Vysoké poplatku v ČSOB
Ahojte ja som tu na koniku uz riesila ohladom poplatkov v CSoB nieco, no uz druhy mesiac mi zase chodia vysoke poplatky minuly mesiac som im to ja sprosta vyplatila, a vratit mi nechcu celu sumu .... a dnes kukam sms a tam 33€aj nieco za vedenie uctu.... co mi v banke vraveli ze ho mam zadarmo kedze ho mam smart, a nechcu aby som si ho zrusila, pytala som sa na zriadenie technickeho uctu ale ze aj za ten budem platit no ale snad nie 30e ako tu a bez dovodu . Prosim poradte ... som zúfalá 😥😢
A pracovnicky CSoB sa do tohto nemiesajte a nepiste mi ze je to antireklama, to len bude anti ked sa toto nevyriesi uz minule peniaze riesim s centralou a ziadam o hodinovu vypoved zamestnanca ktory toto zadava moje poplatky 👍 na takomto mieste sa taketo chyby nesmu diať!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozpis k tej sume by si mala mat, co vsetko je tam zahrnute. Urcite ti taketo poplatky netahaju za NIC.
@jani727 dakujem aj za snahu som zvedava co mi povedia no ja to riesim v banke len bohuzial mi vela nevedia povedat spisali reklamaciu a cakala som asi mesiac na navratenie 15e a prisiel mi mail ze sa mi ospravedlnuju a ze mi bolo pripisanych tych 15e a to je vsetko hlavna vec ze som im zadarmo dala cez 27e 🤷♀️
@simca06022011 a kde by som mala mat ten rozpis ked si rozkliknem IB popis k poplatku PDF ukaze mi tam akurat sumu a ze vedenie uctu nic viac 😊 konkretnejsie sa nato vedia kuknut v banke ale aj to cez ich nejaky system 😊 tak sme minuly mesiac prisli nato ze mi zapocitali cez 200ks sprav za mesiac
@bilberryday ale stazovat sa mozem a ked to urobil system tak ci tak mi musia vratit peniaze ktore im nepatria alebo? 🤷♀️ ine sa tu nic nemeni ci uz mozem ziadat o vypoved alebo nie 😊 a na pobocke mi nepovedia nic konkretne kedze oni poslu len podnet na centralu a budem cakat zase mesiac, pride koniec mesiaca a zase budem platit 😓😓😓
@doriiis uvidime co mi zas trepnu lebo sak bankarka mi to radila ze si mam nechat tento ucet, ze nebudem platit nic, ze za ucet neplatim nic takze mi to vyjde vyhodnejsie... tak snad by povedala ze takci tak musim splnat mesacneho obratu alebo nieco 🙄snad ... no ja uz neviem co toto je ... vsak pred mesiacom dvomi som mala ajtivny ucet pouzivala som ho a aj tak som platila len tak aby sa nepovedalo 😥
@nikk3y no tak to je divne, ja mam rozpisane vsade vsetko, mame TB, Primu a VUB a VZDY ak su extra platby uctovane mame tam za co... ci je to postovne, recyklacia, vypisy, platby,.. za co to je. Ked tak ziadaj nech ti presne vytalcia co v tej sume je, aj minule mesiace a nie len tie SMSky, co OSTATNE je tam nauctovane a preco. Neexistuje ze ak nepouzivas ucet, tak ti takuto sumu stiahnu.
A mimochodom aj sms o prijatych platbach je zbytocna, na co? ved ak ucet nepouzivas, vies kedy tam peniaze na uver posielate, prihlasis sa do bankingu a pozries. Notifiakcie z aplikacie maju napr. prima a tb a tam mi to tiez "pride". Ale teda to je na tebe.
Iank aj keby nemali zadarmo ucet pri nejakych podmienkach (tj. obrat, platby, sluzby... nevyuzivas), nebudu to 30tky eur...
@simca06022011 ja mam sice piplatok len 3e, ale mam lenb vseobecne napisane viacere polozky, ako vedenie uctu, ... uz neviem co presne tam bolo. teda pozerala som to na IB.
@majamat tak ale to mas poplatok za balik, nemas tam pouctovane extra sluzby, co ona viditelne ma. Ja aj ked uctujem firmam bankove ucty, vzdy su tam rozpisane sluzby za ake si pytaju penaize, nie nieco vseobecne. ze vedenie uctu a buch 30EUR. Ale napr. vedenie uctu, a xy extra poloziek.. napr teraz za oktober VUbka, vedenie uctu 19EUR(to je suma presne podla sadzobnika za moj ucet) a potom recyklacia x3, urok, dan z uroku atd atd... vsetko vsetko rozpisane. Prima si uctuje napr. extra internet banking, extra vypis, ... tatre mam iba jeden poplatok, presne podla sadzobnika, vedenie uctu.. a dost.
