icon

Ste spokojní s 365 bankou?

11. feb 2026

Máte niekto túto banku? Ako ste spokojní? Uvažujem nad zmenou banky.

anonym_491366
11. feb 2026

Mam a som spokojna. Nemam co vytknut, nemam s nou zoadny problem

petamich
11. feb 2026

V prvom rade sa treba zamysliet, ci tam ist teraz, ked ich kupila CSOB a ktovie ake podmienky a poplatky budu mat, ked sa spoja. Cize ak ma napr. clovek motivaciu, tam ist lebo dnes maju ucet zadarmo, tak toto nemusi byt o rok pravda (ktovie). Ale tak inak tam ucet mam, nie ne hlavny ucet ale sluzby a vsetko v pohode.

unbeholfen
11. feb 2026

Ja to mám, a nemám im čo vytknúť, jedine tie výbery z iných bankomatov. Ja už mám Fio a to je ešte lepšie. Záleží na čo to chceš používať. Majú tie digitálne pôžičky na počkanie, syslenie, sporenie, investovanie. Ale pokial ide iba o veci čo potrebujem ja, že aby tam došla výplata, semtam si poslat z ibanu na iban, nejaký trvalý príkaz, výber z bankomatu a platenie kartou, tak nič lepšie ako Fio neexistuje. Ani Revolut mi tak nepasoval. Ale hlavné čo treba vedieť, že ak niekto chce lacno banku tak 365 vyhovuje, rovnako ako Fio a Revolut. Kto chce minimalizmus, zadarmo, tak jednoznačne Fio. Výber z hocijakého bankomatu zadarmo čo je brutál výhoda že nemusíte hladať svoj bankomat. A ešte dôležité že 365 nemá možnosť zvoliť bankovky. Ale ja s Fio kartou môžem ísť do tatrabankového alebo sporitelňového a tak si viem zvoliť aké chcem bankovky.

A to ze idú pod ČSOB je super lebo bude viac bankomatov a ČSOB bankomaty majú tiež tú možnosť zvoliť si bankovky a majú aj vkladomat a dokonca aj na mince čo nemá ani Tatrabanka!

anonym_d9fec2
11. feb 2026
@unbeholfen

Ja to mám, a nemám im čo vytknúť, jedine tie výbery z iných bankomatov. Ja už mám Fio a to je ešte lepšie. Záleží na čo to chceš používať. Majú tie digitálne pôžičky na počkanie, syslenie, sporenie, investovanie. Ale pokial ide iba o veci čo potrebujem ja, že aby tam došla výplata, semtam si poslat z ibanu na iban, nejaký trvalý príkaz, výber z bankomatu a platenie kartou, tak nič lepšie ako Fio neexistuje. Ani Revolut mi tak nepasoval. Ale hlavné čo treba vedieť, že ak niekto chce lacno banku tak 365 vyhovuje, rovnako ako Fio a Revolut. Kto chce minimalizmus, zadarmo, tak jednoznačne Fio. Výber z hocijakého bankomatu zadarmo čo je brutál výhoda že nemusíte hladať svoj bankomat. A ešte dôležité že 365 nemá možnosť zvoliť bankovky. Ale ja s Fio kartou môžem ísť do tatrabankového alebo sporitelňového a tak si viem zvoliť aké chcem bankovky.

A to ze idú pod ČSOB je super lebo bude viac bankomatov a ČSOB bankomaty majú tiež tú možnosť zvoliť si bankovky a majú aj vkladomat a dokonca aj na mince čo nemá ani Tatrabanka!

@unbeholfen prešla som do 365 z poštovej banky a hotovost vyberam na pošte neobmedzene a bankovky ake chcem

unbeholfen
11. feb 2026
@anonym_d9fec2

@unbeholfen prešla som do 365 z poštovej banky a hotovost vyberam na pošte neobmedzene a bankovky ake chcem

@anonym_d9fec2 toto ma zaujíma. Ako na pošte? Z bankomatu pri pošte? To mi nejak nesedí lebo ten bankomat 365 banky nemá možnosť zvoliť bankovky.

