icon

Ruší sa vyšší daňový bonus?

1. aug 2024

Ahojte je to pravda ze sa bude rusit ten vyssi danovy bonus?

Strana
z5
erikavesela
3. aug 2024

@kvieta netreba, staci dostatocny pocet poslancov...oni uz vedia preco to odklepnu...gule na to netreba, ved ich ani nemaju, vid ich protichodne vyroky pred eu

milanemila
3. aug 2024

Jasne naco by ho predlzovali, radsej daju peniaze na davky pre ludi, co sedia doma na zadku, preco by podporovali a motivovali pracujucich? Pripadne si spravia nejake vyletiky vladnym specialom na futbal, zvysia si platy alebo poprerabaju kancelaria za tie prachy. To je ta socialna vlada 😂 len to ich volici nepochopili, lebo oni to mysleli, ze budu socialni k sebe a svojim kumpanom, nie k obcanom 🤷🏼‍♀️

zuza265
3. aug 2024

@erikavesela uz mi to pisali a aj som na to reagovala🙂

mirkam3
3. aug 2024

@milanemila tak ale zas priznajme si pravdu - inteligentní pracujúci ľudia nie sú ich cieľovka. 🤷‍♀️

ekira1
3. aug 2024

@milanemila počkaj, oni si platy nezvyšujú, platili by potom väčšie dane do štátneho rozpočtu, na to majú nás. Oni si zvyšujú odmeny, aby z nich nič nemuseli dávať štátu a nechali si celú sumu 🫣

kristiii
3. aug 2024

@erikavesela záleží od doktora, kamoskina dcéra chodila už v 13-14 bežne sama ku obvodnej, s tým, že jej jej mama popredu zavolala, papiere asi podpisovala dodatočne. Ale hovorím, záleží od doktora, lebo niektorí majú problém aj so starými rodičmi čo som počula, môj syn aj synovci chodia odmalička s babkou takmer všade.

kristiii
3. aug 2024

@neznamaznama ja som pochopila, že budú môcť začať už od júla po prvom ukončenom ročníku SŠ, nie až od septembra ako to bolo doteraz, čiže vlastne pre drvivú väčšinu od 16. Ale plus teda jedno leto k dobru. Sama som zvedavá, či sa synovi o dva roky zadarí niečo nájsť.

andreamurajdova
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5