icon

Spoločný život s partnerom a rozpočet

jezkodezko1
21. jan 2016

Ahojte žienky. Možno sa opýtam niečo zvláštne, ale veľmi by ma zaujímalo ako vy riešite rozpočet s partnerom.kto čo platí A keď bývate U neho či mu prispievate nejakou sumou. Ja bývam U môjho partnera,vedieme spolu rodinný život,máme bábo, čiže som na materskej ale stále si pýta 100 eur za to že tam bývam, že to je Z jeho pohľadu normálne. Čo na to hovoríte?ako to máte vy?

Strana
z11
maminuska
24. aug 2016

@salfusco chceme sa mužom vyrovnať ?V čom ? toto ma zaujalo.
V športe , v práci , v sexe , promiskuite....prosím ťa konkretizuj .

salfusco
24. aug 2016

@angela5 oki,oki..tvoje prispevky maju hlavu aj patu,ty si spokojna,co je fajn a tak to ma byť.Skor to adresujem ženam,ktoré maju prave problemy o ktorych je tato diskusia,že nie vždy je to iba chyba chlapov,ale aj žien samotnych,či už vyberom partnera,vlastnym postojom vo vztahu,alebo nedostatocnou a nejasnou komunikaciou .Ja neviem,kde vyberaju chlapi,ak vyberaju zle na nespravnych miestach,tak ano, smola,ale nie o tom je reč.

salfusco
24. aug 2016

@maminuska zvysok nezaujal?či radsej bez komentara? 🙂 vyrovnat sa v sexe a promiskuite,to predpokladam,že bolo pisane v nadsazke, neviem ako sa žena ma vyrovnavať chlapovi v tomto smere..to je troška off...ale ano,v pracovnom nasadení urcite ano

maminuska
24. aug 2016

@salfusco nie ostatné je pre mňa taký balast 🙂 ... no tak v tom pracovnom nasadení ....
Mnoho žien musí pracovne makať nie preto že chce ale preto že musí ...lebo má buď neschopného muža uživiť bez problémov rodinu ( hoci by aj chcel ) alebo má muža ktorému to tak vyhovuje že žena ťahá ako blázon a vezie sa to je ten pohodlný.
A povedzme si na rovinu , vyrástla nám generácia mužov neschopných sa viazať , zodpovedných za svoje činy, neschopným ..len tu ja pripisujem chybu ženám ich matkám . Zároveň nám vyrástla generácia žien lovkýň, ktoré lovia ..a tu s tebou súhlasím .

salfusco
24. aug 2016

@maminuska ja vas ženy obdivujem...ale...ste to vy,co si v konecnom dosledku vyberate partnerov,vy davate suhlas,či ano,alebo nie,tak sa nesťažujte,že ste sa sklamali,alebo zmylili,že ste si mysleli,že sa nieco zmení,že ste nevedeli,aky je a pod.
generacia mužov neschopnych sa viazať...ehm,rovnako existuje aj generacia žien,ktore sa nechcu viazať...vacsinou je dovod ževraj sklamanie a že vsetci muži su rovnaki...co je blbosť,ale tak kazdeho osobna vec,co si mysli,ja tento nazor ženam neberiem..ked chcu byt same,tak nech su,aj ked si myslim,že je to taka mala lož z ich strany 🙂

maminuska
24. aug 2016

@salfusco však to je dobre že nás obdivuješ a aj s tebou v mnohom súhlasím , napríklad v tom že mnoho žien zo strachu aby nezostala sama berie aj ten mužský " odpad " a potom sa čudujú . Ale zas vyberaj v dnešnom svet mužov..to čo je použiteľné a dobré je veľmi často už " rozpredané " , mnoho mužov dnes aj po 30 býva s rodičmi a nijako im to nevadí , doma full servis, vonku babenka ktorá mu že " dá " , tak čo by menil 🙂 .
Nuž možno keby ženy boli trocha kritickejšie vo výbere partnera , mnoho mužov sa nedostane ani k reprodukčném uprocesu a ak by niečo chceli tak by museli jednoducho zmeniť správanie.... tak mi nejak z toho vychádza ...zas ŽENA 😀 že je na vine.

Pretože a povoľnosť žien a ochota žiť v neviazucom zväzku , priviesť do neho deti nijako nenúti tých mužov brat na seba zodpovednosť a záväzky.

angela5
24. aug 2016

@maminuska v tomto s tebou 100% suhlasim. Zeny by si mali viac vazit same seba, potom by sa viac snazili aj muzi..

ifkael
24. aug 2016

@salfusco ked to dvom ludom funguje neriesis ci sa chces viazat alebo nie.. Ak sa Ti to stalo, nebola to ta prava. Vztah je o dvoch ludoch.. Ano je pekne, ze sa chlap postara o zenu a dieta, aby im nic nechybalo..ale ani zeny by nemali zabudat na muza, ze su stale sj manzelkami a na vztahu treba zamakat.. A najst si malickosti, ktorymi vztah rastie.. Aby sa nato nezabudlo pod tlakom povinnosti vsednych dni- ako sa lubia

ifkael
24. aug 2016

@angela5 predstava, ze niekto niekoho zmeni je usmevna ci ide o muza alebo zenu.. Nezmeni.

leeenka26
24. aug 2016

@jezkodezko1 toto nechapem ved on by ti mal dat este aspon polovicu na domacnost zo svojho. Tych 200 eur je nic a to je predsa na dieta a nie na tvoje zivobytie. Ok ved prispej ked tak na stravu alebo plienky ale hlavne sa ma starat on. Ci pri tvoreni dcery nebol?? Co si sakra mysli?? Nakopat takeho zgrlosa.

salfusco
24. aug 2016

@ifkael prepac,neriesim tu seba.Možno tomu rozumiete,možno nie,ale život to tak obcas zariadi a nevybera si,ci clovek lubil,chce sa viazať alebo bola ta pravá....

alexandra523
8. jan 2017

@jezkodezko1 ty si od neho pýtaj platiť každý mesiac 200€...A keď sa spýta za čo,no za to, že si mu vynosila, porodila a staráš sa aj o JEHO dieťa.Pako... Takú by lôžok, že by mal zatmenie dva dni.

ivana456charlie
15. máj 2017

NIE JE NORMALNY a asi ani ty ked mu toto zeries, este od neho by si si mala pytat peniaze ved aj samotnych 200e je fakt horzne malo. ON by ti mal davat este 200e na stravu a zivot. Jendoznacne zatrhnut, co to za debila, decko rozmaznane. Pozbieraj sa mu, aj ked by mala byt hadka na dva mesiace toto nikdy viac

Strana
z11