icon

Termín v sociálnej poisťovni

anjika42
17. aug 2017

Kvôli môjmu zdravotnému stavu - 4. stupeň rakoviny mi obvodná lekárka navrhla invalidný dôchodok, tak si ho vybavujem. Asi pred tromi týždňami som tam odniesla posledné potrebné papiere a pani pri okienku som povedala, že ktoré dni nebudem v Bratislave. tá si dátum zapísala a sľúbila mi, že kolegyni, ktorá ma má na starosti, odkaz odovzdá. A čakala som na termín. Predvčerom som volala s tou pani, ktorá ma má na starosti, aj jej som povedala, že ktoré dni nemôžem. A dnes mi došiel oznam, že mám príst jeden z tých dní, ked budem na dovolenke - v Nízkych Tatrách konkrétne. Takže pekne krásne dám zajtra malého do kočíka a namiesto na ihrisko mu spravím exkurziu do SP. Ja dúfam, že bude riadne revať, keď budeme musieť čakať, aj keď to neznášam, ale teraz by ma jeho škrek potešil

Strana
z2
evittam
19. aug 2017

@anjika42 A? Ona ti len nieco sľúbila, co asi nedodržala alebo nikto nevie kam dala ten papierik kde si to poznačila.😉 Mala si to dať písomne a potom sa mozes stazovat.😉

lindt
19. aug 2017

Neda mi uz nenapisat. Poslednu dobu mam pocit, ze ludia uz nevedia co od dobroty davat na net. Asi som divna, ale tato informacia mi je uplne ukradnuta, resp. nerozumiem pointe a dovodu informovat polku Slovenska o tom, ze pani dostala termin do socialky pocas uz naplanovanej dovolenky. To uz vazne nemate nic ine na praci? A zeny to este komenutuju... ach jo. Pardon za vylev, ale uz som musela. 😈 Odhliadnuc od temy a jej vysokej dolezitosti, prajem maminke vela zdravia, rakovina je hnusna choroba a drzte sa.

anjika42
autor
24. aug 2017

Zbytočne som sa tam minulý piatok unúvala, aby som oznámila, že som na dovolenke, to som im vlastne oznámila aj pred mesiacom, že kedy sa chystám na dovolenku, takisto osobne, keď mi dnes volali, že prečo som sa nedostavila???!!! Nabudúce fakt ked pojdem na nejaký úrad, dám to písomne a budem žiadať od osoby, ktorej to odovzdávam, pečiatku a podpis. To fakt sú úradníci tak jebnutí, že v rámci jeden inštitúcie v tej istej budove i nevedia odovzdať informácie?

Strana
z2