Skúsenosti s refinancovaním úveru v 365 banke
Ahojte , aku mate skusenost s touto bankou? Chcem si refinancovat uver z tatra banky do tejto. Ďakujem 🙂
@niky_55 a čo hovoríš na ČSOB? Tam by si prešla s hypotékou? Pýtam sa preto, lebo 365 kúpila KBC, čo je matka ČSOB a časom dôjde k zlúčeniu, tak ako pohltila OTP.
@gab1sol ja mam vysoky urok v tatra banke a chcem najst lepsi, nemam hypoteku len uver a preplatim tam vela .. tak hladam lepsiu moznost
@niky_55 mal som ucty u oboch bank. Podla mna nejake zasadne rozdiely tam nie su... Tatrabanka je vo vseobecnosti povazovana za "lepsiu" v zmysle kvalitnejsiu a 365 je taka "lacna"... Ale produkt ako produkt. TB ma asi jeden z lepsich mobil a internet bankingov, ale zase je zbytocne draha (mat to len kvoli tomu)...
Jednoducho, ak mas citelne nizsiu splatku v novej banke, asi by mi bolo jedno, kde by som mal hypo...
@anonym_549817 mne sa jedna o urok .. preplatim vela v tatre

@niky_55 mal som ucty u oboch bank. Podla mna nejake zasadne rozdiely tam nie su... Tatrabanka je vo vseobecnosti povazovana za "lepsiu" v zmysle kvalitnejsiu a 365 je taka "lacna"... Ale produkt ako produkt. TB ma asi jeden z lepsich mobil a internet bankingov, ale zase je zbytocne draha (mat to len kvoli tomu)...
Jednoducho, ak mas citelne nizsiu splatku v novej banke, asi by mi bolo jedno, kde by som mal hypo...