Už neviem ako ďalej
Hmmm možno ma odsúdite možno sa budete smiať alebo možno budete ma chápať …ale nevladzem už .. som mladé dievča pracujem z dobrej rodiny ale jeden chlap mi pokazil všetko moju sny, moju budúcnosť všetko . Boli sme dlho spolu mali sme pred svadbou bývali sme spolu zobrala som pôžičku na prerabku všetko bolo super bola som jeho ručitelka keď si bral auto na úver .. rozišiel sa so mnou a mme ostali len dlhy ktoré platím a nevladzem 45000 mesačne splátky 700 eur a plat 850 nevladzem už takto žiť mám nového priateľa milujúceho ale nemôžem s ním si plánovať sni budúcnosť ani spoločne bývanie preto nič. Ja nevladzdem je toho priveľa aj na mňa už neviem ako ďalej neviem komu sa vyrozprávať neviem ako to ďalej riešiť … verím však že raz všetko bude dobre a budem môcť aj ja žiť kľudne a dobre ..
A elektrikár zarobí dobre to verím akurát 3 tisíc, tak, robí asi nejaké náročné projekty
@sono2 ja píšem, že toľko môže zarobiť na Slovensku opatrovateľka, že záleží od majetnosti rodiny.V Rakúsku zarobia opatrovateľky okolo 70 eur deň z toho dane, poplatky..som v skupinke opatrovateľky v Rakúsku na FB sú na živnosť čo zarobia to majú... potom príde dôchodok a dostanú to, čo odviedli z Rakúska plus z SK minimum.to, že jej rodina tam zarobí 1800 toľko nezarobia všetky odrátať poplatky...nehovorím nie je to málo, keď vychytia babku s ktorou pozerajú TV
@patresska ja by som to auto neplatila. Nech mu ho zoberú a hotovo
@patresska
1. Ak je niečo z tých splátok leasing, tak prestať platiť alebo dat na políciu za krádež (určite si v leasingové vedená ako držiteľ auta keď to platíš)
2. Ak si mu dala nejaké peniaze prevodom - tak na súd za to, že ti peniaze nevrátil. Za neoprávnene obohacovanie sa.
Predsa nebudeš niečo splácať za niekoho iného. Súdne sa to riešiť dá.

@diusqa761 tak vieš, mam male deti, nemôžem chodiť od nevidím do nevidím do roboty. To máš krásne že tvoj muž zarobí 3 tisíc.
Za 8 hodín denne? Wow