buberova
12. feb 2026

Mám a na tých pár platieb ktoré potrebujem mi to stačí

gigidag
12. feb 2026

Akože 12€ za platobnú kartu? Určite nie. Takže ja neodporúčam. A

lanka999
12. feb 2026

bola som spokojna len v tom ohlade ze maju ucet zadarmo, vklad na pobocke spoplatneny, vkladomat tam nemaju, vela ludi si pochvaluje fio banku

findomatej
17. feb 2026
@anonym_d9fec2

@anonym_d9fec2 ahoj, prečo ,,prečo prešla,, ? Nepatrí Poštová banka - pod 365 banku ? Ďakujem.

findomatej
17. feb 2026
@unbeholfen

@anonym_d9fec2 toto ma zaujíma. Ako na pošte? Z bankomatu pri pošte? To mi nejak nesedí lebo ten bankomat 365 banky nemá možnosť zvoliť bankovky.

@unbeholfen predpokladám, že myslela konkrétne výber na pošte. Priamo na pobočke sa dá vybrať a môžeš si navoliť bankovky aké chceš. Teda ak na priehradke má takéto bankovky.

anonym_d9fec2
17. feb 2026
@findomatej

@anonym_d9fec2 ahoj, prečo ,,prečo prešla,, ? Nepatrí Poštová banka - pod 365 banku ? Ďakujem.

@findomatej patri,ale ucet z pb som si preniesla do 365 ma iny lepsi ib napr.

anonym_d9fec2
17. feb 2026
@unbeholfen

@unbeholfen ako pisem,na pošte pri priehradke a bankovky mi daju ake si popytam

unbeholfen
17. feb 2026
@anonym_d9fec2

@unbeholfen ako pisem,na pošte pri priehradke a bankovky mi daju ake si popytam

@anonym_d9fec2 tykoxo toto som nevedel. A ja som sa stále trápil tým že 365 bankomat memá možnosť voľby bankoviek, a výber z iného je poplatok. Ale Fio toto všetko vyriešilo. Skúsil som aj Revolut ale na Fio nemá ani to. Ale tie digitálne pôžičky na vyklikanie sú super u 365.

unbeholfen
17. feb 2026
@findomatej

@unbeholfen predpokladám, že myslela konkrétne výber na pošte. Priamo na pobočke sa dá vybrať a môžeš si navoliť bankovky aké chceš. Teda ak na priehradke má takéto bankovky.

@findomatej počul som niečo také že poštomat, aj na dedinskej pošte som skúšal a vtedy bolo spoplatnené. Ešte tá teta poštárka mi hovorila že radšej nech z bankomatu. Ale bol som v obci kde žiaden bankomat nieje a v stánku s jedlom sa dalo platiť len v horovosti… Takéto komplikácie ja mám lebo EU donútiť prevádzky aby sa všade dalo platiť kartou bez výnimky.

anonym_56c47a
17. feb 2026
@unbeholfen

@findomatej počul som niečo také že poštomat, aj na dedinskej pošte som skúšal a vtedy bolo spoplatnené. Ešte tá teta poštárka mi hovorila že radšej nech z bankomatu. Ale bol som v obci kde žiaden bankomat nieje a v stánku s jedlom sa dalo platiť len v horovosti… Takéto komplikácie ja mám lebo EU donútiť prevádzky aby sa všade dalo platiť kartou bez výnimky.

@unbeholfen Kamenický donúti všetky prevádzky od 1.5.2026 že budeš môcť platiť bezhotovostne, buď kartou alebo okamžitým prevodom na účet podniku ak nasnímaš ich QR kód mobilom

unbeholfen
18. feb 2026

Lebo ocitol som sa v situácii že v dedine kde nieje bankomat je stánok kde sa platí len hotovosťou. V Číne alebo Estónsku by taká situácia nebola. No a tá služba sa volá poštomat. Prišiel som k okienku a vypýtal hotovosť tuším sa dávala bankomatová karta.

findomatej
18. feb 2026
@anonym_d9fec2

@findomatej patri,ale ucet z pb som si preniesla do 365 ma iny lepsi ib napr.

@anonym_d9fec2 áno, myslela som si 😉

anonym_81d0bf
18. feb 2026

Mi sme prešli a sme spokojný. Mala som aj revolut a to mi nepasovalo.