Výzva od exekútora pre školopovinného syna
Dobrý deň som rozvedená 8r s prvým mužom som už není. Máme spoločného syna ktorý bude mať čo chvíľa 16r.Včera mi mama zahlásila že synovi došiel do vlastných rúk exekútor čo to môže byť niečo neplatí bývali a vyzvali škôlo povinné dieťa.
necestoval nacierno s mhd?
Veď si to prečítaj a budeš vedieť.
@mamina7070 to vymahaju pokial dobre viem, az ked je clovek zarobkovo cinny ( myslim ze si mozu 10 rokov pockat), aj to tak vzdy robil dopravny podnik. Potom strhol nejakych 250-400 eur naraz. Zvlastne, v 16 je to nestandardne, mne to pride ako podvod
@januska12323 je to na pošte
Pokuta za čiernu jazdu resp. v minulosti neuhradený poplatok za smeti.
Mojím deťom chodi papier od exekútora keď za vymáhanie výživného. Vždy to chodí aspoň 2 ročne keď sa nič nevymoze. Vlastne už nechodí lebo zomrel bývalý. Ale áno chodili im na ich meno stav koľko sa vymohlo na výživnom. Deti majú 10,13,15
Podla mna mladeho capol revizor a bal/hanbil sa doma priznat.
Ak sa vymaha vyzivne aj vtedy chodi.
@deana100 Ahoj,to bude asi oznamenie o osobnom bankrote.Nedal si byvaly ziadost o osobny bankrot?A ak ti dlzi na vyzivnom a ma to exekutor,tak by to mohlo byt to.Aj mojej 14 rocnej take prislo.
Alebo si zobral mobil a nespláca ho?
@orchidea123 16r dieta???

Ja by som si riadne overila o akú ide spoločnosť, či je zaregistrovaná v rámci Slovenska atď.... lebo exekúciu na školopovinné dieťa som ešte nikdy nepočula...mala by byť uvedená pohľadávka,za čo vymáhajú....nie?