icon

Som rozvedená a som na rodičovskej. Dostanem pôžičku?

tajik
26. feb 2014

chcem sa opytat maminky,ci je mozne poziadat banku o pozicku alebo nieco podobne ak som na predlz.rodicaku zo zdr.dovodou a som rozvedena

tajik
autor
26. feb 2014

@andrylm si zlata a chapava,normalne si ma potesila a trochu ukludnila,mam to stazene lebo dcerka je TZP a vies si to predstavit.......

seemani
26. feb 2014

@andrylm a to je vlastne tvoj byt az kym ho nevratis?

tajik
autor
26. feb 2014

@andrylm aj taka bola moznost ale za izbu s energ.150 eur

andrylm
26. feb 2014

@seemani ano tvoj nik ta nemoze vystahovat dokonca aj ked neplatis ,kazdy rok je vyuctovanie a ked mas nedoplatky a nemas na to,dohodnes si male splatky a tak fungujes ,ja medzi nich nepatrim ,pre mna je prvorade nikomu nedlzit

andrylm
26. feb 2014

@tajik to by som brala hned,neviem ako ti to mesacne vynde ale musis sa jednoducho uskromnit a zacat od znovu

andrylm
26. feb 2014

@tajik aku velku mas dceru

luba28
26. feb 2014

@andrylm
@seemani mylite sa,...zmluva sa uzatvara na rok,..a kazdy rok musis zdokladovat,ze pracujes a mas prijem,...nikdy ten byt nebude tvoj,...ak neplatis ides,....

rachel36a
26. feb 2014

@tajik nechcem ťa sklamať, ale napr V MT nemôžeš dostať byt od mesta ani nájomný ak si majiteľom nejakého bytu, a ak píšeš že sa máš s ex vysporiadať BSM, tak asi ste nejaký byt mali... takže než budeš mať vysporiadané spoluvlastníctvo tak ti asi ostáva len podnájom, ale neviem si predstaviť ako by si to zaplatila ked nepracuješ...

andrylm
26. feb 2014

ano zmluva je na rok ,kazdy rok sa predlzuje,ak su podlznosti,daju ti splatkovy kalendar a platis,ale nevystahuju ta ak mas snahu platit,poznam takych,neviem ako je to v inych mestach

luba28
26. feb 2014

@rachel36a ano,este aj tato podmienka tam je,...funguje to aj v PO,aj v KE aspon pokial viem ja,...

tajik
autor
26. feb 2014

@andrylm 3,5roka ale nerozprava len take gesta zvuky

andrylm
26. feb 2014

to mi je luto ,posli mi adresu poslem ti nieco po mojej dcerke aj pre teba

andrylm
26. feb 2014

@tajik to mi je luto ,posli mi adresu poslem ti nieco po mojej dcerke aj pre teba

wendy62
26. feb 2014

@tajik odkial si?
V tvojej situacii asi jedine prenajom - mozno len izbu, alebo najmensiu garsonku. Nevedela by si si pri dietatku prvyrobit napr. strazenim dalsich deti, upratovanim?

tajik
autor
26. feb 2014

@wendy62 brala by som vsetko keby som nasla,ale je to tazke....

natalienka12
26. feb 2014

@tajik BSMku riešite dohodou alebo na súde?

tajik
autor
26. feb 2014

@natalienka12 ex nechce dohodou,takze sudom to pojde.ale neviem nechce mi dat nic aj ked polovica je moja

andrylm
26. feb 2014

@natalienka12 jednoznacne na sude

natalienka12
26. feb 2014

@tajik a mali ste v bsm aj nejakú nehnuteľnosť?

andrylm
26. feb 2014

@tajik jednoznacne treba ist na sud to by som ani necakala,nie s kazdym sa da dohodnut a ked to nejde treba to sudne

andrylm
26. feb 2014

@andrylm v kazdom meste je aj onbucman aje to za darmo ten Vam poradi

tajik
autor
26. feb 2014

@natalienka12 ved to ze ide o nehnutelnost vyssej hodnoty

andrylm
26. feb 2014

@tajik ak ozem este poradit ,v kazdom meste je aj onbucman a je to zadarmo ten Vam poradi

tajik
autor
26. feb 2014

@andrylm a kde ho najdem na ako urade?

natalienka12
26. feb 2014

@tajik ak ju máte v bsm, prečo on tam zostal bývať a ty nie? Toto by som riešila inak, veď máš predsa dieťa. Prečo by si ty mala odísť? Vedela by som ti poradiť, ale nie takto verejne. Len neviem či toto vlastne chceš riešiť alebo chceš riešiť len peniaze. Nenapísala si ani koľko ti ex platí výživné, lebo to sa za príjem považuje. Ak sa ty staráš o postihnuté dieťa, tak aj ty máš nárok na výživné na seba, ak exmanžel pracuje. Len ty zrejme nemáš záujem riešiť tieto veci, možno ich už riešiš.

andrylm
26. feb 2014

my ho mame na mestsom,pod aky kraj patris nie som si ista ci nie je nahodou iba jeden v kraji

andrylm
26. feb 2014

@tajik my ho mame na mestsom,pod aky kraj patris nie som si ista ci nie je nahodou iba jeden v kraji

andrylm
26. feb 2014

@tajik este ma napadlo ak manzel zaraba a je na tom spolocensky lepsie ako ty a dcera sud mu prideli aj vyzivne na teba okrem vyzivneho na malu,mojmu to vyrubili na sude a som bola s toho dost prekvapena,chod na urad prace socialnych veci co maju toto na starosti a tam to treba podat hlavne to vyzivne ,na sude bude aj tato pani co zastupuje dieta a dostanes co ti patri

zvolsiinylogin
26. feb 2014

@tajik neviem, ale ak mas podiel na majetku, neviem, teda ci to takto funguje, v banke pri pozicke sa pytaju, ci vlastnis nehnutelnost a aky mas prijem....za prijem sa povazuje aj invalidny dochodok....ak mas podiel na majetku, tak by si to v banke mohla preukazat, pripadne uplatnit...vela stastia... 🙂

tajik
autor
26. feb 2014

@natalienka12 prave ze neviem co skor lebo ex nechce o takych veciach komunikovat.odisla som lebo som celu nehnutelnost plus dieta nezvladala ani psychicky.ex ma svoj nazor,ze je to moja povinnost,lebo on nas zivi a stale to koncilo hadkou atak.....nechcem sa vratit do tohto domu.vyzivne mi dava 60-80e