Skúsenosti s nezaplatením pôžičky cez Pôžičkomat
Ahojte,mate niekto skusenosti s nezaplatenim pozicky v Pozickomate?Nevyslo mi a teraz ma bombarduje sms-kami a mailami spolocnost De vries justitia.Pisala som im uz dva maily a ziadala o splatkovi kalendar,no oni stale pisu svoje....dookola tie iste sms-ky.
No ja chapem.ze su podvodnici mam stastie ze vsrtko na cas platim a nic mi nechodi nato si treba dat pozor je dobre ked proti nim idete aspin oni su vystraseny
@abigael dnes som pozerala rozsudky slovenskej republiky a všetky konania im zastavujú... ich zmluvy sú bezúročné a bez poplatkov, takže to znamená, keď si požičiate 300e 300e aj musíte zaplatiť... a nie tie nehorázne sumy čo oni pýtajú a ešte vám za tých 300e aj vykonajú záložné právo na dom či byt...
No ked som pozicala 160 eur a musela som vratit 168 eur
No ale oni nepocuvnu ich
Presne tak aj nejaky potom poplatok by mali vratit naspet nie
@ramzes1980 no na pravnika nemam
Ahojte....nechce sa mi čítať celú debatu,len mi totu náhoda ukázala. Na fb je skupina centrum spravnej pomoci.....skupinu adminuje právnička venujúca sa problémom s nebankovkami. Poradí i zastúpi na súde. A zdá sa že buď zadara alebo za ľudovú cenu...
@ramzes1980 CSP dosahuje výsledky a úspechy, len treba mať otoverné oči a vnímať aj veci okolo seba... nie sú právnici ako právnici :D :D s takými právnikmi systémovými si môžem doma akurát tak...
@taodsusedov príspevok je dobrovoľný....
Ak hľadate serióznu pôžičku mám pre Vás tip. Ammado pôžička je slušná a ma prijateľné úroky. Požičať si môžete online na https://www.ammado.sk
@vierka22viki pracujete pre nich???
Nie, nepracujem. Len čítam tie smutné príbehy a ja mám od Ammado pôžičku a brala som si aj odklad splátok a to úplne bez poplatkov. Tak ak to dokáže jeden, pýtam sa prečo nie druhý? Žiadosť je možné podať aj tu: https://www.ammado.sk/products/pozicka-online/
@vierka22viki a sú ich zmluvy v súlade zo zákonom? Neobsahujú zmluvy neprijateľné zmluvné podmienky? Obsahujú všetky zákonom stanovené náležitosti??
@vierka22viki
@vierka22viki dobry den a yreba byt zamestnana
neviem teda ako iní ľudia, ale veď keď si požičiam viem, že to musím neskôr splatiť... klasická poznámka na adresu spoločnotsi kde si požičiavajú ľudia "sú to úžerníci" veď vieš hádam čo podpisuješ, vieš kedy to máš splatiť aj v akej výške. Tiež keby niekomu požičiaš či už peniaze alebo niečo iné, chceš aby si to dostala včas späť. Ja som si brala https://www.hyperfinancie.sk/pozicky/pozickomat/ ale vedela som aký budem mať príjem budúci mesiac a či to zvládnem splatiť.. zobrať si pôžičku a potom nariekať...
je tu niekto kto má nejaké skusenosti se spoločnosťou Kruk?
@deniskami oni prevzali tvoj dlh a následne ho vymahali, alebo ako? Nechapem

@abigael počkajte, aby ste si nemysleli, že na niekoho útočím, to božechráň... moja mama žila zo 150e mesačne (neklamem, ale tri dni v kuse som preplakala, keď som videla po rokoch výplatné pásky, pretože som sa v tedy nezaujímala o finančnú stránku rodičov, lebo som bola toho názoru, že čo si navarili nech si aj zjedia...až keď som sa začala o tie veci zaujímať, som to všetko pochopila, že to nie rodičia sú na vine), má exekúcie a vďaka bohu, sme sa dozvedeli, že sa dá brániť proti tým úžerníkom a už sú na súde žaloby na zastavenie exekúcie.. akurát dnes som písala list vymáhačom, pretože stále a stále pýtajú peniaze..pritom je to už minimálne dvakrát toľko uhradené a nanajvýš premlčané...