icon

Skúsenosti s poisťovňou Dôvera

andy1985
4. sep 2020

Ahojte zvažujem zmenu poisťovne so všeobecnej na dôveru. Môžete mi napísať skúseností s dôverou? Ďakujem

Strana
z4
lubisvecko
10. okt 2024

@klaudiaden Mne sa napriklad rata aj toto dost, ze si to vies takto pozriet.

yna1
11. okt 2024

@lubisvecko Aha, ked si v zahranici napriklad a potom prides po nejakom case, ze? 😀 Aspon mas istotu, ze mas vsetko poplatene, nie ze ti pride upomienka zrazu a si v keli. To je super.

ericka_l
16. okt 2024

@lubisvecko Akože neviem si predstaviť človeka, ktorý by nevedel o tom, že takéto veci nemá na poriadku, ale tak zjavne sú aj ľudia, ktorí nemajú prehľad 😀 Takže fajn. Ja osobne mám rada appky, ktoré sú fakt že užitočné, všetky ostatné som dala do preč 👏 Len zaberali miesto.

lubisvecko
18. okt 2024

@ericka_l Ja mam tiez len zopar aplikacii, dost mi to spomalovalo telefon 😀 Tuto realne aj vyuzivam, takze nemam preco ju davat prec.

klaudscha11
23. okt 2024

@lubisvecko A nevypadava casto alebo nerobi dake problemy?

ericka_l
24. okt 2024

@klaudscha11 Vôbec nie 🙏 Funguje dobre práveže. A ak aj je nejaký výpadok, tak plánovaný a zakaždým ti príde upozornenie dopredu.

yna1
25. okt 2024

@ericka_l A tie upozornenia ti pridu do aplikacie ci do e-mailu?

ericka_l
29. okt 2024

@yna1 Chodia mi e-maily. Aj tebe by pravdepodobne chodili, ale asi si si ich zrušila. 😀 V aplikácii mám nastavené, aby mi chodili teda len upozornenia na preventívne prehliadky, nech to mám na poriadku a aby som nezabudla.

sod
20. máj 2025

Minulý rok mi poslali upomienku emailom ktoru spoplatnili 30e, tento rok mi poslali upomienku za 60e + ma dali vymahacskej spolocnosti kvoli 200e ktore som nezaplatil do 3dni (4ty den uz ma kontaktovala vymahacska spolocnost) online prihlasky im nefunguju rovnako ako aj e-pobocka do ktorej sa neda dlhodobo prihlasit, overovacie kody maju platnost 5min je tam 2jite overenie email a mobil vzdy jedno z toho pride po 20-30 minutach a neviem sa overit... takze najhorsia poistovna budem podavat TO za neopravnene obohacovanie pretoze poistne za 2 mesiace nie je 300e.

Strana
z4