V ktorej banke získam najvýhodnejší úver?

16. jún 2020

Prosím vas viete mi poradit,v ktorej banke ziskam najvyhodnejsi uver?

solange7
17. jún 2020

O aky uver sa jedna? Hypotekarny alebo spotrebny uver na cokolvek? 🙂 Samozrejme zalezi aj na tom, v akej banke mas zriadeny ucet, mozno je tvoj rating a bonita tak dobra, ze ti domaca banka da individualnu ponuku, ktora bude vyhodnejsia ako reklamuji na strankach.

fokuska
17. jún 2020

Nie, nevieme, pretoze nepozname tvoju bonitu ani to v akej vyske potrebujes uver, aky typ uveru, atd.

ivkazba
17. jún 2020

Spotrebný alebo hypo? Ak hypo, tak na aký účel, aká nehnuteľnosť, lokalita, aká je tvoja bonita, v akej banke máš teraz účet, plus XY ďalších otázok, ktoré sú potrebné k odpovedi. Zároveň nie je doležitá len úroková sadzba, ale aj poplatky, poplatky za služby ktoré možno využiješ neskôr, osobný účet (jeho cena, dostupnosť bankomatov), nutnosť zriadiť si okrem účtu aj iné produkty aby si dostala dobré podmienky (sporenie, poistenie, kreditka) atď atď.

nikpa
17. jún 2020

Treba si prizvat na pomoc finančného poradcu, vypracuje ti ponuky z viacerých bánk. Sama so do toho nepustaj, ak tomu nerozumies. Finančného poradcu hľadaj podľa odporúčania aby si mala istotu, ze sa vyzná. Platí ho potom banka, z ktorej sa rozhodnete zobrať úver.

c_est_la_vie
17. jún 2020

Ako radia kocky- treba obehat, neexistuje 1 komplexne najvyhodnejsi. Kazda banka ma svoj vzorec, kde kalkuluje s usporami, platom, vzdelanim, hodnotou nehnutelnosti, diplomy z vs...

mogaa
17. jún 2020

Určite treba osobne obehať banky a dať si vypracovať ponuky a tie si porovnať.....ak chceš ísť cez finančného poradcu - pracuje len s bankami s ktorými má zmluvu (následne sú mu vyplácané provízie), takže sa nenechaj dotlačiť do ponuky od neho ak môžeš mať z banky s ktorou nemá zmluvu výhodnejšiu hypotéku....ak ide o hypotéku, jednoznačne osobne si obehať a porovnať ponuky s rovnakými údajmi(suma hypotéky, doba splácania)

miloskmec
30. jan 2021

Dobrý deň.Volám sa Miloš Kmec.Spolupracujem so spoločnosťou SwissLife Select.Sme Švajčiarska spoločnosť s vyše 160 ročnou históriou a 4.5 miliónmi spokojných klientov.Mojou prácou je zvyšovat životný štandart našim klientom a navyšovať ich majetok a investicie.

Swisslife ponúka služby v oblastiach investovania,poistenia,úverov,financovania bývania,šetrenia si na dôchodok,ktoré sú priamo na mieru požiadavkám klienta a s profesionálnym prítupom z našej strany..možem vám pomôcť s refinancovaním a vy sa nemusíte o nič starať.všetko zariadime my.Ak uvažujete aj o investovaní,poistení,alebo iných službách,môžme sa o tom porozprávať telefonicky.My riešime našich klientov komplexne...Moje cislo:0907641325