Výber z mBank účtu - limit
Ahojte viete mi niekto poradiť? Potrebujem vybrať vyšší obnos peňazí z mbankoveho účtu. Keďže u nás veste nie je banka mBank, výber by som robila cez bankomat. Viete mi prosím povedať aký je limit výberu a či sa za to platí? Viem iba že nad 70 € nie z cudzieho bankomatu ale vrchny strop neviem. Máme bankomaty poštová banka, Tatra, slps, VÚB , ČSOB,Prima. Z ktorého môžem vybrať a koľko v jeden deň. Dakujem
@eleonora21 nám išlo naposledy len toľko, ale treba vyskúšať, dat si limit na karte koľko potrebuješ a skúšať. A toľko co chceš v jeden deň určite nevyberieš nikde, len v banke.
vo vub bankomate nam slo iba 2000 Eur - bol to limit bankomatu 🤷♀️
odporucam tb tam by malo na jeden sup dat 4000e a potom dalsim vyberom vyberiete 1000e 🙂
Vacsina bankomatov vyda max. do 2000 eur, alebo iba tolko, kolko ma v sebe bankoviek do tejto hranice. Jedine vyguglit, ci bankomaty nejakej urcitej banky nemaju vyssi limit na jednorazovu sumu a hore je tip, ze vraj bankomat tb.
Druha moznost je, si zalozit k mbank dalsie konto zdarma vo fio banke na take ucely, previest si peniaze vzdy tam a vyberat na pobocke.
Baby tak podarilo sa z VÚB som vybrala 2000 a z ČSOB 3000€ možno sa niekomu zide. Ďakujem pekne za rady

@eleonora21 a neda sa, ze by si niekomu previedla na ucet v inej banke ak mas nejaku blizku osobu, ktorej doverujes, lebo ved malo penazi to nie je, zaplati mozno par EUR za vyber hotovosti ale asi to bude praktickejsie 🙂