Zabudla som zaplatiť SIPO. Aké sú dôsledky?
@sk4000474 za byt si dostala výmer koľko máš platiť, aké je číslo účtu a variabilný symbol, podobne máš rozpísané aj elektrinu aj plyn na poslednej faktúre
ak to nevieš nájsť pošli im správu cez ich web alebo na email kto si, za čo platíš a nech ti pošlú podrobnosti aby si mohla už platiť prevodom z účtu a zrušili SIPO.
Budú mať peniaze ešte skôr ako by to bolo cez SIPO z toho im posiela pošta až 7.11.
@sk4000474 dvaja sme ti napisali ako to mas spravit. Samostatne vsetky platby. Uz si to mohla aj pozistovat a zaplatit za ten cas, covsa dookola pytas to iste. Na vyuctovani, zmluvach...su VS. Su tam aj cisla uctov. Tie su aj na strankach spolocnosti. Pripadne obvolat zajtra. Pre istotu do poznamky tvoje meno ku platbe...
@sk4000474 na poste sa nevyrieši nic som veduca posty ;)
Co radia vysse zaplatiť prevodom nie som si ista ci predu peniaze (uzávierka sipa je koncom mesiaca)
Ja radim pockat na upomienku(v polke mesiaca chodí) pozriet ci su všetky polozku(kedysi neboli nastupila som teraz po 7r ;) takze nie som ista alo funguje teraz stredisko sipa) ak nebudú vsetky všetky polozky na červenom sipe tak obvolat (napr bude chybat elektrina zavolat na elektrárne kde mate zmluvu oni vam na diktuju cislo uctu variabilný symbol) a uz spravíte len prevody danej sumy a tak ostatne polozky.....ale nie na účet posty ;) alebo zavolajte na zakaznicke centrum posty ale jedina je možnosť taka ze obvolat si inštitúcie (plyn voda elektrina atd)
@sk4000474 tu si vytvor ucet a zaplat priamo.
Ja platim cez SIPO online a tiez som zabudol raz zaplatit a poslal som platbu priamo.Teraz cez moje spp to ide lachsie.
https://moje.spp.sk/
Tiez zavolaj do elektrarni a zaplat priamo.
@maranco Vidíš, aká je a komplikuješ jej to....
Ja som kedysi zabudla zaplatiť Sipo - elektriku. Na pošte mi vypísala klasický šek , ktorý som hneď aj zaplatila i bolo.
@sk4000474 nechodí to do emailu? Tam máš všetko aj číslo účtu aj VS aj sumu.
@sk4000474 mamina raz zabudla ,ležala v nemocnici boli iné starosti a na pošte chcela nivy sek vypísať nešlo to a potom až v maji mala akoby ten mesiac odrátane z ročného vyúčtovania vie nemala preplatok 300€ ale len 80€ lebo inkasný lístok bol 220€ 🙂 takze nebojsa
Počkaj na upomienku a zaplatíš. Keď budeš platiť mimo môže sa stať, že ti to vrátia a aj tak pôjdeš cez upomienku. Ja mám s elektrárňami a plynarnami strašne skúsenosti, pri akejkoľvek zmene kontakt, adresa...robili strašne kiksy aj pri zmene dodávateľa. Ja by som radšej vyckala na upomienku, nech to ide podľa ich systému.

@viestta aj ked je uz novy mesiac???