icon

Vrátenie tovaru pri elektronike

klejkaez
11. apr 2019

Dobrý deň,
chcem sa spýtať na názor.
Predávala som pár dní už dozadu jednej pani elektroniku aj s celou výbavou, 100% funkčný. Chcela ju pre 14r vnučika.
V inzeráte som mala kompletný popis 10fotiek, informácie o určitom modely, o klávesnici.
Stretli sme sa osobne pani videla všetko osobne, popozerala si, aj príslušenstvo zdarma gratis
som jej dala. Spokojná bola úplne. Ze takýto darček vnucik chce, ze si inzerát spolu pozerali, lebo pani nema internet.
Dnes mi napisala len, že chce elektroniku vrátiť, ked za mi bude dat, lebo vnukovi sa nakoniec model uz nepáči , chce niečo iné k narodeninám a za vrátené peniaze si kúpy niečo lepšie. Lebo mal vnučik tie narodeniny.
A popri vrateni , ze mi daruje aj kvetinky, ktoré pestuje?😕 Poprvé pracujem 14tky momentálne, schválne bolo v inzeráte asi 5 odstavcov dlhych o modeli a príslušenstve, lebo nemam cas riešiť stretnutia na polceste a podobne, a po druhé to si niekto môže dovoliť takto pýtať späť peniaze, ze vnukovi sa jej darček nepaci, vrátiť to chce aj peniaze, aby mohla ísť ine niečo kúpiť k narodeninám?
Napisala som jej, ze v inzeráte bolo vsetko pofotene model, komplet príslušenstvo, nepoužité ani, aj krabice. Popis všetkého komplet.
Ze vedela co si kupujú, a ked sa mu už darček nepaci, tak ja nemam koli práci naozaj cas, ze tak nech vnuk v puberte si to prrda aj zvlášť a za drahšie, nakolko ja som cenu extra znížila.
Co jej mam viac nato povedať, ved je to primitívne???????

Mne dvaja záujemci beztak "padli", pretože pani som elektroniku držala 4dni v rezervácii, aj sme si pred kúpou volali aký model konkrétny je to a na druhy den hned rano sme sa stretli, pozrela si všetko kupila. odišla.

Strana
z2
bodka13
12. apr 2019

@klejkaez nerieš tvoju prácu, koľko hodinové zneny robíš... babičke odpovedz stručne a jasne - V inzeráte bol presný popis tovaru +fotky, pri stretnutí ste si všetko pozrela, ešte raz som vám to vysvetlila, nič som nezatajila. Povedali ste , že môj inzerát ste si pozerali spolu s vnukom,tovar sa mu páčil ,tak ste sa rozhodli kúpiť mu ho. Mrzí ma to,ale z mojej strany nie je dôvod brať tovar späť,nie som zodpovedná za za zmenu názoru vášho vnuka. Pekný deň XX

klejkaez
autor
16. apr 2019

ďakujem este raz😊
Iba som nevedela, ako je to pri bazarovom obchodiku, kde posúvam použitu vec. lebo aj som si myslela, že" reklamácie" sa neuznávajú.
Babičke som odpovedala, ako som aj vravela, pokial vnuk tak velmi chce kludne nech to preda aj za drahsie! Ja som im spravila cenu!
A JE TICHO ODVTEDY UZ ANI ODPOVEĎ 😊✊😏

Strana
z2