Spoločný účet so svokrovcami
Mam otazku....Resp.ma niekto skusenost?
Mame moznost byvat u svokrovcov. Mali by sme vlastne pochodie a vchod. Maju velky niekolkogeneracny dom a zije tu este muzova sestra s rodinou.
Dnes ked sme tuto moznost rozoberali, svokrovci navrhli aby som potom zrusila ucet.Vraj oni vsetci maju spolocny.
Vsetko sa z neho plati (ucty, telefony, nakupy).Ked by som sla kupit potraviny tak pohoda.No ak by sme chceli nieco vacsie, poradili by sme sa. Napr.umyvacku...
Hlava mi to neberie...
@bykaterina niekto už písal, že na FB boli tisíce komentárov....🤦
@nitranka03 netuším kde ale toto mi vyskočilo a má to 750 komentárov
@bykaterina to nedala ona. Skopirovali to, aj sam mk to dal na svoj FB. Cakala som to. Vzdy ked je nieco "zaujimave" tak to daju. Od toho momentu som vedela ze autorka sa vyjadrit uz nemoze aj keby chcela.
@katuskamala1 toto dávajú anonymné na Tej FB stránke je to tam napísané anonymný príspevok zo správ. Ale je možné že to okopcili z mk.
Podobné hovadiny riešia tuším priznania žien Alebo tak nejak sa to volá
@katka700 prečo by mal byť tvoj nick? Oni zverejnili status a ľudia komentujú
@katka700 tak stačí dať link tejto diskusie a ľudia si to vedia prečítať
@katka700 https://www.facebook.com/150306475005527/posts/...
Tu je tá diskusia 🙂
Ja uz len čakám ze to skončí nejakou reklamou na poistenie financii . Lebo realnej odpovede sa asi nedočkame...
@victorialucia túto foto som dala vyssie
@bykaterina ano uz som vsimla.😁🤭
Inak uz ma konik neskutocne stve s tym prezdielavanim diskusii na svoj facebook. Aj to, ako sa dostavaju tie diskusie kade-tade. Casto sa tym uplne zneguje povodny ucel zalozenia diskusie a pomoc s problemom. Nehovoriac o tom, ze ktokolvek si vie kliknut na profily ucastnicok diskusie, ktore sa tu tiez casto zdoveria (vid ina prispievajuca tu v diskusii) a uz je to rozmazavane a prepierane vsade.
@victorialucia nemyslim, ze autorka to riesi inde.. ale senzaciechtivy ludia to siria..
Nech su svokrovci akikolvek ani v spolocnom dome by som nebyvala.Je jedno ci by mal ten dom aj 5 vchodov.Boze ludia ,neni nad sukromie.
@elenita ale to už je vec tých diskutujúcich, čo o sebe a svojom živote vypustia na VEREJNÚ sociálnu sieť. Takisto aj všetky fotky/videá, čo sa na internet pridajú, sa stávajú verejným vlastníctvom😀
Určite nie dobrý nápad, stojte za svojím 👍
@daeen po par stranach odpoved s pointou.
Taktiez si neviem predstaviť takyto zivot ale ako pisete, v niektorych rodinach na to staci 1 osoba, okolo ktorej musite chodit po spisckach, ktora z nejakeho neznameho dovodu ma pocit, ze moze o vsetkom rozhodovat.
Aj my mame v rodine (po mojej matke) dalsiu osobu, ktora mi ani nie je uplne priama rodina (jej mama a moja babka boli sestry), ale dovoluje si kazat mi, co mam komu povedat, ako si musim co zariadit a podobne.
Prosim, autorka, posobite rozumne 🙂 100x merajte a raz utekajte 🙂 sama viete, ze navrh svokry nie je cesta za ziadnych akceptovatelnych moznosti 🫣 je to vydlazdena cesta do pekla.
Drzim palce
Inak, autorka napísala este niečo?
Už len bývanie so svokrovcami nikdy a nie ešte nejaké spoločné účty.Zomru a ako sa budete vyplácať a z čoho žiť, keď zablokujú účet do dedičského konania
Dosť ma sklamalo, že sme sa snažili pomôcť, poradiť, podporiť, ale už ani obraz ani zvuk.
Táto téma bola riadny zdvihák zo stoličky. 😀

@rakywanda niekto videl tento príspevok tu na koni a keďže má veľkú sledovanosť, skopiroval ho tam .aby pritiahli pozornosť