icon

Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?

fullhd
1. okt 2016

Zdravim vas,

chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...

dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad

zelam pekny den....

mysga
2. okt 2016

@momoqui tym pitim a fajčením sa obháňaju neprijemní a škaredí "slušní" chlapci aby odôvodnili svoj slobodný stav. :D

emilia25
2. okt 2016

No ale take zeny fakt existuju co sa snazia chlapa kludneho do maxi vyvrtiek vytocit a ked ju udre uz v amoke potom vyplakava ale pritom je spokojna .bohuzial.niektory chlapy by veru vedeli vypravat.

mawka
2. okt 2016

@momoqui zase nerobme tu z fajciarov nejakych vyvrhelov, sak ok, su chlapi, ktori si zapalia, ktori ale su seriozni a vedia sa spravat a aj rodinne zalozeni. ktori si daju s partnerkou pohar vina v obyvke raz za cas. oki. ine by bolo, keby to bol chlap smradlavy, povalac, vecne nasackovany v krcme a este aj chrapun. to je ine.
@mysga presne, ja len podvihnem obocie nad takymi. teraz moj kamos co mam, ten zaraba kralovsky, ale vobec nema potrebu sa tym chvalit, ani to na nom neni vidiet. ak ma potrebu si nieco drahsie kupit, si kupi, ale odtial potial a nema potrebu sa predvadzat ze kolko zaraba a jaky je kapo a neviem co. nema problem pozvat do lepsej restiky a takisto mu nerobi problem zajst do obycajnej restiky alebo do cukrarne. na to, kolko zaraba sa mi paci, ze to na nom nie je take okate. neni zgrlavy, ale zaroven ani zbytocne nerozhadzuje len aby sa ukazal.

hettinka
2. okt 2016

@fullhd ked sme sa s manželom zoznámili, bola som na VŠ a on tiež posledný rok na škole, auto mal starého Wartburga a bývali sme obaja u rodičov ... NIE, nevadilo mi to, neriešila som to a ani v mužovi dodnes nevidím šekovú knižku, nemám ho ani radšej, ani menej rada, ak mu za tie roky, čo sme spolu klesal a stúpal plat, pol roka bol dokonca bez prijmu (ako živnostník, nebola práca a nevyplatili mu niečo). alebo na dlhodobej PN-ke dostal 150 eur mesačne. Momentálne máme lepšie obdobie, ale môže sa to zasa zmeniť ... ja to beriem tak " v dobrom aj v zlom, kým nás smrť nerozdelí", hoci nie som veriaca. Som monogamný typ a on dúfam tiež.
Manžel všetky peniaze, čo zarobí, míňa do rodiny (však aj ja), je šikovný aj manuálne, doma všeličo opraví, nepije, nefajčí, nemá nákladné koníčky, nekupuje si sebe nejaké somariny, ani drahé značkové veci ... to skor dopraje mne a dcére.

sorciera24
2. okt 2016

@fullhd :D v bare mozno su len tie 2 typy, skus prejst prah baru a spoznavat aj ine zeny 😉
s mojim muzom som sa zoznamila na VS, boli sme obaja studenti a nezarabali a ani neamli nic! (na par brigad)...ak yb som sa mala rozhodovat podla paltu, auta a neviem coho, nie som s nim.....mne teda viac zalezi an inych veciach u muza...ako su tolernacia, zodpovednost, vernost, charakter....alska, dovera a td. .....v zivote su totiz rone chvile, aj z top zarabajuceho muza/zeny sa moze stat "bezdomovec"...staci choroba, ci ine faktory, co ovplyvnia tvoj zivot i plat......
nezarabame vela, ale enbyvame ani v BA....na anse pomery anm to staci, dokonca vieme i usetrit (hoci viem, ze 2/3tiny ludi by z ansich paltov nevyzila, nezila a ani nerobila za ten palt....)....hold, vsetko je o hodnotach.......a to moj muz ani aj nepijeme, nefajcime, ani enchodime po krcmach a pod. ....sme len obycajni ludia......ale mame sa radi, uz 14 rokov🙂
neviem, kolko ams rokov, kde byvas...ale asi to chce zmenu priestoru;)

marcelatje
2. okt 2016

@momoqui ale no, fajcenie zasa nie je az taky poklesok. I ked medzi prednosti sa samozrejne nerata 😃 sama som fajcila ale prestala som. Mm neprestal no co ho mam zabit? Ale zasa mi stale omiela ze sme sa mali stretnut ovela skor (furt splieta o piatich detoch 😂 ) ja si to vsak nemyslim pretoze aj ked moj zivot predtym nebol vzdy ruzovy som rada za kazdy jeden den. Mala som nastastie rozum ktory mi branil splodit dieta s niekym o kom som podvedome tusila ze to nie je ono. "zli chlapci" to by bola diskusia sama o sebe pretoze to nie je tak ze takeho vidim a dobrovolne idem do vzahu o ktorom viem ze nebude idealny. Je to ovela zlozitejsie.
A k teme, pre mna je dolezite aby ma dotycny vedel rozosmiat 😇😃

momoqui
2. okt 2016

@mawka ja fajcenie neodsudzujem sama som kedyisu obcas dala cigaretku 🙂 skor som myslela ze ziadna zena nevyhladava chlapa ktory fajci ze to nema ako prioritu pri hladani partnera...ako napisat autor ze subzeny ktore chcu chlapa co pije a fajci.

