Stačil by vám plat 1400 eur v hrubom?
Stačil by vám plat 1400€ v hrubom ? Bývam na východe .
Nestacil, ani nahodou 🤷🏻♀️
Záleží na tom o akú funkciu ide, aké je tam potrebné vzdelanie, prax - či so svojím vzdelaním a praxou si vie nájsť aj lepšie miesto alebo nie.
Nestačil, viem ponúknuť viacej, takže aspoň v hrubom 2500 a viac
@jannette1986 je. v Nitre sa nevies vysplhat s 2 cudzimi jazykmi ani nad 1000 brutto -750 v cistom. niektoré inzeraty pre IT ponukali ze 1200 btt 😂prenajmy od 500e vyssie. Kamaratky - 5rocne skúsenosti, 2 cudzie jazyky, statnice,sikovne, chvalene - jedna 1300 btt v BA, druha 1400 btt. ja som pracovala len pre BA firmy - za 1100 btt, potom 1200 btt a ked som dostala 1400btt tak som uz bola nadsena. Neviem, co by sme este mohli urobit, makame, jazyky dva na c1 urovni, na IT ci vysoky manazment hlavu nemame... tak kde teda su pozicie, kde ludia tolko zarobia? este aj taky team lead v korporatoch 1600-1800 btt...
@missviolet tak to je naozaj bieda ale fakt sa mi tomu nechce veriť 🙄
@missviolet neverim ze by team lead robil za 1600-1800. Ved absolventom uz davaju 1500.
@andrejkap123 som team lead za tolko :D absolventom davaju 1200-1350 podla jazykov
@andrejkap123 a rovno ti aj vymenujem kde tolko platia - v KONE ssc 1600btt, amazon kancelaria TL, swissre ma 1800 btt, johnson tiez cca tak a henkel tiez - vsade som bud bola alebo videla vyplatne pasky kamosiek, co tam robia ako TL
@jannette1986 paci sa, moje vyplatne pasky z minuleho roku, ked som dostala zvysenie, BA firma. ja fakt neviem, kde na tie platy chodite - su v takej vyske, ako som uvadzala, v henkeli, swissre, kone, johnson, amazon, IBM, covestro, mafra, albatros media, jednoducho - uplne vsade kde mi znami robia alebo kde som na robila. Len IT maju viac - napr v IBM, ale jazykari - dva cudzie jazyky v administrative - viac nemaju, maximum jednej znamej je 1500btt v swissre... kludne pozdielaj tipy, kam sa hlasit, lebo vsetci chceme vacsi plat, tak ak je nejaka firma, co da nad tuto hladinu, prosim, zdielaj.
My zarábame toľko obaja s mužom v BA. Ale je to veeeelmi na knap už tento rok. Minulý rok, bolo tých cca 2100€ v čistom na rodinu s jedným dieťaťom ok, aj odložiť sa dalo, aj kupit, čo bolo treba. Teraz po extrémnom zdražovaní je to už len na prežitie. Ale teda kolega, zarába rovnako ako my a býva v PP (u nás sa dá pracovať od hocikadial v rámci SR ) - slobodný bez záväzkov vraví, že neumiera od hladu ale je to len na prežitie. Jeden taký plat určite nestačí. Dva sú minimum a aj to je na hranici
@elementissa vsak? ja podla tvojich príspevkov mam dojem, ze presne viem, kde robis (aj kamoska tam je), a teda ani u vas veru nemaju team leads nad 2000 (zavisi od oddelenia), ale na kamoskinom oddeleni to je 1800btt. takze aby som to zhrnula, bodaj by tie platy v BA boli take, ake tu deklaruju, ze su 🙂 by sme sa potesili, vsak?
@missviolet jedine automotive firmy, dodavatelia, inde nemate sancu si zvysit plat..hentam sa mozete tocit po tych firmavh, robila som aj henkel aj ibm..nerobilo sa zle ale ten plat..na zaplakanie..
Nie
@dankanka ano, tak mame vsetci rovnaku skusenost. preto som aj slecifikovala, ze hovorime o korporatoch, ale kto si neskusil, ten ocakava neviemake platy na TL a manazerskych poziciach, ale nie je to tak. samozrejme, kto je lidrom analytikov, developerov atd tam su platy v inej sfete uplne.
@missviolet tak mozno manazeri maju vyssie platy..to neviem..mne to uz casom vsetko liezlo na nervy, cele korporaty..vlastne cela bratislava..kolkokrat su vyssie platy po malych firmach mimo ba..

1400 je napriklad pre mna maly plat. nevyzila by som, potrebujem tak 2400. Ale keby mam splatenu hypo a je to jednoducha a casovo nenarocna praca, brala by som. Ono robit na smeny na "stojaka" pri linke a robit pri PC 6-7 hodin len cez tyzden a s moznostou zastupovania je riadny rozdiel.