icon

Som na materskej. Mám šancu dostať pôžičku?

nikolaasamuel
20. jan 2018
beky1813
20. jan 2018

Nie, mozno nebankovky, ale tie by som neriskovala

mishicca
20. jan 2018

Mne dali.. pred 3 rokmi...ale bola som aj nezamestnana rovno zo skolky na RODICOVSKU...ale LEN preto, lebo som mala vysoke obraty na ucte (chodil mi tam RD + aj priatelova vyplata) a mala som zriadene aj trvale prikazy a ucet vedeny v tej banke cca 5 rokov, takze mali prehlad o pohyboch

jantato
20. jan 2018

mozes mat na ucte predschvaleny uver , vtom pripade ano, inak nie.

bosoriak
20. jan 2018

Vela zalezi na tom, aky vysoky uver, kolko ti chodi materska (ak myslime matersku, nie rodicovsky prispevok) a na ako dlho by bolo nastavene splacanie. Treba sa spytat v banke.

evittam
20. jan 2018

Ano, ale len v pripade ako pise
@mishicca , ze mas na ucte obraty aké treba a vtedy ani neriesia do urcitej vysky tvoje príjmy.

jarusaaaa
20. jan 2018

Ja myslim, ze skor len nebankovky.

jantato
20. jan 2018

@jarusaaaa jak spominaju vyssie , pokial ma obraty ,teda nieco aj predschvalene, tak jej daju, v opacnom pripade banka neda. Ale najlespie zajst do banky a zistit ...

petramok
31. jan 2018

@nikolaasamuel napíš mi a zistíme aké máš možnosti spolupracujem s finančnou poradkyňou

livioscka
31. jan 2018

Od 1. Januára vám nedajú pôžičku, ani predschvalený úver, ak nemáte príjem. MD nie je príjem. Stačí mať aj dohodu. Alebo musíte mať spoludlznika, resp. ručiteľa. Všetko je kontrolované cez sociálnu poisťovňu, vaše odvody apod

evittam
31. jan 2018

@livioscka To nie je od 1.januára ale už pekne dlho. Ale ako som už napísala - pokial máš na účte pekný mesačný obrat a minimálne polroka-rok - tak nie je problém.
@petramok Isteže, "agenti s teplou vodou".....