Úver po osobnom bankrote Unicredit
Ahojte, bral si niekto úver po osobne bankrote ? V Unicredit ? Dakujem
Záleží od toho, koľko času uplynulo a koľko záznamov máš v registri neplatičov, nie od tvojho príjmu....Keď máš taký dobrý príjem, tak prečo si úvery nesplácala?
zavisi od prijmu a od uveroveho registra (ake dlhy atd) a samozrejme horsi urok a plus hodnota nehnutelnosti
@mandarinka555 otazka bola myslim formulovana jasne, ci niekto po OB bral uver v unicredit bank...odpovede: ano bral som, taketo boli podmienky, nie, nebral som, nevyjadrujem sa...otazka nebola, po akej dobe, preco si beriem uver, preco som nesplacal, jeden povie, ze nedaju minimalne 5 rokov, dalsi, ze je to individualne, dalsi, ze zalezi od prijmu, potom nezalezi...uplynuli tri roky od OB a autorky prispevku sa to netyka, staci poriadne citat a nie vyzvedat, preco nesplacala...obcas sa clovek dostane do zlej zivotnej situacie a ine vychodisko ako OB mu neostava, preco by casom nemohol mat clovek slusnu pracu a nadstandardny prijem, pri ktorom si moze dovolit splacat a poziadat o uver aj po OB?
A nebolo by najlepšie ísť sa spýtať priamo do banky? Veď veľa ľudí môže mať rôzne skúsenosti čo ti to pitím pomôže keď budeš mať 50 odpovedí a každá bude iná
Po bankrote tak skoro úver nedajú, minimálne 5 rokov určite nie a aj potom je to otázne.
@happy_1990 Ja osobne som o
par stovak kvoli OB mojho dlznika prisla. Aj som musela zaplatit trovy exekutura, ved kto by to platil 😡 Tie peniaze po OB sa nevyparia, preto sa tu ti ludia sa pravom pytaju, ci si takyto clovek po 5 rokoch vobec uver zasluzi. Za mna to je prilis kratka doba na rehabilitaciu. Celu institut OB je pekna blbost, na ktoru doplacaju slusni ludia

Pochybujem, že ti vôbec niekde dajú úver po bankrote....