Podľa mňa je poplatok účtovaný spätne za mesiac, kedy si ešte mala aktívne tie SMS. Až od ďalšieho mesiaca bude zadarmo.
@simca06022011 no neviem, ja nic ine nepozivam, tak neviem.
Môžem len dodat, ze som prestupila z OTP banky do CSOB a tie poplatky su nehorazne... ja mam studensky ucet a akonahle som presla k nim zrusili mi sluzbu sms oznamenia a pri nahlade cez bankomat na stav uctu si za kazdym uctuju 1 € a vyber z ineho bankomatu 5€...za vypis uctu 2€...predtym v OTP banke som nechavala mesacne 3€ a stacilo na všetky poplatky teraz otras 🤦♀️
@katy084 * pri nahlade cez bankomat na stav uctu si za kazdym uctuju 1 € *
nainštalu jsi do mobilu aplikáciu od banky a náhľad na stav účtu budeš mať bez príplatku, len v cene internetu.
Výpis z účtu si daj posielať mailom, načo ti je vytlačený za 2€? Alebo si ho potom sama vytlačíš.
takze sa to posunula na riaditelstvo
Si exOTP však? Zavolaj na infolinku,je to technická chyba
@nikk3y ak ten účet na nič iné nepoužívaš, iba tam pošleš jednu platbu mesačne zo svojho hlavného účtu aby stiahli inkaso, tak taký účet vôbec nepotrebuješ
Pozri si faktúry čo vlastne platíš tým inkasom, ak je to každý mesiac rovnaká suma, nastav si trvalý príkaz na tú platbu na hlavnom účte priamo pre príjemcu platby.
Ak je to rozdielna suma tak si povoľ inkaso na hlavnom účte.
Na ten účet v ČSOB už neposielaj platbu, ale daj v novembri výpoveď a ti ho zrušia k 31.12.2022.
Ja som za posledných 10 rokov zaplatil banke na poplatkoch celkom 3€.
@simca06022011 máme niekoľko účtov vo VUB (aj FO aj biznis) a veru ANI RAZ som nemala rozpísané za čo platím navyše, vždy si túto info musím dopytovať 😈 mám tam napísané len "poplatky nad rámec konta" pri všetkom 🙈 a tak sa vždy pýtam....
@maranco už písala že to má kvôli pôžičke, vtedy môže mať nižší úrok naviazaný na otvorený účet. keby účet zrušila, stúpne jej úrok
Mame uver v csob a museli sme si tam aj vytvorit ucet aby sme mali urok aky sme chceli.. v zmluje je jednoznacne napisane ze aby bol ucet zadarmo preba nanho mat mesacny prijem min 400e, min 3x platba sepa inkasa a este tusim 5 platieb kartou.. presne si to nepamatam, nemam pri sebe zmluvu 🙂 prestudujte si aku zmluvu ste vy podpisali
@zuzanka.zuzu inak to je zaujimave, zase dalsia vec, co kazdy klient inak? :DD ja to mam rozpisane presne. Vo VUB (konketne ta vub mi ani nestahuje v poplatok v jednej sume, okrem teda toho mesacneho, vsetko ostatne ide samostatne, mame tam biznis ucet iba), aj v Prime a TB (dokonaca aj dcere ucet som teraz pozrela a presne rozpisane, kolko vyberov, kolko platieb kartou, cize to nebude len tak nahoda, ze niekde to napisu a niekde nie ), kludne kto neveri, exportnem pohyby :DD neexistuje ze banka neda vediet za co si uctuje desiatky eur a clovek to ma tahat z nich, to je na SOI podla mna, tak ako na fakturach a uctoch musis mat presne napisane za co platis. Este aj OTP pred 12+r, ked nam uctovala 150EUR poplatky mesacne, kazde jedno euro mala rozpisane.
@nikk3y -pokial máš Smart účet a peniaze vyberas na pobočke,tam je poplatok 9eur myslím,takže príčinu takého poplatku hľadaj možno u seba ..ja mám štandardný poplatok a nikdy som s tým nemal problem..(takisto možno si platila stávkové veci,tam sú veľké poplatky)ale neverím,že na pobočke by ti nepovedali dôvod takého poplatku
Vysoké poplatky aj pri stávkovani za každý výber z účtu 5€poplatok
@simca06022011 stastny to clovek... minuly mesiac v biznis "poplatok za vedenie uctu" 6e "poplatky nad ramec uctu" 1e... dobry den, za co bolo 1e?... vazeny zakaznik, dakujeme ze vyuzivate bla bla bla za zrychlenu platbu 🙈
@zuzanka.zuzu 😂
@simca06022011 podmienkou bolo aby som aspon nieco zaznacila ako co chcem dostavat cize to neviem uplne zrusit aby mi chodili sms pri pripisani ...

@nikk3y môžeš kľudne napísať ty mne 😉