Skúsenosti s nezaplatením pôžičky cez Pôžičkomat
Ahojte,mate niekto skusenosti s nezaplatenim pozicky v Pozickomate?Nevyslo mi a teraz ma bombarduje sms-kami a mailami spolocnost De vries justitia.Pisala som im uz dva maily a ziadala o splatkovi kalendar,no oni stale pisu svoje....dookola tie iste sms-ky.
@stlienka ste im napisalu vy sama alebo pravnik.
Ja idem na viacero pôžičiek podat zaloby dokonca takých ktore boli vyplatené vyšším úverom poštová banka tkez mala v zmluve neprijatelne obchodne podnienky 2uvery som tam vyplatila v sialenom navyseni hoci bol uver predcasne splateny slsp tam bola bankozmenka neprijateľná zmlúvna podmienka netreba sa báť za podanie zalob nic nedame od poplatkov sme oslobodený.
@ingrid0105 sama si všetko riešim. Na FB som v skupine Centrum Správnej Pomoci sú tam aj právnici a sú tam vzory na mimosúdne dohody, žaloby na súd a tí ľudia vám veľmi radi poradia a ZADARMO. Jediný pôžičkomat mi vrátil tých 1.000 eur sú tu ľudia ktorí tomu neveria ale kľudne môžem dať dôkaz zmluvu o urovnaní a aj výpis z účtu. Ba súde mám asi 20 žalôb ale to aj za manžela a za maminu a teraz 24.4. mám prvý súd s SMS Credits a hneď budem mať aj s Pohotovosťou. Nikomu nič neplaťte všetko zvládnete sama. Ja som si to všetko robila po nociach pri 2 malích deťoch sa to ani inokedy nedalo
@stlienka ahoj mohla by si mi poslat tu dohodu na zaklade kt.si dostala peniaze spat? Chcem sa do toho pustit. Kolko trvalo kym ti to vratili? S ako dopadol sud s smscredits? Dakujem
Dobrý večer prajem. Mám taķý menší problém a neviem ako ďalej. Začiatkom leta 2017 som si požičal od Pôžičkomatu 300 €. A 30.jula 2017 som mal splatiť pôžičku v hodnote 305.xx €. No nevedel som to splatiť v ten deň tak som si to predĺžil o 9 dní - cca 45€- aby som to v deň výplaty vedel rovno poslať. Ale ako vieme čert nikdy nespí a prihodilo sa niečo čo by sa nemalo a vedel som zaplatiť len 300€ tak som si predĺžil o pár dní "zas" a potom už neakceptovali moju žiadosť o predĺženie a predali moju dlžnú sumu firme Inkaso de vries justicia ktorá hneď začala s vyhrážkami a emailmy či poštou no a kde je zakopaný pes ? Pokúšal som sa im dovolať no márne telefon mi nebrali pokúšal som sa odpisovať emailmi no márne a vždy mi chodia emaily a tak podobne o navýšení 🙂 po týždni som už mal zaplatiť vyše 100 € teraz to je okolo 193 € medzi tým časovím pásom som neraz poslal peniaze buď 50 € či 30 € no nikdy mi neprišiel email že kolko mám už len zaplatiť len ze sa mi to znova navýšilo!!! A ja si už neviem rady čo mám robiť nič som ani s justiciou ani pôžičkomatom nepodpisoval žiadne zmluvy ani nič Ani ich nejakú rámcovu zmluvu a ani sa s nimi neviem dohovoriť tak mi prosím poradte čo mám robiť 😢 Za pomoc vopred ďakujem
Noo ja som s pozickomatom nemala vobec ziadny problem....prave naopak aj napriek tomu ze som x krat nezaplatila tak mi davali moznost predlzenia len som musela s nimi komunikovat nakoniec mi aj dami navrhli splatkovy kalendar
Tiez nemam snimi problem ked si poziciam vcas vratim alebo cca o 5 dni predlzim a pohode hlavne im zavolam a dohodnem.
@deniskami ponukaju splatkovy kalendar ale musite byt aspon 31 dni v omeskani z platenim. Maju to na stranke uvedene. Dost sa Vam to potom predrazi o pokuty + poplatok za ten kalendar, podla sumy aku mate.Este ponukaju moznost predlzenia datumu splatnosti za poplatok
@modrasokk urcite Pozickomat? Vazne? Ja mam s nimi len dobru skusenost, na maily vzdy odpovedali, dovolat sa dalo tiez vzdy + maju chat na stranke. Predlzenie splatnosti mozete mat donekonecna plus splacat, platit zaroven. Ako, uz sa mi raz stalo, omeskanie o 32 dni a bez problemov mi ponukli aj schvalili splatkovy kalendar, poplatok bol zan 20 eur tusim . Za 1 upomienku 10 eur. Vy mate dost velku sumu, ja som mala 100 e. Nedali ma ziadnej vymahacskej spolocnosti, komunikovala som s nimi pravidelne, problem nebol z vybavenim
@korytnacka1 ja to iste presne takto s tou istou sumou tiez mi sami navrhli splatkovy kalendar len treba vzdy komunikovat
@kikales presne, je to o komunikacii. Po vysvetleni Vasej situacie vedia pochopit a na dohodu pristupia
Všetky zmluvy s nebankovkami sú bezúročné a bez poplatkou, to znamená, že keď si požičiate 300e tak 300e treba vrátiť. Prečítajte si rozsudky Slovenskej republiky na stránke ministerstva spravodlivosti. Čo sa týka upomienok, že sú spoplatnené, je to v rozpore zo zákonom....len pozor nato, aby ste nepodpisovali nejaké nové "dohody"....
Ak.zaplatis z pozickomatu vcas tak je to v pohode aj nie necudujus sa ze ti posielaju smsky a bombarduju

Zdravím aj to je pravda