Výplata nemocenskej dávky zo sociálnej poisťovne
Ahojte.. Potrebujem poradit...Od oktobra som na PN kvoli rizikovemu tehotenstvu..Prve 4 oktobrove dni som bola este na dovolenke, od 5. oktobra az dodnes som na PN.. Chcem sa spytat: tie peniaze, co za prvych 10 dni vyplaca zamestnavatel mi prisli normalne ako vyplata, len neviem ze ci v tom bola aj ta nemocenska davka zo socialnej poistovne, alebo SP zasiela peniaze normalne zo svojho uctu..Mam v tom zmatok, poradte prosim 🙂
Uz by mohla dojst ta pn, coskoro budem mozno rodit a potrebujem mat rezervu a priatelovy na poste peniaze nedaju
Mne teraz nieco prislo ale neviem co to je. Mne pn chodila do schranky ale bola som posledny tyzden na materskej a tu som uz napisala ze na ucet.. no a doslo mi na ucet cez 80€ ale je tam napisane nemocenska davka ale pn mala byt cez 200€.. moze to byt materska?
ahojte. chcem sa spytat ci neviete ako je to s PN ked mam dve pracovne zmluvy. mam dva pracovne pomery a na oboch som na PN. ci mi bude vyplacana len jedna alebo ako
Prišla vám pn zo sociálky.Som PN a vo februári mi prišla už 15.2. No tento mesiac nič.Dokonca som malá aj vo výplatnej páske zapísanú a v tej novej nie iba že mám vrátiť 93€ že zlé asi spočítali PN platené od zamestnavatela.Divne.Musim tam zajtra volať.
@miskanikolas
@miskanikolas
@evittam volala som na mzdove, vysvetlila mi to páni.Vravela že sociálku ešte možno pošlú.Ze oni majú v papier už tam.A v novembri 14.sa stratil papier od dr.gynekologicky,dali mi tam neplatené voľno.To potom opravili a dodala som nový papier,bola som na odber krvi,ale na zdravotke svietim,zdá sa mi to už dlho,že sa to rieši.☹
Baby neprisla mi este pn min.mesiac mi prisla 15 a tento nic ide o to ze na ucet tam by uz mali byt nie????Prechodku som zaniesla v cas.

ahojte baby už vam nabehla Pnka?