icon

Vojdete sa s mesačným rozpočtom do 600 €?

Dnes o 08:55

Ahojte, vojdete sa s rodinym rozpoctom mesacne do 600 euro pre dve osoby v dome? myslim tym uplne vsetky polozky, ako energie internet strava, proste vsetko co si len spomeniete ze vyplacate mesacne, dane, nafta, dialnicne, vsetko vsetucko. preddavky na vsetko? mne sa to podarilo prvy krat. vzdy to je okolo 700 . Ale je to ozaj tesnotka..

Vojdete sa s mesačným rozpočtom do 600 €?
anonym_520d2b
Dnes o 10:19
@anonym_autor

@hiro u mna to bolo 8 rokov po 1500 euro

@anonym_autor 1500e každý mesiac si odkladala? To si kde 8 rokov robila a čo jedla, keď si dokázala platiť 600e za základné potreby a ešte aj 1500e odložiť.

anonym_bb7bf6
Dnes o 10:21
@anonym_autor

@nelka93 ako vidis krajske menso kusok od BA kde pracujem este stale stoja 160 000

@anonym_autor domy v trnave toľko nestoja. A dobre to vieš, preto nepridáš link. Ak aj toľko dom v trnave stojí tak je to rozpadnutá búda a nie dom do ktorého sa môžeš nasťahovať.

anonym_fdeb02
Dnes o 10:22
@anonym_autor

@nelka93 reality SK

@anonym_autor a kde si predtym byvala,nikdy ste nemali ziadnu hypo,to ste byvali u rodicov,ci ako si sa dostala k 1 byvaniu.
Kolko ma dcera rokov???

fadama
Dnes o 10:24

@anonym_autor že ty si sa prišla iba pochváliť? 😆😆😀

nelka93
Dnes o 10:24
@anonym_bb7bf6

@anonym_autor domy v trnave toľko nestoja. A dobre to vieš, preto nepridáš link. Ak aj toľko dom v trnave stojí tak je to rozpadnutá búda a nie dom do ktorého sa môžeš nasťahovať.

@anonym_bb7bf6 presne tak, skopiruje nejaku hlupost a robí z nas kravy, akurát, ze ju robí zo seba. Keby stal dom, moderný a nový stal 150000 a v Trnave tak sa sťahujem hneď.

anonym_3f1a38
Dnes o 10:33

ked som bola sama, tak som nakladky na moj byt 3izb mala 600e to som este nejedla (hypo 360+186 zaloh.platby, 26 elektrina, 10 plyn, 17 internet).. a to som ešte nejedla, netankovala, nelíčila sa.
600€ na 2 osoby je pre mňa nemysliteľné, ale zas asi je rozdiel či si v KE alebo v nejakej dedine 100km od velkeho mesta

lenka.25
Dnes o 11:01

by som naozaj chcela vidieť vaše stravovanie , za 600 € mesačne aj natankovať, aj zaplatiť povinné mesačné platby, dobre beriem že nemáš hypo , vodu , elektriku možno platíš štvrťročne , tak tento mesiac si asi neplatila , ale telefóny predpokladám máte, aj nejakú kozmetiku aj keď najlacnejšiu v tvojom prípade si asi kúpila.. No neviem si to predstaviť , alebo teda viem, ale nechcela by som takto živoriť na úkor svojej predstavy o živote

proste_zuza
Dnes o 11:06

To tak na stravu

anonym_520d2b
Dnes o 11:11

@anonym_autor alebo je to 598e do mínusu 😂

anonym_ba2754
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_9d4c9d tak ale aj na vychode sa da odkladat aspon tisicka mesacne, nie? a to mas za 10 rokov dom

@anonym_autor no dá ...ale to by som musela bývať pod mostom a živiť sa korienkami

anonym_ba2754
Dnes o 11:31
@anonym_autor

@nelka93 Rodinný dom | Nezadaná | 120 m²

Realitná kancelária TOPnehnutelnosti.eu Vám ponúka jedinečnú príležitosť nadobudnúť moderný rod

Publikované: 27.02.2026 Aktualizované: 23.04.2026
Domy na predaj Trnava
160,000 €
1333 €/m²

@anonym_autor ten je nedokončený

anonym_fdeb02
Dnes o 11:35
@anonym_ba2754

@anonym_ba2754 a prave to dokoncenie este zhltne kopu penazi.Ako chvala bohu,ze mame uz vsetko hotove,nechcela by som v dnesnej dobe sa pustat ci do stavania,alebo prerabky.

anonym_3a033e
Dnes o 11:48

s priatelom mame okolo 2k mesačné výdavky - nájomné, garáž, ateliér, odvody, benzín, strava... nemáme deti

anonym_1e1bc4
Dnes o 11:59
@anonym_autor

@zobaka a hypoteka je nutna? ved ak clovek este nema deti si dokaze nasetrit aspon na maly domcek.

