icon

Union - neschválený príspevok na zuby

patulieenka
2. okt 2022

Ahojte, ako postupovat prosim ked mi neschvalili prispevok, z dovodu, ze nemam absolvovanu PP. Pritom to nieje pravda, kedze som bola 11.8.2022 ..aj som doktorke 30.8.2022 pisala mail . Ta mi odpisala, ze pp vykazana bola, len nabieha az dalsi mesiac.. tak som caka a dnes mi prisiel takyto mail, mam z toho hlavu smutku , lebo som pravdepodobne prisla o 150€.. da sa to nejako riesit? u zubara som bola 16.8.2020.. dakujem

nelca84
2. okt 2022

@petamich tak asi ma kazdy ine zvyky.

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl tak celkom zle si to odhadla, urcite som nechcela mat peniaze hned na druhy den na ucte.. ale ide o moje peniaze, tak jasne ze si clovek zistuje ci je vsetko ok.. nemam pocit, zeby som ju bombardovala, normalne som jej napisala mail.. ja tu appku sledujem kazdy den , ci tam pp nebabehla a svieti tam naposledy 16.8 zakrok u zubara..

trgypadl
2. okt 2022

@patulieenka peniaze na druhy den na ucte bolo obrazne myslene.
Bud trosku trpezliva, je to proste proces, mozu to kludne schvalit a vyplatit aj za 2 ci 3 mesiace

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl A okrem ineho, v podmienkach ma poistovna, ze pp musi byt absolvovana najneskor den pred zubnym osetrenim.. co aj bolo 11.8 pp u vseobecnej 16.8. Zubar.. a teda myslim ze nato mali dost casu 1,5mesiaca na to aby im to tam naskocilo.. ci?

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl co mam byt trpezliva prisiel mi takyto mail ..

eeffka
2. okt 2022

@patulieenka podaj reklamaciu, ja mam vszp, prikladam fotky z tej istej aplikacie, jedno vykony,druhe preventivky, som tam volala ci im mam poslat screenshot z ich vlastnej aplikcie... o 3dni peniaze na ucte.

patulieenka
autor
2. okt 2022

@eeffka no len chyba je tam, ze moju pp neeviduju .. v appke ju vobec nezobrazuje, len nejake odbery a stery z 11.8 :(

trgypadl
2. okt 2022

@patulieenka vyssie Ti pisem, ze moze zobrazovat vykony s 2 mesacnym oneskorenim

frantisska
2. okt 2022

@patulieenka no skúsila by som im mailom poslať doklad o pp. A uvidis. Držím palce. Ja to tiež teraz tak skúsim že si popýtam doklad od dr. A pošlem im ho potom po zákroku u zubára rovno so žiadosťou. Ale keď som im nedávno písala mail že prvú preventívnu nemali vykazanu bola som na druhej a zas ju tam v aplikácii nevidím že čo mám robiť čo mi poradia, či sa na to nepozrú … ich odpoved bola že ju nemajú … koniec bodka

eeffka
2. okt 2022

@patulieenka chod k obvodnej a vyoytaj si potvrdenie o vykonanej prehliadke ,alebo si ju rovno odfot z karty.

popocathepetl
2. okt 2022

@patulieenka a za rok 2021 prehliadku mas?

eeffka
2. okt 2022

@patulieenka vlastne mi napadlo ako kocka nadomnou pise, od vseobecnej lekarky plati preventivka az 2roky.

miskakyska
2. okt 2022

Poradím Ti.
Tu nevyriešiš nič.
Zober všetky podklady a navštív pobočku
Riešila som toto isté pár dní dozadu..
Benefit zamietli,napriek splnajucim podmienkam a dolozenych všetkých papierov, ktoré vyžadovali.
Hneď na druhý deň som nabehla s tým do unionu,lebo čo ma oni stáli času a energie..a už ma to prestalo baviť
Pani si pofotila doklady,povedala, že to sa stáva a na tretí deň som mala sumu vratenu na účte

paciko9
2. okt 2022

@patulieenka ja som minule natrafila v spravach, ako si ludia robia pp, aby mali benefity od poistovne. A hovorili tam,ze preventivna prehliadka u vseobecneho lekara ma byt urobena najmenej 90 dni pred tym ,ako pp u zubara. A toto nesplnas, preto ti ju neschvali. Zase nasli sposob ako nas odrbat.