momoqui
2. okt 2016

@marcelatje nie je poklesok tak som ti nemyslela 😀 Ja fajciarov neodsudzujem (pokial nefajcili keym som nebola tehotna. Vtedy ma z toho napinalo 🙂 ) . Reagovala som na to ze pochybujem ze nejaka zena hlada chlapa ktory fajci. Ze to ma ako podmienku 😀 Ja fajciarov neodsudzujem a nikdy som podla toho neriesila partnerov ajked vacsinou mojih ex nefajcili (skor ja som bola ta co si obcas zapalila ked sa to ´hodilo ´ )

hettinka
2. okt 2016

ja fajčiarov neodsudzujem, ale keďže ja nefajčím, partnera som si zámerne hľadala nefajčiara ... s popolníkom by som si nič ani nezačínala

monhla
2. okt 2016

@fullhd Mňa jeden mladý muž skúšal namotať na byt v meste a super auto. Lenže ja autá delím na nákladné a osobné a ešte podľa farby. Inak v nich rozdiel nevidím 😀
No a čuduj sa svete, popritom som na ceste domov z práce stretla fajn chalana v AUTOBUSE 😉 Auto nemal, býval u rodičov, na radne prišiel s bicyklom.

Skús si tipnúť ktorí z nich je teraz môj muž a otec mojich detí. 😀 😀 😀

A ver, že by som nemenila. A dodnes nezarába tých "1500eur" Toľko nemáme ani výplaty spolu, nieto ešte teraz keď som doma s deťmi. A žijeme si spokojne. Nič podstané nám ani deťom nechýba.

sense
2. okt 2016

Tiez neodsudzujem fajciarov,keby neboli ti platili by sme este viac dani ale ako nefajciarke mi vadi bozkavat sa s popolnikom

silaviat
2. okt 2016

@fullhd myslim ze zalezi aj od toho v akom veku hladas zenu, na akom mieste a tiez dost zalezi i od vystupovania... plat moze mat niekto aj 5000 a minie to za par dni a do vyplaty trie biedy kym iny ma dajme tomu 600 eur plat ale vyzije z neho pekne... o tiez si treba dat pozor aby nebol stryko drzgros 😝 ja osobne na plat nehladim .. som vo veku kedy pozeram ako s peniazmi kto naklada, ci svoj zivot prehajdaka alebo nie a ci sa vie o seba postarat ...

fullhd
autor
2. okt 2016

Zeny to je strasne citat po vas tie prispevky
Musim povedat ze som zostal sokovany
To je tak ked sa pytam radu od zien 😀

hettinka
2. okt 2016

@fullhd no tak sa poraď s chlapmi v krčme ... ti poradia asi lepšie.
I tak si myslím, že si sa chcel hlavne pochváliť, aký parádny plat máš a už len tú správnu ženu si treba vybrať, ideálne takú, čo by zo vzduchu žila a pritom ťa milovala bezhranične, ako Zhŕňajova nevesta. A takú veru v žiadnom bare nenájdeš ... tie sú len v slovenských klasických rozprávkach.

tomasko27
2. okt 2016

Poznam babu,bude mat 25r a ma za frajera total ze debila.Uz dlhsie nechodi on do roboty zivi ho ona a vlastne aj jej mama kedze byvaju u jej rodicov,je ziarlivy-kontroluje jej pc,telefon,milacik hento a tamto-urob ,dones,ma dlhy a pod veci,rad si vypije a v neposlednom rade je skaredy a ja nechapem preco s nim je,ked on si ju nevazi ma ju v pazi,jemu ide o to aby mal kde byvat a ona vie aj o tom ze ked chodil do roboty mal tam daku babu.Sa mi normalne rozum zastavuje na tym ich vztahom.Nechapem co na nom vidi,raz sa dobre ze nezjedia od lasky a o chvilu uz sa vadia a skoro biju.A ked ich pocujem to ich oslovovanie milacik,macko alebo laska mi je zle a moj chlap mi vzdy povie vidis ako sa pekne oslovuju,vravim hej a za chvilu sa vadia a nevedia si prist na meno.

fullhd
autor
2. okt 2016

@hettinka do krcmy nechodim...

fullhd
autor
2. okt 2016

@tomasko27 takychto pripadov je milion

hettinka
2. okt 2016

@fullhd bar alebo krčma, to je pre mňa to isté ... a manžela by som si tam zásadne nehľadala.

