Vyhrali ste niekde 10.000€ a viac?
Ahojte. Vyhrali ste niekde vyššiu sumu napr od 10.000€ a vyššie? V noci sa mi snívalo že som vyhrala 200.0000 a hneď som kúpila dom😀
@gabrielkamajeckka takze ste 3 mesiace kupovali vkuse prasa?
@anonym_b1d05d nie, dokopy sme kúpili za ten čas asi 6-7 žrebov a dovtedy sme si nikdy žreby nekupovali
A aj sa oplati v dnesnej dobe vyhrat nieco? Ved po zdaneni z toho ostane asi nic moc, ci?
A aj sa oplati v dnesnej dobe vyhrat nieco? Ved po zdaneni z toho ostane asi nic moc, ci?
@anonym_2da04d keď niečo vyhráš tak mi to posuň, ja to rada zdaním 🙈😂 ježiši čo sú to za otázky 🙈😂 mať 0 vs. mať X-daň, čo je viac? 🙈😂
@anonym_2da04d v Tipose dan z vyhry nie je. Ak vyhras vecnu cenu, ci financie inde zdanujes myslim nad hodnotu 350 eur.
@anonym_b1d05d nie, dokopy sme kúpili za ten čas asi 6-7 žrebov a dovtedy sme si nikdy žreby nekupovali
@gabrielkamajeckka tak stastie. ja nakupila snad 100 zrebov a max 15 euro
My sme vyhrali 10.000€ v prasiatku v žite pár rokov dozadu - skúšali sme vtedy manifestáciu a podarilo sa nám to za 3 mesiace 😅😅😅
@gabrielkamajeckka tak to ste pekne skúsili tu manifestaciu. a potom uz ste neskusali?
@dettilv najviac som vyhrala televízor a na zreboch z pošty 30 eur, ale je pravda, že nahrávam bola to strašná náhoda

Vyhral som auto, cca 20tisic cena