Prišli vám už peniaze - preplatok z daňového priznania?
Ahoj,je tu niekto kto je na rodičovskej a manžel si robil sám daňové priznanie?Ak ano ,došli vám už peniaze na účet ?Manžel podával 9.3 a zatiaľ nič 😒,kedy asi dojdu,ďakujem 😵
Ja som si tiež podávala daňové priznanie sama, no preplatok prišiel na účet až teraz.
No dufam ze dnes uz tie peniazky pridu
Kosice ma uz niekto preplatok na dani?
Okres Malacky uz niekto preplatok na dani? 😅
liptovsky mikulas- na ucte.
A Kosice niekto ?
posielajú to zvyčajne začiatkom mája, do konca apríla spracovávajú údaje. Minulý rok som mala pripísaný 3.5. Teraz som pozerala, ale ešte nič neprišlo, ale predpokladám, že do konca tohto týždňa pošlú.
@hadassah ja som mala za posledne 3 roky vzdy do 20.4.na ucte aj preplatok,aj bonus...tento rok mi minuly tyzden dosiel bonus a preplatok nikde zatial...dufam,ze pride co najskor ;)
Nove zamky neviete?
@janula2063 no mne pani z daňového volala 17.4., aby si overila moje číslo účtu, lebo vraj sa jej nedá natipovať platba. Samozrejme číslo účtu bolo v poriadku. Obratom som jej pre istotu napísala obidve moje čísla účtov, aby vedela kam má poslať peniaze, ale dodnes nič neprišlo, tak neviem, čo tam nacvičujú. 😀
@hadassah asi stat nema peniaze...;)
Nám už prišli .PB. 🙂
@janickacrazy aj preplato,aj bonus?kedy?
@retro88 no nám to pride poštou. No ani dnes nič neprišlo.
Je to nefér, že nemajú fixný termín, dokedy majú poslať peniaze. No skúsili by sme my poslať daňové priznanie 1.4. alebo zaplatiť daň, v momente by vyrubili pokutu. My máme koho pokutovať?

@butterfly26 nevedno,podla coho to posielaju,ci podla priezviska alebo podla datumu...nam iba ten bonus...dufam,ze ten preplatok tiez pride