icon

Vraj dlh, ale nesmiem ísť na pobočky Dôvery

gregorovaviki
16. mar 2023

Niekto mi dnes volal, tvrdila , že je z Nitri a mám dlh a nesmiem ísť na našu pobočku dôvery ževraj a hneď jej mám poslať peniaze( tej spoločnosti). Ale pred 2 rokmi som všetko riešila na našej pobočke a tam sme sa dohodli u nás vo VK a táto žena tvrdí že nesmiem ísť na pobočku ale až do Nitri odoslať peniaze. Stretol sa s s tým niekto?

Vraj dlh, ale nesmiem ísť na pobočky DôveryVraj dlh, ale nesmiem ísť na pobočky Dôvery
Strana
z2
slavomira236
16. mar 2023

@martinp288 ale myslim ze by jej tam vedeli povedat komu tu pohladavku posunula ci konkretne tejto spolocnosti..aby neplatila 2 krat

lubka261
16. mar 2023

ked sa moze niekto vydavat za policajta, postara ci bankoveho pracovnika, preco by sa nemohol niekto vydavat za exekutora? jednoznacne ist do pobocky a informovat sa, ak povedia ze je to tak proste to zaplatis, ale budes mat istotu

martinp288
16. mar 2023

@slavomira236 To áno, to by mali vedieť či bola pohľadávka odpredaná.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
evica17
16. mar 2023

@martinp288 nie,ona stále je vedená ako neplatič v dôvere,aj keď to dôvera napr posunul na vymahacsku firmu,prípadne exekútora. Oni prebrali len prípad,že vymozu peniaze pre dôveru, a dačo nazvyš pre seba za robotu. Veď prečo by potom keď máš dlh,tak ti exekútor môže nehnuteľnosť zadržať a je tam exekúcie napr voči sp,VšZP,dôvere a nie exekútora,vymahacskej firmy.

pupava36
18. mar 2023

Smrdi mi to podvodom, preco by si nemohla ist do pobocky???? Zavolaj na pobocku, najlepsie bude ked pojdes osobne , povedz co je vo veci a povedia ti co dalej.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
pleja
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2