icon

Úrazové životné poistenie Protect od NN poisťovni

dema4016
2. aug 2018

Chcela by som uzavrieť úrazové poistenie v NN poisťovni, finančný poradca mi poradil najmenšiu čiastku 12 Eur mesačne, a tým pádom získam aj Rodinného lekára za 12 Eur ročne, máte niekto s tým skúsenosť? oplatí sa? zaujíma ma aj ten rodinný lekár, ako sa dá využiť, alebo sú to len zbytočne vyhodené peniaze?

wejka333
10. sep 2018

Zalezi od toho co mate v zmluve ake rizika a ake plnenia v pripade poistnej udalosti

gucci31
1. feb 2019

Prosim poradte ak sa vyznate.... Presla som teraz z MD na RD....Chcem uzatvorit rizikove zivotne poistenie... Ja len ze ci to ma teraz zmysel... Mam na mysli konkretne pripoistenia. Samozrejme smrt ano ale napr.take urazy ako zlomeniny asi nie.ide mi o to aby som poistenie nemala zbytocne navysene o nejake pripoistenia kedze v podstate o prijem v pripade zlomeniny by som neprisla kedze budem 2,5 roka poberat RD. Dufam ze som sa spravne vyjadrila. Poistovak mi samozrejme povedal co ano co nie len ked ja v tomto takym pracovnikom neverim lebo samozrejme chcu zarobit a pre nich najlepsie len co najviac poistit

bety2222
Odpoveď bola odstránená
bety2222
Odpoveď bola odstránená
bety2222
6. mar 2023

@gucci31 Zivotné poistenie odporúčam aj v prípade dlhodobej PN. Viem Vám poradiť,0950381388