patulieenka
autor
2. okt 2022

@paciko9 tak ja som bola na pp objednana skor ako k zubarovi, ale to snad nieje ozaj tak ako vravis 😳 v podmienkach maju najneskor den pred zubnym osetrenim

patulieenka
autor
2. okt 2022

@miskakyska ano urcite pojdem aj osobne tam.. no a zajtra hned rano volam , aj ked si myslim, ze telefonicky nic nevybavim..

paciko9
2. okt 2022

@patulieenka len som napisla to co som zachytila, a podla toho som napisala, ze preto to neschvalili

petamich
2. okt 2022

@patulieenka urcite to reklamuj a doloz potvrdenie o preventivke, podla mna to schvalia dodatocne ale mozno som len naivna 🤞🏻

abcd87
2. okt 2022

@patulieenka len info - zubny benefit je sice 150,- e ale je to rozdelene- na osetrenie mas 100,- a na dentalnu 50,- … a ja byt tebou im to prefotim zo zdravotnej karty a poslem … zatial som v Unione problem s preplacanim benefitov nemala😇

miskakyska
2. okt 2022

@patulieenka určite osobne.. volať je zbytočne.. držím palce..daj vedieť potom..oni takto špekulujú a skúšajú.. buď sa ľudia na to znechutení výbodnú ,alebo si idú za tým.. tiež som sa tu pýtala,to nemá význam,urobia tu z človeka dementa

patulieenka
autor
2. okt 2022

@abcd87 ano viem naraz v jeden den som
Mala aj dentalnu =60€ aj dva zuby mi plomboval 160€ cize spolu som si to uplatnovala

patulieenka
autor
2. okt 2022

@petamich no tak ja som chybu neurobila a som si ista, ze ani moja lekarka nie.. chyba bude na strane poistovne, len ci si to priznaju

patulieenka
autor
2. okt 2022

@miskakyska no veru… kamoske tiez mesiac dozadu neschvalili a veru sa nato vybodla.. cize poistovna zarobene.. hovoris mi z duse, uz mam pocit, ze ja som ta trafena vlastne 🙉

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl ano moze, len potom to maju zle nastavene.. kto je potom na vine.. ja mam splnene podmienky .. mam zaslat ziadost najneskor do 30 dni a tie uz presli

trgypadl
2. okt 2022

@patulieenka chapem Tvoje rozhorcenie, pockaj na vykazanie PP a poziadaj znova.
Tiez nie je dobre robit si preventivky na poslednu chvíľu

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl ale ono to nebolo na poslednu chvilu , vtedy som este ani nechyrovala, ze miniem tolko penazi u zubara 😩 bohuzial takto blbo to vyslo

trgypadl
2. okt 2022

@patulieenka klud nadych vydych, vsetko sa da vyriešiť, zbytocne si robis z toho ťažkú hlavu teraz vecer, ked aj tak nic nevyriesis, potvrdenia mas, pockaj na preventivku, ona Ti v tej apke nabehne, drzim palce

patulieenka
autor
2. okt 2022

@trgypadl no to mas teda pravdu.. no cloveka to popri materskej dost zaskoci, ked ocakava ze sa mu vrati aspon cast z tej horibilnej sumy 🙉

slavkadi
2. okt 2022

@patulieenka vypytaj si správu z PP od lekárky a pošli ju do poisťovne, oni to dajú posúdiť a doplnia si to. Mne tak v Dôvere akceptovali preventívnu v pracovno-zdravotnej službe, kam nás vysiela zamestnávateľ, napísala som mail že som bola na PP a neevidujú to, tak chceli len správu a potom mi to tam už nabehlo v appke po pár dňoch.

patulieenka
autor
2. okt 2022

@slavkadi dakujem za radu, skusim to urcite nerada by som si nechala prepadnut tie peniaze 🥲