icon

Z banky mi chcú previesť na účet Bitcoiny

20. jún 2023

Volali mi z banky že mi chcu previest na učet bitcoiny ktore som zarobila ze ci mozu. Ja tomu moc nerozumiem, pytali cislo uctu z karty tak som im dala iban lebo kartu nemam. Ze musim si vybavit kartu inak mi to nedaju je toto normalne?

Strana
z2
leskky
20. jún 2023

Zrus si účet, aj tak ti je na nič 🤦🤦

ruxandra
20. jún 2023

ona si tu z nás robí srandu, hádam nikto nemôže byť až takto sprostý 😅

bitcoiny prepadnú v prospech ukrajincov :D :D :D rýchlo si choď tú kartu vybaviť!!!! :D :D

kengurica
20. jún 2023

trol

nelca84
20. jún 2023

Odovzdaj aj rodny list.

martul
20. jún 2023

No si v prdeli, podvod jak vyšitý. Asi budem hnusná, ale ja takýchto ľudí ako ty asi neľutujem, neviem pochopiť ako v dnešnej dobe to človeku netrkne. Keby si 80 ročný človek, ale toto fakt nepochopím.

mirabelia
20. jún 2023

To, že si volala na to číslo späť ešte neznamená, že si volala do banky, to si možno iba myslíš, že si volala do banky 🙂 napíš tu dané číslo, hodíme si ho do googlu a uvidíme, čo sa o danom čísle dozvieme. Len mne sa tak zdá, že táto téma je vytvorená za účelom srandy, predsvedčil ma o tom ten nahnevaný smajlík za fondom pre ukrajincov....aj tvoje reakcie mi prídu ako keby si hrala nechápavosť, aby si vytočila ľudí....

muchotrafka298
20. jún 2023

V jednom kuse su tieto podvody v mediach, v televizii, na internete- Ale ludia si proste nedaju povedat. Na toto nemusis mat skoncene tri vysoke skoly, aby bolo jasne, ze toto je podvod ako hrom a hlavne, ked ziadne bitcoiny nemas. Ludia su niekedy strasne naivni....

sandra19860
20. jún 2023

Čo dodať....

petulda333
20. jún 2023

A toto ma moznost volit 🤦‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
martinp288
20. jún 2023

Podvod... Skúšajú to často. Povedia, že máš niekde nejaký obchodný účet a získala si tam bitcoiny. Povedia ti že potrebujú verifikovať tvoj účet. Potom budú chcieť aby si si stiahla do PC, alebo mobilu aplikáciu ( Team viewer, anydesc) a nadiktovala im kód. Týmto preberú kontrolu nad tvojim zariadením, ale ty o tom nebudeš vedieť. Neskôr žiadajú o pripojenie sa do internet bankingu..

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Ty musis byt troll. Aku mas banku? Najdi si na stranke, na oficialnej stranke banky, telefonicky kontakt a zavolaj na ten. Ked uz si chces overovat…

Alebo rovno posli vsetky svoje penize mne 😄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
20. jún 2023

A ako si tie bitcoiny zarobila ked o tom ani nevies 🤔

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mircalla
20. jún 2023

Nie, ze nechape. Robi si z Vas prdel nejaky znudeny troll

mircalla
20. jún 2023

@elizabet173 Fond ukrajincom ju/ho prezradil.

hopsadobrandejsa
20. jún 2023

Banky to opakuju dookola, ze nikdy od svojich klientov nevyzaduju bankove udaje alebo udaje na platobnych kartach a ludia sa aj tak nechaju nachytat.

Naco by banka ziadala udaje ktore ma ulozene na serveroch?.....Urcite ide o podvod.

Strana
z2