icon

Spoločný účet so svokrovcami

24. sep 2022

Mam otazku....Resp.ma niekto skusenost?
Mame moznost byvat u svokrovcov. Mali by sme vlastne pochodie a vchod. Maju velky niekolkogeneracny dom a zije tu este muzova sestra s rodinou.
Dnes ked sme tuto moznost rozoberali, svokrovci navrhli aby som potom zrusila ucet.Vraj oni vsetci maju spolocny.
Vsetko sa z neho plati (ucty, telefony, nakupy).Ked by som sla kupit potraviny tak pohoda.No ak by sme chceli nieco vacsie, poradili by sme sa. Napr.umyvacku...
Hlava mi to neberie...

Strana
z21
babalenka
13. aug 2024

Ja by som ani bývať tak nešla .Nie to ešte spoločný účet s viacerými ľuďmi.

30katrusa40
13. aug 2024

Mňa tak zaujíma.ako ste sa rozhodli a ako fungujete ?

lucka867
13. aug 2024

@nerfka ahoj,nič sa nezmenilo,stále bývame u svokra. Svokra minulý rok zomrela. Deti sú už väčšie. Musela som sa prispôsobiť a držať hubu 😪😪. Kým som chodila do roboty tak sa to neriešilo moc,lebo sme sa s manželom stretávali minimálne ale teraz som doma na PNke ale manžel sa nám vyhýba alebo by bol najradšej,aby sme už spali keď sa jemu uraci prísť domov.

sandra49
13. aug 2024

@lucka867 to mi je veľmi ľúto ze si ešte tam. A odkedy svokra zomrela je to kus lepšie? Nieje taky teror od svokra? Pán manžel nech sa naťahuje dole k otcovi keď mu vadite.. a vobec neplánujes odísť? Držím sa!🩷

lucka867
13. aug 2024

@sandra49 ako zlepšilo sa to trochu ale vravím manželovi stále niečo vadí 😪😪. Chcela by som ale som viazaná financiami a ani voľné byty tu teraz nie sú ( synovec je už vyše roka v poradovníku a nič).

sandra49
13. aug 2024

@lucka867 vydrz a bud silna🩷 verím ze sa ti raz poštastí. 🌸🍀🙏

nerfka
13. aug 2024

@lucka867 tiež ti prajem nech sa vám darí, myslela som si že keď už tam nieje svokry že sa to kus zlepší...

ibatanecnica
13. aug 2024

Ty brdo ja lem zasnem coho su ludia schopni . Ani byvanie a nie este ucet spolocny

Strana
z21