icon

Volal vám neznámy človek o investičnom fonde?

simona153
8. júl 2025

Ahojte stretli ste sa uz niekto s telefonátom s utajeného čísla pan urcite nebol Slovák vravel lamavou slovenčinou oslovil ma menom a povedal ze pred dvoma rokmy som si založila investičný fond mate skúsenosť ?

Strana
z2
kikakorp
5. sep 2025
@ik70

Aj mne volal minulý týždeň, hovoril po česky. Len som mu povedala, že to je asi omyl a položila som.

Mne tiež volajú každý deň, vždy je to iné číslo, hovorím že som si nič nezakladala ani nepodieľala peniaze, tak som tomu pánovi ževraj "Tomáš" povedala že som nahlasila na polícii a odpočúvajú telefón a takto si ho vedia vypátrať a zložila som. O pár hodín neskôr mi volala zas neznáme číslo a tam sa predstavila žena a začala mi rozprávať že budem platiť daň ale to je hlúposť lebo som nikde peniaze neposielala. Už to je dosť otravné. Neviem ako ich zrušiť aby mu nevolalli. Čísla si aj blokujem ale vždy bola iné číslo.

maranco
5. sep 2025
@kikakorp

Mne tiež volajú každý deň, vždy je to iné číslo, hovorím že som si nič nezakladala ani nepodieľala peniaze, tak som tomu pánovi ževraj "Tomáš" povedala že som nahlasila na polícii a odpočúvajú telefón a takto si ho vedia vypátrať a zložila som. O pár hodín neskôr mi volala zas neznáme číslo a tam sa predstavila žena a začala mi rozprávať že budem platiť daň ale to je hlúposť lebo som nikde peniaze neposielala. Už to je dosť otravné. Neviem ako ich zrušiť aby mu nevolalli. Čísla si aj blokujem ale vždy bola iné číslo.

@kikakorp mne v stredu volali, dal som mu otázku na ktorú musel zháňať šéfa, zložil som potom skúšali volať s utajeného čísla a potom volali z riadneho čísla, tak som dal obsadené

čísla som neblokoval ale zavolal na nich a ozvali sa nič netušiaci ľudia že určite mi nevolali a tak som ich informoval že ich číslo bolo zneužité podvodníkmi

anonym_8405c6
24. okt 2025

@simona153 áno dnes mi volala Ukrajinka, že mám už 2 roky investičný fond a som dostala 250 eur, to je podvod!!!!pozor dajte!!!

Strana
z2