Som rozvedená a som na rodičovskej. Dostanem pôžičku?
chcem sa opytat maminky,ci je mozne poziadat banku o pozicku alebo nieco podobne ak som na predlz.rodicaku zo zdr.dovodou a som rozvedena
@tajik nechcem ťa sklamať, ale napr V MT nemôžeš dostať byt od mesta ani nájomný ak si majiteľom nejakého bytu, a ak píšeš že sa máš s ex vysporiadať BSM, tak asi ste nejaký byt mali... takže než budeš mať vysporiadané spoluvlastníctvo tak ti asi ostáva len podnájom, ale neviem si predstaviť ako by si to zaplatila ked nepracuješ...
ano zmluva je na rok ,kazdy rok sa predlzuje,ak su podlznosti,daju ti splatkovy kalendar a platis,ale nevystahuju ta ak mas snahu platit,poznam takych,neviem ako je to v inych mestach
to mi je luto ,posli mi adresu poslem ti nieco po mojej dcerke aj pre teba
@tajik BSMku riešite dohodou alebo na súde?
@natalienka12 ex nechce dohodou,takze sudom to pojde.ale neviem nechce mi dat nic aj ked polovica je moja
@natalienka12 jednoznacne na sude
@tajik a mali ste v bsm aj nejakú nehnuteľnosť?
@natalienka12 ved to ze ide o nehnutelnost vyssej hodnoty
@tajik ak ju máte v bsm, prečo on tam zostal bývať a ty nie? Toto by som riešila inak, veď máš predsa dieťa. Prečo by si ty mala odísť? Vedela by som ti poradiť, ale nie takto verejne. Len neviem či toto vlastne chceš riešiť alebo chceš riešiť len peniaze. Nenapísala si ani koľko ti ex platí výživné, lebo to sa za príjem považuje. Ak sa ty staráš o postihnuté dieťa, tak aj ty máš nárok na výživné na seba, ak exmanžel pracuje. Len ty zrejme nemáš záujem riešiť tieto veci, možno ich už riešiš.
my ho mame na mestsom,pod aky kraj patris nie som si ista ci nie je nahodou iba jeden v kraji
@tajik este ma napadlo ak manzel zaraba a je na tom spolocensky lepsie ako ty a dcera sud mu prideli aj vyzivne na teba okrem vyzivneho na malu,mojmu to vyrubili na sude a som bola s toho dost prekvapena,chod na urad prace socialnych veci co maju toto na starosti a tam to treba podat hlavne to vyzivne ,na sude bude aj tato pani co zastupuje dieta a dostanes co ti patri
@tajik neviem, ale ak mas podiel na majetku, neviem, teda ci to takto funguje, v banke pri pozicke sa pytaju, ci vlastnis nehnutelnost a aky mas prijem....za prijem sa povazuje aj invalidny dochodok....ak mas podiel na majetku, tak by si to v banke mohla preukazat, pripadne uplatnit...vela stastia... 🙂
@natalienka12 prave ze neviem co skor lebo ex nechce o takych veciach komunikovat.odisla som lebo som celu nehnutelnost plus dieta nezvladala ani psychicky.ex ma svoj nazor,ze je to moja povinnost,lebo on nas zivi a stale to koncilo hadkou atak.....nechcem sa vratit do tohto domu.vyzivne mi dava 60-80e

@andrylm si zlata a chapava,normalne si ma potesila a trochu ukludnila,mam to stazene lebo dcerka je TZP a vies si to predstavit.......