@anonym_autor urcite si clovek nedokaze z bezneho platu nasetrit na maly domcek.ty o com tocis? Mna vy zaujimali tie tvoje vydavky za 600€ v com je uz vsetko

malinovka333
Autor odpoveď zmazal
anonym_1e1bc4
Dnes o 12:03

A to si ides akoze silou mocou odtrhat od huby len aby si zaplatila 600€ Za vsetko? A pritom dobre zarobis

autor
Dnes o 12:04
@anonym_ba2754

@anonym_ba2754 Len sme vymalovali a dali linku, kotol a kupelka su tu odzaciatku. jedna izba nieje este namalovana. ale nam to staci. fasada sa za 2000 dala dorobit k cene

anonym_701978
Dnes o 12:06

@anonym_autor máme dom bez hypo, ale tvoja suma sa mi nezdá.Povinne poplatky energie, vodu máme nižšiu ako sme mali v 3 I byte to je pravda.U nás sa veľa minie na stravu, cestovné pre syna do školy, ja robím z domu.Ak by som veľmi šetrila strava, drogéria zmestili by sme sa.Skusim to zrátať.My sme traja, ale muž je často na služobke.Ale nie som nútená až tak šetriť a vždy niečo treba či do domácnosti teraz som kupovala nové plachty, poháre, a to naozaj od covidu nekupjem veľa veci len tak z rozmaru a narabam s peniazmi opatrne, ale aj tak minieme dosť.Ale čo sa tyka voda, elektrika energie sme na polovici oproti bytu.

romino
Dnes o 12:13
@anonym_autor

@anonym_autor a tych 8 rokov setrenia, ceny domov sa nehybali ? cakala stara cena na to kym nasetris ? 🙄

anonym_fdeb02
Dnes o 12:14
@anonym_autor

@anonym_ba2754 Len sme vymalovali a dali linku, kotol a kupelka su tu odzaciatku. jedna izba nieje este namalovana. ale nam to staci. fasada sa za 2000 dala dorobit k cene

@anonym_autor fiha,to kedy bola taka cena za fasadu.Teda my sme fasadu robili sami,ale tato cena neni ani za material.

romino
Dnes o 12:17
@fadama

@anonym_autor že ty si sa prišla iba pochváliť? 😆😆😀

@fadama .. alebo len trolling. Je vela ludi co takto zabija nudu 🙂

autor
Dnes o 12:20
@anonym_fdeb02

@anonym_autor fiha,to kedy bola taka cena za fasadu.Teda my sme fasadu robili sami,ale tato cena neni ani za material.

@anonym_fdeb02 Cena 40 kg vriec omietky Baumit MVR Uni sa pohybuje približne okolo 6,50 € až 7,50 € s DPH za vrece (cca 0,16 - 0,19 €/kg) v závislosti od predajcu a aktuálnych akcií. Táto vápennocementová omietka je určená na vnútorné aj vonkajšie použitie

anonym_fdeb02
Dnes o 12:21
@anonym_autor

@anonym_autor a strecha,co???Tu ti nezateplili za 500eur??Vies o tom,ze najviac tepla unika cez strechu???

anonym_fdeb02
Dnes o 12:22
@anonym_autor

@anonym_fdeb02 Cena 40 kg vriec omietky Baumit MVR Uni sa pohybuje približne okolo 6,50 € až 7,50 € s DPH za vrece (cca 0,16 - 0,19 €/kg) v závislosti od predajcu a aktuálnych akcií. Táto vápennocementová omietka je určená na vnútorné aj vonkajšie použitie

@anonym_autor tak,ale to musite mat pidi domcurik

autor
Dnes o 12:23
@anonym_fdeb02

@anonym_autor tak,ale to musite mat pidi domcurik

@anonym_fdeb02 asi nevies citat. 120m2

oskvarka
Dnes o 12:26
@anonym_autor

@anonym_autor tak to máš šťastie na dobrú výplatu no. Ja mám VŠ pracujem v obore a teda ako žijem ok ale na domček by som šetrila dlho.

anonym_4fce3d
Dnes o 12:28
@anonym_autor

@anonym_autor ty si vážne smiešna,8 rokov si šporila po 1500,tolko niekto ani nezarobí.
To si sa teraz prišla vychvaľovať,že nemáš hypotéku alebo čo,fakt nerozumiem

anonym_fdeb02
Dnes o 12:29
@anonym_autor

@anonym_fdeb02 asi nevies citat. 120m2

@anonym_autor to mas domcurik,ako nas sused dole asi 5m obyvacku s kuchynou,a hore asi 5m jedna izba,a 5m druha izba.
Ako pre 2 to staci,ale malinkeee

oskvarka
Dnes o 12:30
@anonym_autor

@anonym_9d4c9d tak ale aj na vychode sa da odkladat aspon tisicka mesacne, nie? a to mas za 10 rokov dom

@anonym_autor tak neviem kde bývaš ty ale nie je určite bežné na východe odkladať 1000 eur mesačne. My máme rozpočet keď vyrátané priemer cca 1500 na mesiac tiež sme dosť šetrny a je v tom už všetko je nás doma 6. A tiež sa pridávam k tým čo sú si istý že na dome sa žije drahšie ako na byte .

anonym_f344c2
Dnes o 12:33

Ono je pekné mať dom. ale je to nutnosť? roky šetriť, nedopriať si, nikam ísť, žiadna večera či dovolenka len preto aby som mala dom? nie ďakujem. neprosím. samozrejme keď to niekomu vyhovuje tak ok... sme traja. a len na jedlo dáme viac ako ty, kde už máš všetky výdavky.