icon

Skúsenosti s nezaplatením pôžičky cez Pôžičkomat

deniskami
3. mar 2014

Ahojte,mate niekto skusenosti s nezaplatenim pozicky v Pozickomate?Nevyslo mi a teraz ma bombarduje sms-kami a mailami spolocnost De vries justitia.Pisala som im uz dva maily a ziadala o splatkovi kalendar,no oni stale pisu svoje....dookola tie iste sms-ky.

mirusnik
19. feb 2018

@abigael počkajte, aby ste si nemysleli, že na niekoho útočím, to božechráň... moja mama žila zo 150e mesačne (neklamem, ale tri dni v kuse som preplakala, keď som videla po rokoch výplatné pásky, pretože som sa v tedy nezaujímala o finančnú stránku rodičov, lebo som bola toho názoru, že čo si navarili nech si aj zjedia...až keď som sa začala o tie veci zaujímať, som to všetko pochopila, že to nie rodičia sú na vine), má exekúcie a vďaka bohu, sme sa dozvedeli, že sa dá brániť proti tým úžerníkom a už sú na súde žaloby na zastavenie exekúcie.. akurát dnes som písala list vymáhačom, pretože stále a stále pýtajú peniaze..pritom je to už minimálne dvakrát toľko uhradené a nanajvýš premlčané...

abigael
19. feb 2018

No ja chapem.ze su podvodnici mam stastie ze vsrtko na cas platim a nic mi nechodi nato si treba dat pozor je dobre ked proti nim idete aspin oni su vystraseny

abigael
19. feb 2018

@mirusnik nie v pohode viem ze pizickomat nie je kto vie aka zachrana

mirusnik
19. feb 2018

@abigael dnes som pozerala rozsudky slovenskej republiky a všetky konania im zastavujú... ich zmluvy sú bezúročné a bez poplatkov, takže to znamená, keď si požičiate 300e 300e aj musíte zaplatiť... a nie tie nehorázne sumy čo oni pýtajú a ešte vám za tých 300e aj vykonajú záložné právo na dom či byt...

abigael
19. feb 2018

No ked som pozicala 160 eur a musela som vratit 168 eur

abigael
19. feb 2018

No ale oni nepocuvnu ich

mirusnik
19. feb 2018

@abigael tak viete, to už sa ľudia musia prestať báť ožobračovať svoje rodiny...

abigael
19. feb 2018

Presne tak aj nejaky potom poplatok by mali vratit naspet nie

mirusnik
19. feb 2018

@abigael áno, len sa treba svojich práv domáhať... ak nepoznáte na fb stránku Centrum správnej pomoci, skúste pozrieť a uvidíte sama, veľa ľuďom povracali peniaze späť za pokuty pri upomienkach, ktoré si neoprávnene účtovali... je tam veľa príbehov, kedy ľudia vyhrávajú súdy

abigael
19. feb 2018

@mirusnik skusim napisat ale pravnika nemam a nemam ani na pravnika peniaze

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
abigael
19. feb 2018

@ramzes1980 no na pravnika nemam

mirusnik
20. feb 2018

@abigael nemusite mat pravnika, treba si prečítať zákon a uvidíte, že postupne začnú veci do seba zapadať... centrum spravnej pomoci, kristínka ulmanová a mirko košarišťan zastavili nie jednú dražbu, pomohli tisícom ľudí... vyhrávajú súdy....

abigael
20. feb 2018

@mirusnik no skusim.tak mesiac nechcem nejake problemy kolo toho a to by mi vratili len tie poplatky co som platila ze

abigael
20. feb 2018

@mirusnik ako dlho trva kym by mi vratili peniaze

abigael
20. feb 2018

@mirusnik mate aj kontak na nich

abigael
20. feb 2018

@mirusnik ja som nemala este ani jednu pokutu.ani upomienku

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
taodsusedov
20. feb 2018

Ahojte....nechce sa mi čítať celú debatu,len mi totu náhoda ukázala. Na fb je skupina centrum spravnej pomoci.....skupinu adminuje právnička venujúca sa problémom s nebankovkami. Poradí i zastúpi na súde. A zdá sa že buď zadara alebo za ľudovú cenu...

mirusnik
21. feb 2018

@ramzes1980 CSP dosahuje výsledky a úspechy, len treba mať otoverné oči a vnímať aj veci okolo seba... nie sú právnici ako právnici :D :D s takými právnikmi systémovými si môžem doma akurát tak...

mirusnik
21. feb 2018

@taodsusedov príspevok je dobrovoľný....

vierka22viki
17. apr 2018

Ak hľadate serióznu pôžičku mám pre Vás tip. Ammado pôžička je slušná a ma prijateľné úroky. Požičať si môžete online na https://www.ammado.sk

mirusnik
17. apr 2018

@vierka22viki pracujete pre nich???

vierka22viki
17. apr 2018

Nie, nepracujem. Len čítam tie smutné príbehy a ja mám od Ammado pôžičku a brala som si aj odklad splátok a to úplne bez poplatkov. Tak ak to dokáže jeden, pýtam sa prečo nie druhý? Žiadosť je možné podať aj tu: https://www.ammado.sk/products/pozicka-online/

mirusnik
17. apr 2018

@vierka22viki a sú ich zmluvy v súlade zo zákonom? Neobsahujú zmluvy neprijateľné zmluvné podmienky? Obsahujú všetky zákonom stanovené náležitosti??

darina05
17. apr 2018

@vierka22viki
@vierka22viki dobry den a yreba byt zamestnana

lentilka0607
26. apr 2018

neviem teda ako iní ľudia, ale veď keď si požičiam viem, že to musím neskôr splatiť... klasická poznámka na adresu spoločnotsi kde si požičiavajú ľudia "sú to úžerníci" veď vieš hádam čo podpisuješ, vieš kedy to máš splatiť aj v akej výške. Tiež keby niekomu požičiaš či už peniaze alebo niečo iné, chceš aby si to dostala včas späť. Ja som si brala https://www.hyperfinancie.sk/pozicky/pozickomat/ ale vedela som aký budem mať príjem budúci mesiac a či to zvládnem splatiť.. zobrať si pôžičku a potom nariekať...

damoska
1. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

je tu niekto kto má nejaké skusenosti se spoločnosťou Kruk?

damoska
1. júl 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@deniskami oni prevzali tvoj dlh a následne ho vymahali, alebo ako? Nechapem