Ukončenie sporiaceho účtu v SLSP

solange7
25. jún 2020

Ahojte, budem za idiota, ale po rokoch sa mi naplnila cielova suma v "sporeni na rezervu" v slovenskej sporitelni. Chcem si tie peniaze presunut na iny ucet kvoli prevodu, idem si kupovat nove auto (juchuuu). V intrnet bankingu mi ale svieti to sporenie stale aktivne a nechapem, ako ho mam zrusit. Viem, ze peniaze presunut mozem, ale chcem zaroven, aby zaniklo sporenie, kedze som cielovu sumu naplnila. Trvaly prikaz som zrusila. Mate niekto skusenost?

stary_ujco
25. jún 2020

@solange7 A v banke ti povedali čo?

solange7
autor
25. jún 2020

@stary_ujco naco by som kvoli sporiacemu poductu chodila do banky. Zalozila som si ho cez Georga. To nieje nejake ibrovske sporenie. Len ma zaujima, ci uz niekto sporenie takto ukoncoval.

fokuska
25. jún 2020

@solange7 Cez Georga ho zrusis uplne. Len hladaj, je to tam.

solange7
autor
25. jún 2020

@fokuska ha! Vyborne, dakujem. Predpokladam, ze normalne prihlasenie cez pc. V appke som prd nasla. Nehovorim, ze je to ich bankovnictvo zle, ale obcas mam pocit, ze tam chyba vela veci.

fokuska
25. jún 2020

@solange7 Ja chodim stale cez pocitac, appku nemam stiahnutu, takze neviem ako to vyzera v appke. Ale cez pc tam je normalne ta moznost. Asi pred mesiacom-dvomi som rusila a presuvala peniaze a akurat par dni dozadu som zalozila nove.

solange7
autor
25. jún 2020

@fokuska uz mam hotovo, neslo to len cez appku. Aj ja som si rovno zalozila nove. 🙂

matvejka125
28. jún 2020

@solange7 prosim ta ale to sporenie, ked máš naplnenú cieľovú sumu, možeš zrušiť resp.urobiť prevod na účet len v den sporenia či aj inokedy?

danielinaa
28. jún 2020

@matvejka125 kedykolvek. A ked nasetris cielovu sumu, normalne mozes sporit dalej, nemusis nic rusit. Ale urok je tam len 0.01 takze pokial to nepouzivas ako jednu z podmienok uctu zdarma, je ti to sporenie nanic. 🙂

solange7
autor
28. jún 2020

@matvejka125 mala som "sporenie na rezervu". To sa da vyberat kedykolvek. A este je aj sporenie pre radost a tam mozes vyberat 1x do mesiaca v den sporenia. Kvazi taka ochrana pred sebou. 😀