Problémy pri žiadosti o úver
Aj vy ste sa stretli s buzeraciou pri žiadosti? Jedine čo odo mňa ešte nechceli je veľkosť podprsenky a aj to očakávam že budú chcieť doložiť veľkosť potvrdenú gynekológom.
kazda banka ma zoznam veci co su potrebne na schvalenie uveru. vacsina dobrych sprostredkovatelov zoznam pozna a pyta si vsetko naraz aby to klient nemusel nosit na viac krat.
Raz ked to splniť treba tak treba. Každa banka potrebuje ine papiere. Máš dve možnosti bud všetko doložiš a úver dostaneš alebo nedoložiš a zamietnu TI úver.Ak buzeracia čo s toho bolo buzerácie.Znalecký byť musi od zamestnavateľa tiež treba príjem.Tak čo je buzeracia.Nikdy nikto s tvojho okolia nevybavoval hypotéku že koľko papierov treba.Bud to urobiš sama a zadarmo alebo zaplatiš hypotékarnemu poradcovia ten za teba pobeha na splnomocnenie všetko čo budeš potrebovať.A nie neboj od gynekologa nebudeš potrebovať to nikoho nezaujíma.
Tak vieš.Chces ich peniaze.🤷🏻♀️
Aka buzeracia? Nam finančák vsetko na jednu šupu podal a do tyzdna cinkli peniaze. Ono je casto rozdiel ked si riesis veci sama a ked mas finančaka ktory to spravi a ty prides do banky len na podpis.Finančaka neplatis
Nie od nas chceli iba relevantne veci, tazko sa vyjadrit, na zaklade tvojho prispevku 🤷♀️
Tak cislo topanok im hadam davat nemusis. Vsetko ostatne spojene s tvojim prijmom a schopnostou splacat, pripadne s nehnutelnostou, to veru buzeracia nie je.
Znalecky a potvrdenie o prijme. Co este ine? Riesiki sme si hypo sami uz viackrat..
vieš ono, čím menej spoľahlivý človek príde žiadať o úver, tým má väčšie preverenie. Takže ak sa ti niečo nezdá, tak by sa bolo treba pozrieť do zrkadla, že prečo ťa tak lustrujú
Aka buzeracia? Nam finančák vsetko na jednu šupu podal a do tyzdna cinkli peniaze. Ono je casto rozdiel ked si riesis veci sama a ked mas finančaka ktory to spravi a ty prides do banky len na podpis.Finančaka neplatis
@katkaseiner áno je to rozdiel, keby si do tej banky išla sama, tak máš peniaze za 2-3 dni na účte a nie až o týždeň
Čo konkrétne považuješ za buzeráciu? Aký doklad?
@katkaseiner áno je to rozdiel, keby si do tej banky išla sama, tak máš peniaze za 2-3 dni na účte a nie až o týždeň
@sasa1310 tak ale na to ze som nepotrebovala vziat ani den dovolenky mi do tyzdna, reálne to bolo cca 4 ci 5 dni, pride uplne fajn. Nie nepocitala som dni, nikam som sa hnat nemusela...
Vôbec nie, potrebovala som potvrdenie o príjme, poslala mailom, akurát čo som bola minulý týždeň podpísať papiere v banke a zaniesť návrh na vklad, to bolo pol dňa dovolenky.
Veľmi som zvedavá, či sa autorka ozve a napíše, či konkrétne považuje za buzeráciu.
🫣
To je zasa prispevok...pani chce peniaze a od banky si praje pristup(co je vas do toho naco,kedy a z coho zaplatim) dajte prachy a suchajte nohami.
Buzeraciou?
Ja som mal práveže pocit ze až príliš ľahko sa dokáže človek dostať k peniazom, že by to nemalo tak byť ľahké lebo potom tu každý druhý má exekúcie.
Ja som si jeden deň zmyslel ze chcem úver a ďalší deň som mal peniaze na účte.
@sasa1310 tak ale na to ze som nepotrebovala vziat ani den dovolenky mi do tyzdna, reálne to bolo cca 4 ci 5 dni, pride uplne fajn. Nie nepocitala som dni, nikam som sa hnat nemusela...
@katkaseiner ja som nepotrebovala ani financaka ani brat dovolenku. Všetko som si vybavila sama a s takým úrokom, že dovi 🤣
@katkaseiner ja som nepotrebovala ani financaka ani brat dovolenku. Všetko som si vybavila sama a s takým úrokom, že dovi 🤣
@nelka93 blahozelam ti, dosla si sa pochvalit?
@nelka93 však jasne, že to si vie každý vybaviť sám aj s dobrým úrokom aj bez potreby dovolenky
No jasne každý prípad je špecificky. Ja som musela vydokladovať položkovite úplne všetko, keď som žiadala navýšiť. Geometricky plán, znalecky, zmluvu o dielo, nakoniec som musela skolaudovať stavbu a dostala to o čo som žiadala, s tým že do dvoch od schválenia zdokladovať dokončenie domu. A od dátumu, kedy mi schválili úver a nabehli finančne prostriedky na účet ubehlo pol rok roka. Našťastie už to mám cele z krku a sťahujeme sa.

neviem čo je podľa teba buzerácia 🤷♀️