fullhd
autor
2. okt 2016

@hettinka nemozes odsudzovat takto ludi...ako keby som bol nejaky kurevnik

salfusco
2. okt 2016

@tomasko27 ked to mam tak napisat,tak ju asi dobre pretahuje..a po druhe je to ich vec,vela veci sa rozumom pochopit neda 😎

dankagirl
2. okt 2016

Ked sme sa spoznali (11 rokov do zadu)moj vtedy este som netušila,ze bude manzel ..zarábal okolo 2000€ mesačne to som este nevedela ,lebo obliekal sa uplne obyčajne ..a ja Som zarábala 1300€ mesačne pracovala som v cudzine ...zamilovala som sa do neho pre jeho zodpovednosť,úprimnosť ,láskavosť zmysel pre humor a nie prachy ...a auta (to ja som skor vetroplach s hlavou v oblakoch )on mal 28 a ja 25 obaja sme boli finančne nezávislí ...nikdy som partnerov neriešila cez peniaze ale skor charakter a jedno s druhým ..dnes mame vlastný dom ..tri deti ..auta ..uspesnu firmu a moj chlap je stale ten istý a obyčajný milujúci otec a manzel ❤️❤️❤️❤️

stellamaris
2. okt 2016

@fullhd ja som si chlapa podla platu teda nehladala.Ani podla krasy ci podla velkosti vtaka.Chlapa som si vyberala podla charakteru,uzivi mna aj syna a mame sa dobre.Takze za mna takto.

hettinka
2. okt 2016

@fullhd to si povedal ty, nie ja
Len to som napísala, že krčma nie je najvhodnejší priestor na hľadanie si životného partnera, už len preto, že tam chodí len istá skupina ľudí a nestretneš tam iné, zaujímavé typy žien.

majka99999
2. okt 2016

@fullhd tazko s tebou. Bavit sa budem aj s takym 500-eurovym. Nevadi, ze nema byt, aj ked byvat s rodicmi nic moc, este do takej 25-ky sa to da akceptovat. Nie, peniaze nepreberam na prvom rande, ale ocakavam, ze zaplati on a nebude sa tvarit, ze zvysok tyzdna bude na rozkoch s cajom kvoli tomu. Ja skor ocakavam inteligentneho, ovladajuceho pravopis, keby mi napisal, ze "Sy uzastna.", tak sa asi uz nestretneme. 😀 Kazda zena je ina, ja sa napriklad len tak nezalubim, jasne, muzi sa mi pacia, ale nemusi byt George Clooney. Proste nemozes skatulkovat, ako sa vela chlapov neuspokoji len s napichanymi perami a prsiami E zvacsenymi, su taki, co im to staci. Tak ako niektorym babam staci tucne konto a drahe auto.

To sa fakt zeny pytaju na plat hned? 😲

erickatt
2. okt 2016

1500? Môj zarába minimum.. a milujem ho

katarinapekna
2. okt 2016

To co je za téma?😀 neviem načo by mi bol chlap bez peňazí???? Žena sa potrebuje zabezpečiť a hlavne svoje prípadné potomstvo,nie zakopavat o pandrlaka so skvelým charakterom bez peňazí. Jeho skvelý charakter a modré oči účty nezaplatia.radšej ostať sama a spoliehať sa sama na seba.

salfusco
2. okt 2016

@katarinapekna presne tak,velky suhlas...mala by si radsej ostať sama,spraviš dobre pre vela ludi

katrin21
2. okt 2016

@fullhd necitam celu diskusiu, tak len takto..
podla mna to je aj vekom, co si zena vsima...
mlada baba, po vacsine jej je jedno, ci chalan nieco ma, ak sa zalubi az po usi, neriesi... pokial to nie je zlatokopka, alebo namyslena ....ak nieco ma, ok, potesi, ked nie, nevadi, ved potiahneme spolu a nieco dosiahneme....
ked uz je starsia a nejako sama zabezpecena, tak uz chce partnera skor seberovneho, aby jej bol oporou a nie aby ona musela tahat jeho, nedajboze ho zivit.. rovnako v pripade, ze si uz nieco prezila , zacinala od nuly a nechce znova a pod..
A ked hovoris o plate, myslim, ze plat 1500 -2500E je pre vacsinu zien na SK sen .... keby kazdy muz zarabal aspon 1500E , bolo by asi aj menej rozvodov a hadok, frustracie... ale to by sme museli mat inu ekonomiku a zamestnanost... ze ano.
A muz musi, aspon u mna, hlavne mat nieco v hlave, musi clovek vidiet, ze vie co chce, ze ma nejaky ciel pred sebou a snahu postarat sa o rodinu. a vediet aj pomoct, ked treba, hoci som celkom samostatna zena.... Inteligencia je pre mna dolezita..

veverka24
3. okt 2016

@fullhd asi to bude naozaj tym teritoriom🙂 ja som sa vzivote chlapa nepytala kolko zarobi. ale zase uprimne asi by som nebola s muzom, ktory ma neuzivi alebo sedi doma a poflakuje sa.

kobrtko
6. okt 2016

tak keď hľadáš ženskú v bare, sa nečuduj, že sú na prachy... keby si sa poobzeral po normálnej babe, tak si ani takéto hlúpe otázky nemusíš dávať 😠