icon

Ste finančne na dne?

24. sep 2025

Ste tu niekto kto ste chudobní?
A neviete pokryť ani tie najnutnejšie potreby ?

Strana
z8
canerko
28. sep 2025

Viem ta pochopit lebo som pred par rokmi sama bola velmi chudobna.Z dvomi detmi,z ktorych jedno ma Down syn.Boli dnimked som mala dve eura na den ani som z toho uvarila.Syn bol na umelom mlieku z Dm kedze bolo najlacnejšie.Bol to velmi tazky zivot ktori som zila po boku narkomana više 13 rokov.Ked som konečne zmohla silu,a nieco našetrila,dostala odstupne z roboty a odstahovala sa do Chorvatska naspat domov,pomaly som za vyzdvihla ako feniks.Teraz možem povedat ze sa mam velmi dobre.Tym ti len chcem povedat ze nič netrva večne ani dobre ani zle.Len sa clovek musi odhodlat a urobit prvy krok ka zmeni.

dianaaaaa
28. sep 2025

Nie

kirk11
28. sep 2025

kto nema byvanie ale podnajom na potrat treba ist podla niekotrych ludi tu vam sa to vrati toto mudrovanie skor ci neskor

maury
28. sep 2025
@anonym_6962c3

anonym_2a26ef
...

@anonym_6962c3 dievčatá ja vám ďakujem , ale ja som neprišla pýtať pomoc. Do prvej výplaty z druhej roboty vyžijem , bývam v dvojizbovom byte, mám na neho hypotéku . Pracujem vo verejnej správe + upratujem kancelárie dvakrát do týždňa (dohoda). Vďaka záhrade a niečo čo chovám na nej prežijeme , bez nej by to jednoducho nešlo . Tých 8 dní dáme , nie je to prvýkrát a nebude to ani posedný krát v našom živote.

@anonym_6962c3 klobúk dolu pred vami. Prajem všetko dobré, nech sa darí,

anonym_16cd28
8. dec 2025
@aduskalac

@anonym_16cd28 odkiaľ si? Môj manžel je tiež nepočujúci a tiež mal pred pár rokmi problém si nájsť prácu,aj keď bol šikovný stolár žiadne veľké firmy ho nechceli vraj z bezpečnostných dôvodov,teraz už poberá star.dochodok no pracuje ešte v mestských službách.Napis mi odkiaľ si jedna firma kde brigádovala moja dcéra asi budú hľadať niekoho lebo im vypadla baba ktorá išla na matersku,volajú dcéru aké tá už má dve brigády a študuje na VŠ tak to by už nestíhala,ide o prácu v kancelárii aj z domu kontrola faktúr také niečo v rôznych jazykoch

@aduskalac Písala som ti

Strana
z8