Som tehotná a v zlej finančnej situácii - ako ďalej?
Dobrý deň,
už som v koncoch a potrebujem čo najlepšie poradiť aby som si to ešte neskomplikovala, som tehotná, momentálne už 4 mesiace nezamestnaná, žijem u rodičov u ktorých som len na pár mesiacov a to aj tak tak len tak prekusli, nebavíme sa veľmi, zvažujem nebankovu pôžičku ale absolútne neviem kde čo a ako naozaj len nižšiu na pokrytie bežných výdavkov na doma a na nejaký štart pre dieťa ktorú by som po dostani materskej aj teraz ešte začala splácať. Viete mi poradiť do čoho a ako ísť? Dávku v hmotnej núdzi mi neschválili a na podporu nárok nemám. Jednorazovu dávku od obce mi tak isto neschválili. Mám menej ako 26 rokov. Nechcem si to naozaj pohnojil ešte viac, prosím komentáre aby som požiadala rodinu kamarátov mi tu nepíšte, skúšala som to, rodičia sú veľmi zarytí kresťania u nich absolútne neprichádza do úvahy pomoc pre nemanželské dieťa a pre mna jedine čo mi vedia poskytnúť momentálne je bývanie. Od decembra by som od nich odišla do inej spoločnej domacnosti s inými slobodnými mamičkami. Čo sa týka kamarátov ale známych nikto taký sa nenašiel.
Tiez rada pomozem s vecickami.
@nikuska744 presne toto som chcela napisat

Preboha,len ziadne nebankovky..to je cesta do pekla....