Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
adrika1704 povedali v pohode ja sm volala na informacie a prepojili ma na pani ktora ma ma na starosti povedala mi vsetko co som sa pytala
Kosice dnes prisli 🙂
Chcem sa spytat komu uz prišli peniažky na deti sereď dakujem
nam este nedosli a ked som sa chcela informovat na danovom tak ma hned zrusila ze taketo info nedavaju ze ci uz posielali ...... :( sered teda este asi nic :(
@loto dobry vracali mi aj dane aj bonus pekny den
Hlohovec zatial nič 😐
Niekomu z Namestova už prišiel daňový bonus?
ahojte my posledny februarovy tyzden a tiez este nic.Takze podla datumu podania to neposielaju.😉
@butterfly333 hlohovec asi az po 7 máji, aspon tak mi povedala pani na danovom urade ked som volala kvoli chybajucej prílohe.,, :/
@gambika no svagrovi uź prisli.
@butterfly333 naozaj?? tak potom možno len tato pracovnicka spracovava neskor... :/ alebo mozno len povedala ten najposlednejsi termin ved uvidime maju na to uz len tyzden.. 😉 i ked peniazky by sa zisli uz teraz caka nas oslava... 😀 😀
@gambika ved to zisli no moj mm mal minuly rok už 28.4 a to si podava sám. No teraz nič. A zisli by sa veru aj nam som momentalne pár dni po operacii nohy čiže dlho budem pn. A 2.5 dcera narodeniny a 3.5 má 1.sv.prijímanie.
@butterfly333 ano aj ja som minuly rok dostala 28.4. som to pozerala preto som bola trosku prekvapena ze az po 7.5. ale tak hovorim mozno mi povedala len ten posledny termin ktorý maju pre istotu 😉 dnes tam idem zaniest papiere ak nezabudnem skusim sa spytat... ak by vam nahodou prisli mozete mi napisat? dakujem.. 🙂
Prajem rýchle zotavenie 😉
Niekto KNM Zilina uz dostali?prosim
@gambika dakujem a ked pridu dám vám vediet.
Tak Topolcany,oni maju termin 7.5.kto si dal poslat na uctet tak dovtedy ich tam musi mat.A kto na adresu tak 7.5.to este len posielaju . 🙂
Košice - dnes mi písala @ pani z DÚ,dnes poslali na účet všetky preplatky,závisí od banky akú máte,ja mam slsp a hneď aj nabehli a moja mamka je z Trebišova a tej dnes došlo poštovou 😊prajem pekný deň 🙂
@butterfly333 tak uz mi nabehli peniaze prave... 😉 Hlohovec
KNM na zuno akurad dosli
@gambika no nám ešte nie tak asi v pondelok.
@butterfly333 tak hadam hej, ked mne povedala po 7 a uz prisli 😉

Nme este stále neprisli ani s tt ani z galanty peniažky