icon

Problémy s aplikáciou VÚB

13. okt 2025

tiež vám dnes nešla aplikácia VUB a pribudlo vám tam okienko?

Problémy s aplikáciou VÚB
Strana
z3
hopsas
18. okt 2025
@karolinakr

prestante tu utočit na ženu, že ma 800 000€ na účte Pan Boh daj aj mne 🙂, ale čo vsetci vravite na tu novu aplikaciu VUBky včera mi pisali, že staru vypnu, na tu novu si neviem zvyknut a pojdem asi do inej banky kvôli aplikacii...je to streleny dôvod, ale mne sa ta nova aplikacia hnusí, neviem si na ňu zvyknut, už som to aj skušala, ale vždy sa vratim do starej a teraz toto....ako s ňou bojujete vy, ktorý ju máte? a nevadi vam, že starú zrušia? dostali ste upozornenie?
@anonym_autor
@majka99999
@tundra
@hellwant
@sweet20
@anonym_d3beb0

@karolinakr očividne im do vub natlačili tu novú appku talianski šéfovia lebo ja keď som radikálne odmietla nainštalovať si ju, tak pani z VÚB vyzerala že mi celkom rozumie...😀

maranco
18. okt 2025
@diamand2326

Ľudia a je niekde aj naozaj "pravdivá" informácia, či vypnú tú starú apku? Mne volala z banky a vraj bude stará funkčná len do konca októbra, ale to mi hovorila už minulý rok... Tak zvažujem novú inštalovať, ale som odhodlaná odolávať 😉

@diamand2326
Starú aplikáciu vypnú tým čo už nainštalovali novú, ak si ju nenainštalovala tak ti má fungovať do konca roka.

Podľa septembrových informácií od VÚB využívalo novú aplikáciu už viac ako polovica klientov, prípadne mali nainštalované obe verzie. V prvej fáze sa má stará aplikácia vypnúť práve klientom, ktorí už novú pravidelne používajú.

Migrácia by mala byť dokončená do konca roka 2025. Pôvodná aplikácia následne prejde rebrandingom a zostane ako riešenie pre biznis klientov, živnostníkov a právnické osoby.
https://zive.aktuality.sk/clanok/84L2vsq/coskor...

hellwant
18. okt 2025
@maranco

@hellwant môžeš mať viacero bánk, jednu na hypo a druhú na bežné používanie alebo na výbery z bankomatu a nemusíš tak riešiť komu patrí najbližší bankomat

Ja tak kombinujem FIO + Revolut, ten mám kvôli jednorázovej karte, virtuálnym kartám a platbám v zahraničí mimo €, kde mám lepší konverzný kurz ako u bežných bánk.
V dobe okamžitých platieb si peniaze presunieš do 10 sekúnd medzi ľubovolnou bankou.

@maranco mam VUB, 365 a revolut. Ja nie som zaciatocnik.😉 ale využivam VUB a Revolut.Akoze v kuse prenasat peniaze medzi 5 učtami ...nie, tento el. smog nas pohlcuje. Xy apiek na hocičo od Lidlu, decathlonu, banky az po apku na paliva ,brokerov a 2 a viac mailov je šialeny. 😅 To nevyvrati źiadna jedna neintuitivna apka od VUB. 🙂 Radsej nevzhľadna apka ako 6 učtov a potom dohľadavaj co kde je, spisuj pre ženu ak by sa mi nieço stalo. Načo.

karolinakr
18. okt 2025
@hopsas

@diamand2326 ja tiež odolávam. Nová appka je úplný prúser strašne zle recenzie to ma

@hopsas ale včera mi písali, že starú idú vypnúť, pozri do mailov, až mi to pokazilo náladu

karolinakr
18. okt 2025
@maranco

@diamand2326
Starú aplikáciu vypnú tým čo už nainštalovali novú, ak si ju nenainštalovala tak ti má fungovať do konca roka.

Podľa septembrových informácií od VÚB využívalo novú aplikáciu už viac ako polovica klientov, prípadne mali nainštalované obe verzie. V prvej fáze sa má stará aplikácia vypnúť práve klientom, ktorí už novú pravidelne používajú.

Migrácia by mala byť dokončená do konca roka 2025. Pôvodná aplikácia následne prejde rebrandingom a zostane ako riešenie pre biznis klientov, živnostníkov a právnické osoby.
https://zive.aktuality.sk/clanok/84L2vsq/coskor...

@maranco no ďakujem pekne

hopsas
Autor odpoveď zmazal
hopsas
18. okt 2025
@karolinakr

@hopsas ale včera mi písali, že starú idú vypnúť, pozri do mailov, až mi to pokazilo náladu

@karolinakr pozrela som ignorujem to ... ja nepoznám nikoho v mojom okolí čo by na to nenadával a keď som to pani z VÚB povedala bolo vidieť že si myslí to isté čo ja čiže očividne ich do tej novej apky tlačia ..ma to aj môj muž a nepoužíva to vôbec

autor
18. okt 2025
@hopsas

@anonym_autor s takou sumou by si mala byt vo vub v sekcii magnifica to znamená s modrým pozadím ....je pre mňa záhadou prečo to máš v oranžovej appke ...automaticky by si mala byť modrý klient

@hopsas Modrej farby to bolo predtym dlhe mesiace dokonca niekolko rokov tusim, ale ako zacali chodit upozornenia o zmene ostala oranzova. A teraz nova je tiez oranzova. mne na farbe ozaj nezalezi. Akurat tato nova je debilna, jedina vyhoda ze sa da po otvoreni mat suma schovata ako neviditelna, ina vyhoda pre mna tam nieje. A nechapem limiy ktory bol nastaveny od zaciatku na 20 000. to naco preboha, Nekupujeme auto kazdy rok nove.

anonym_fcc439
18. okt 2025
@anonym_autor

@hopsas Modrej farby to bolo predtym dlhe mesiace dokonca niekolko rokov tusim, ale ako zacali chodit upozornenia o zmene ostala oranzova. A teraz nova je tiez oranzova. mne na farbe ozaj nezalezi. Akurat tato nova je debilna, jedina vyhoda ze sa da po otvoreni mat suma schovata ako neviditelna, ina vyhoda pre mna tam nieje. A nechapem limiy ktory bol nastaveny od zaciatku na 20 000. to naco preboha, Nekupujeme auto kazdy rok nove.

@anonym_autor ja normalneuvazujem ci si realna... ak nejaky prispevok mi niekedy prisiel ako nezmyselny, tak prave tento tvoj.. a to fakt nemyslim v zlom. Uz len opytat sa toto mi pride nezmysel, otvorim internet a vidim, ze overenie prijemcu je povinna vec a cely banking sa zmenil tym, ano aj tento vubckovy, uz len poondiaty prevod kym zadam, tak mam dost...

anonym_264820
18. okt 2025

@anonym_fcc439 no v prvom rade normálny človek nemá na jednom bežnom účte v jednej banke 800 000€ keď je ochrana vkladov do 100 000€, ak krachne VÚB štát vyplatí z poistky len 100 000€
keby to hodila aspoň na sporiaci účet tak mesačne má čistých po zdanení 800€ na úrokoch

Strana
z3