icon

Úver po osobnom bankrote Unicredit

19. jún 2022

Ahojte, bral si niekto úver po osobne bankrote ? V Unicredit ? Dakujem

mandarinka555
19. jún 2022

Pochybujem, že ti vôbec niekde dajú úver po bankrote....

sisa_s
19. jún 2022

Kolko po bankrote? Mesiac alebo roky?

3009
19. jún 2022

To chceš nabrať zasa úver a ísť do bankrotu?

autor
19. jún 2022

@sisa_s 3 roky 🙂

autor
19. jún 2022

@3009 nestarajte sa! Ja som sa pýtala úplne niečo iné a nejedná sa o mňa.

autor
19. jún 2022

@mandarinka555 veru dajú 😉

marion30
19. jún 2022

Minimalne 5 rokov po bankrote nikde nedaju

autor
19. jún 2022

@marion30 záleží od klienta, aký ma príjem.

mandarinka555
19. jún 2022

Záleží od toho, koľko času uplynulo a koľko záznamov máš v registri neplatičov, nie od tvojho príjmu....Keď máš taký dobrý príjem, tak prečo si úvery nesplácala?

loginexistuje
19. jún 2022

zavisi od prijmu a od uveroveho registra (ake dlhy atd) a samozrejme horsi urok a plus hodnota nehnutelnosti

marion30
19. jún 2022

To určite nie,mozes mat kolko chces,ale vyskusaj uvidis

happy_1990
19. jún 2022

@mandarinka555 otazka bola myslim formulovana jasne, ci niekto po OB bral uver v unicredit bank...odpovede: ano bral som, taketo boli podmienky, nie, nebral som, nevyjadrujem sa...otazka nebola, po akej dobe, preco si beriem uver, preco som nesplacal, jeden povie, ze nedaju minimalne 5 rokov, dalsi, ze je to individualne, dalsi, ze zalezi od prijmu, potom nezalezi...uplynuli tri roky od OB a autorky prispevku sa to netyka, staci poriadne citat a nie vyzvedat, preco nesplacala...obcas sa clovek dostane do zlej zivotnej situacie a ine vychodisko ako OB mu neostava, preco by casom nemohol mat clovek slusnu pracu a nadstandardny prijem, pri ktorom si moze dovolit splacat a poziadat o uver aj po OB?

matullienka
19. jún 2022

A nebolo by najlepšie ísť sa spýtať priamo do banky? Veď veľa ľudí môže mať rôzne skúsenosti čo ti to pitím pomôže keď budeš mať 50 odpovedí a každá bude iná

katus87
19. jún 2022

Po bankrote tak skoro úver nedajú, minimálne 5 rokov určite nie a aj potom je to otázne.

mandarinka555
20. jún 2022

@happy_1990 Odpovedala som jej jasne.

dadis
21. jún 2022

@happy_1990 Ja osobne som o
par stovak kvoli OB mojho dlznika prisla. Aj som musela zaplatit trovy exekutura, ved kto by to platil 😡 Tie peniaze po OB sa nevyparia, preto sa tu ti ludia sa pravom pytaju, ci si takyto clovek po 5 rokoch vobec uver zasluzi. Za mna to je prilis kratka doba na rehabilitaciu. Celu institut OB je pekna blbost, na ktoru doplacaju slusni ludia

juliatriscova
21. jún 2022

Nedajú minimálne 6 rokov