Problémy so splácaním hypotéky
Totiž niekedy zsbydnem dať peniaze na účet a ráno mi odíde,čo tam je a následne doplním zvyšok, odíde všetko v deň splatnosti.Len nie je potom nejaký problém, že to odchádza niekedy na dvakrát, že tam najskôr neboli prostriedky na účte? ,Neeviduje to banka ako problém so splácaním? Ďakujem
@elizabeth88 To je problém nastaviť trvalý príkaz deň vopred, nech tam tie peniaze sú?
@janka_266 ano suhlasim, keby mala trvaly prikaz, odislo by to naraz
Aj ked v globale tomu nerozumiem, jedine, ze by autorka dostavala vyplatu na ruku... ci preco musi doplnat peniaze?
Ano, je to pre banku aj pre teba problem.
Na ucte nie je dostatok financi na jednorazove pokrytie splatky, cize trvaly nastaveny asi aj bude, ale penazi malo, teda odide co je a po vklade dalsich peniazkov odide zvysok tak?
Na ucte nie je dostatok financi na jednorazove pokrytie splatky, cize trvaly nastaveny asi aj bude, ale penazi malo, teda odide co je a po vklade dalsich peniazkov odide zvysok tak?
@danieli fiha .. tak to pocujem prvykrat, ze trvaly prikaz odide aj ked tam nie je cela suma.... lebo ja v trvalych mam nastavene, ze ked tam nie je dostatok penazi, nech opakuje na dalsi den znova... preto tomu celkom nerozumiem.. ako moze sa prikaz rozdelit
nastav si trvalý príkaz na prevod na účet, z ktorého Ti odchádza splátka, najlepšie dva-tri dni pred splátkou a máš po starosti
@danieli fiha .. tak to pocujem prvykrat, ze trvaly prikaz odide aj ked tam nie je cela suma.... lebo ja v trvalych mam nastavene, ze ked tam nie je dostatok penazi, nech opakuje na dalsi den znova... preto tomu celkom nerozumiem.. ako moze sa prikaz rozdelit
@sweet20 lebo vlastne to nie je trvaly prikaz, ale inkaso na hypo splatku 🤷🏼♀️
No je to trvalý príkaz.Len ja vždy zabudnem deň predtým presunúť z odkladacie ho na bežný a urobím tak až po yom,čo mi príde oznámenie,že mi odišlo z účtu napr.45 eur a doplním rýchlo zvyšok a behom hodiny,dvoch odíde aj tá zvyšná čiastka
No je to trvalý príkaz.Len ja vždy zabudnem deň predtým presunúť z odkladacie ho na bežný a urobím tak až po yom,čo mi príde oznámenie,že mi odišlo z účtu napr.45 eur a doplním rýchlo zvyšok a behom hodiny,dvoch odíde aj tá zvyšná čiastka
@elizabeth88 a na čo vyrabás zbytočne problem pre seba ak nemusis? Ved preved den predtym zo sporiaceho na bezni ucet.
@elizabeth88
to vážne? nevieš si nastaviť v telefóne pripomienku?
@elizabeth88 prepac, pride mi to ako vyhovorka... nastav si trvaly prikaz aby si tam vzdy mala peniaze.. zbytocne si vyrabas problemy
No mám to na odkladacom,lebo mám zlú skúsenosť mojej známej, ktorej skimli kartu. no pripomienku si teda radšej dám. Skôr ma zaujíma, ak sa v Tom niekto vyzná z odbornej stránky,či môžem mať kvôli tomu problémy pri refinancovaní a tak pod.
No mám to na odkladacom,lebo mám zlú skúsenosť mojej známej, ktorej skimli kartu. no pripomienku si teda radšej dám. Skôr ma zaujíma, ak sa v Tom niekto vyzná z odbornej stránky,či môžem mať kvôli tomu problémy pri refinancovaní a tak pod.
@elizabeth88 áno môžeš mať problém . Keďže si vždy v omeskani
@elizabeth88 áno môžeš mať problém . Keďže si vždy v omeskani
@parvinka0001 napriek tomu,že to vżdy odíde v deň splatnosti?
Nebudes v omeskani. Mozes zaplatit aj z dvoch uctov, to je uplne jedno, musi byt len spavny VS, aby sa to sparovalo, hlavne, ze to tam bude nacas
Nebudes v omeskani. Mozes zaplatit aj z dvoch uctov, to je uplne jedno, musi byt len spavny VS, aby sa to sparovalo, hlavne, ze to tam bude nacas
@mk1111111111 ďakujem
@elizabeth88 no vidím že všelijakí ľudia žijú medzi nami.
@parvinka0001 napriek tomu,že to vżdy odíde v deň splatnosti?
@elizabeth88 ak to odíde ešte v ten deň, nie si v omeškaní. Splátka predsa odíde v deň splatnosti a banka nerieši či v jednej alebo v dvoch splátkach.
@elizabeth88 ak to odíde ešte v ten deň, nie si v omeškaní. Splátka predsa odíde v deň splatnosti a banka nerieši či v jednej alebo v dvoch splátkach.
@jaaty ďakujem

@elizabeth88 To je problém nastaviť trvalý príkaz deň vopred, nech tam tie peniaze sú?