Utrácate v lete viac peňazí ako v zime?
aj vy utrácate cez leto viac ako cez zimu? viac oblečenia, viac výletov, máte proste potrebu sa viac rozmaznávať, viac si dopriať? ja sa vždy nejako utrhnem keď začne jar/leto
@anonym_autor cely rok "sedim doma" v lete si uzivame ani to neratam kolko minieme radsej
@anonym_autor ja minam cely rok 🤣 asi by som si mala brat priklad.
@anonym_autor my míňame celý rok. Zatiaľ vo februári a marci sme minuli fakt že veľa. Ale potešilo 🫠
@anonym_autor je to logicke, ze chodime ovela viac na vylety, dovolenka v lete ako v zime, kopec penazi "zozerie" zahrada a veci co treba okolo domu, pre manzela. Oblecko neriesim, to kupujem, ked mi treba.
Nesúhlasím. 😂 práveže leto je obdobie, ktoré najradšej trávim doma v bazéne, v záhrade, altane, gril, tvorivé dielne, klimatizácia. Výlet hrozí len pri horšom počasí.
Celý rok nás veľa stojí. Lebo máme v zime v rodine kopu osláv, Vianoce, Silvester, sem tam ideme na svah 🙂.
áno, je to tak že to začne už od tej jari, keď je už lepšie počasie, tak chodíme viac na výlety, v lete samozrejme dovolenka..
Myslim ze je toho dost aj v zime ale rozhodne v lete viac. V zime ani nemam/e tolko energie stale niekam chodit lebo po 16stej je tma atd
Tak za mna teda taka zimna lyzovacka stoji ovela viac ako dovolenka v lete a aj co sa tyka zimneho oblecenia, pride mi to vsetko drahsie ako par letnych triciek. Vylety v lete to zase dorovnaju, takze myslim ze zima-leto je +- podobne minanie.
Dosť na výlety míňame celý rok, ale v lete oveľa viac...hned ako začne teplo tak lobzujeme po gyletoch každý vikend
Mimame v lete.viac ale v lete zade aj prijem máme 10x taký
ja ako ktorý rok - na letnú dovolenku napr. asi miniem viac, keď sa ide letecky niekam do tramtárie, ale ja lyžujem a lyžovačka tiež nie je lacný špás - a keď si potrebujem kúpiť nové lyže, lyžiarky, občas nejakú bundu alebo overal, funkčné prádlo, tiež ma to stojí strašné prachy (napr. mám dioptrie a len vložka do okuliarov ma stála okolo 80 eur ... )
celý rok miname rovnako - v zime platime všetky velké poistky a poistenia, riešime prerabky a vymenu vecí v byte
na dovolenky chodime celý rok - čr, sk , k moru
čo sa týka toho že ked sa oteplí zrazu sa preberieme a máme potrebu mínať na zbytočnosti tak to nie
Vzdy v oktobri a vo februari letime na nejaky city trip. To je vacsinou drahsie ako letna dovolenka. Na vylety chodime kazdy vikend, je jedno v akom pocasi. Takze nie, zial miname rovnako ci je leto ci zima 🤣
V lete sme mozno viac v zahrade a na turistike ktora je lacnejsia, v zime castejsie v kine alebo v indoor ihrisku. Takze vazne to neviem zhodnotit 😅
No cez zimu platime dovolenku na leto,teraz to bolo v decembri,predtym sme kupovali skor januar.Vo februari sme boli na wellnese si oddychnut trosicku od deti.Tiez tam mame poistky zaciatkom roka.
Inak cez zimu sme skor doma,sme radi,ze mame dovolenku,lebo clovek len beha zhana darceky a jedlo a tamto.A po novom roku uz zase praca,praca,praca.Uz na jar zaciname grilovat,takze kofoly,coca coly k tomu.Ako nahle sa u nas otvori zmrzlina,to uz deti idu a kazdu chvilu.Potom zase hody,kolotoce,tam sa viem s nimi aj ja vyblaznit.Takze 200eur padne len na kolotoce.Ale chystam sa aj na ine,su tam perfektne kolotoce,ze ozaj az adrenalinove.
Este nejake to Zoo jar,leto.Asi to je take vyrovnane,resp.ani nie,lebo 1 dovolenka u nas znanena ako 3 dovolenky.Vreckove sa berie z 13tych platov takze tu sumu leto nedozenie,aj keby chodime kazdy vikend na vylety.Takze ano viac sa minie cez zimu ako cez leto.
Asi cely rok, v lete výlety, terasky, dovolenky, predĺžené víkendy a v zime zas lyžovanie
miname cely rok dost a v lete este viac.....
ak mas proste 2 deti tak tie peniaze minas, ci chces alebo nechces

ano, ved v zime sa neda poriadne nic robit, ja som letny typ, nelyzujem, neznasam zimu v lete ozivam a uzivam si