Úrazová poistka pre dieťa
Ahojte rozmýšlam nad úrzovou poistkou pre dieťa.Minuly rok začalo športovať a stále ho to baví.Len neviem či mi ho teraz aj niekde poistia ked uz ten sport vykonáva.
Kde je najlepšie poistit.....s kým ste spokojné?
Poprosím mamičky ktoré majú aj reálnu skúsenosť.
Poisťovákov sa.mi už ohlásilo dosť😁
@lilope ako dospela ale u deti je to rovnake. Mala som tam polozku uraz a za liecenie urazu 10e/den. Cize ak ides s urazom k dr,mas papier,kontroly a ked povie ze uz ok,vypises hlasenie poistnej udalosti,dolozis papiere od dr a posudia,schvalia. Nemala som poistenu pn ale pobyt v nemocnici,chir.zakrok a uraz. Za pobyt pocas sekcie mi vyplatili 100e, bola som 5 dni v nemocnici
@veve_ad nie toto bolo poistenie,kde bol uraz,pobut v nemocnici,chirurgicky zakrok.. toto nebolo so sporenim. A bolo to 46e. 40 ja,6 dcera pri mne
V tom prispevku islo o to ze to neuznali lebo prva sekcia bola pred uzavretim tej danej poistky
Za jej zrusenie by som nic nedostala iba by som platila,co ak nastane situacia
Moje deti maju len urazovu poistku kde platim 48 e rocne a je tam aj pobyt v nemocnici...nie horibilne sumy a ziadne sporenie s tym spojene ale to postaci. A trvale nasledky su tiez tam zahrnute
@e1i 48€ ročne? Kde to máš uzatvorené? Chcem si to nájsť a pozrieť poistné podmienky, lebo tam toho veľa nebude krytého.
@sidhan napíšte mi. V NN ponúkame rizikové životne poistenie pre deti od 6 mesiaca. Máme teraz aj nové choroby pri pripoisteniach. A cez prázdniny máte dvojité plnenie a ako jedina poisťovňa na trhu máte možnosť si pripoistiť až 68 kritických chorôb.
Ja mám poistenie pre seba, konkrétne v Uniqa a pripoistené obidve deti (iba na vážne choroby a trvalé následky). Načo platiť neviem koľko € mesačne poisťovni za pár stoviek čo dostanem keď si zlomí ruku? Nelogické... 🙈 To sa ti viac oplatí odkladať na bežný účet a keď sa niečo stane, tak tých 150€ si jednoducho vyberieš
Oplatí sa aj MetLife má tam aj OČR ako doplnkové pripoistenie 🙂
@sidhan ahoj zalezi ci je ten sport reakreacne, registrovaný a alebo profesionalne a pred vstúpim do poistenia to teba uviest moje meno je Tatianka a pracujem pre Generali 0908189619

@e1i to si mala ako dospelá alebo ako dieťa? Pýtam sa na poistenie dieťaťa, sú tam rovnaké podmienky ako u dospelého?
Chápem keď sa dá poistiť dospelý, aby mal nejaké finančné krytie v čase PN, keďže príjem sa mu v tom čase znižuje, ale u dieťaťa to má aký benefit? Vyšetrenia aj ošetrenie má dieťa na Slovensku bezplatné, jedine zmysel preplatenia mi dáva v tom, ak by musel užívať nejaké špeciálnejšie drahšie lieky nehradené zdravotnou poisťovňou. Ale také sa pri bežných úrazoch typu narazenie končatiny, výron alebo zlomenina, neužívajú.
Takže ak nie je hospitalizované, za čo dostane vlastne peniaze ak vôbev? Len tak za spôsobený úraz? To sa nejako bodujr podľa čoho sa to prepláca? Stále sa pýtam len na dieťa, nie na dospelého.