Stačil by vám plat 1400 eur v hrubom?
Stačil by vám plat 1400€ v hrubom ? Bývam na východe .
Som z KE a nestacil. Ja som hovorila ze kym nemam 1500 v cistom tak ani z postele kvoli praci nevyjdem 🤷🏻♀️
ako provokacia to nie je zle... predpokladam, ze autorka sa len chvali.
Je to nadpriemerny plat. Na sucasnu inflaciu, a absurdne ceny nehnutelnosti nestaci, ale stale je to vyborny plat.
Ceny bytov sli hore o 250%. Tolko platovo bohuzial nemozme chciet 😏
Je to slusny plat. Ak nemas pracu ani by som nevahala a ak je moznost zvysenia mzdy po zapracovani sa,tak nie je o com. Ludia robia aj za menej a vyziju a aj si vedia dopriat dovolenku.
@lenkasarka Čo ti poviem ... nedá sa, žijem z úspor, zatiaľ. Keď sa minú, tak asi dieťa smer detský domov 😉 ale nie robím si srandu cez slzy.... veď dieťa nebude stále malé a nesamostatné.
Ak chceš dostať odpoveď, ktorá bude mať pre teba nejaký význam, nauč sa klásť otázky.
A hlavne je uplne jedno, ci by stacil nam, dolezite je, ci staci tebe.
...taky by som brala vsetkymi 10
@77katarina si obdivuhodná
Mne by stacil...nezijem totiz pre peniaze. A ani im nepredam svoj zivot. Na to co robim by mi stacil a bola by som nadmieru spokojna a vdacna...
Normalne ked tu citam tak tie odpovede, to akoze tu naozaj tolko zarabate? Ja robimv zdravotnictve sestru a moje kolegyne co robia denne 8 hodin maju 750 eur v cistom.
Tak by ma zaujimalo, ze ci to len my sme take chudery, ktore zarabaju tak malo a robia pre ludi tak vela... (aj led mnohi asi mate pocit, ze pre ludi nerobime nic)
Ja som prečítala len úvodné príspevky a neverím, to sa vám dievčence na Slovensku žije fantastický, poväčšina mate viac 1400 v čistom, poväčšine by to nestačilo, fuuu, čo mi tu v AT... Sa môžeme schovať, čo teda náklady sú 2x vyššie minimálne ako na sk a platy sa veľmi nelíšia, ako čítam od tých slovenských. Tak ja naozaj nerozumiem co sa sťažujete. 🤣.
na BA nestacil, ani nahodou pokial mas aj hypoteku
Ja mam 1450 a teda vychadzam LTT. Ba… nekupujem si oblecenie na seba iba ked velmi treba cize nie z rozmaru…
@andrejkap123 ale preto ze mi to nevychadza tak menim robotu a bude ovela lepsie.
Mat taky plat, tak som bohata 👌
@derdia 😢😢😢
Zijem v Bratislave, mam menej a nestaci 😬 S 1400 by som bola spokojnejsia…
Ja mam tolko ,muz pod 1000 v hrubom, no pri nasich vydavkoch aj s hypo,účty, sporenia, poistky ,zaluby,deti, je to akurat, da sa aj usetrit ,no pri dnesnych cenach a buducnosti to bude coskoro ltt pri tom istom standarde aky zijeme my napr
V čistom mi to kalkulačka vyrátala na cca 982 eur. To fakt nie je žiadne terno. Tie, čo by ste kvôli tomu išli dušu vypľuť, koľko teraz zarábate? Všetky iba minimálku?
@miskakyska
@euka210
To ako fakt je 1400v hrubom fajn plat aj na západe? Nejak už neverím tomu čo sa tu píše 🙄môj manžel má 1700 v čistom, ja 600 a ltt to dávame /po zdražovaní/
v BA je priemerna mzda v hospodarstve (t.j. vsetky odvetvia) priblizne 1500€
takze tych 1400 € pre BA nie je vobec vela, plus tie naklady na zivot, ktore su tu, su ovela vyssie ako mimo BA

Jasné...ja som skromná 😆za taký plat by som bola ochotná v robote aj dušu vypľuť