Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?
Zdravim vas,
chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...
dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad
zelam pekny den....
OMG...to je co za slepičarska tema? 😀
@operaphantom nuz, tema zalozena chlapom :D
@fullhd ahojky, necitala som vsetky prispevky. Moj nazor - mlada baba (VS a podobne) - tej nezalezi na nicom,neriesi byt,prachy,auto,nic..,pokial nie je zlatokopka. Tam je to len o laske si myslim a zalubeni. Ale napr. ja,keby som teraz sama s dvoma detmi a zoznamim sa s niekym,tak sa ho nebudem pytat na prvom rande,kolko zaraba,ale budem si isto vsimat,ci zaplati za jedlo,ci odchadza domov vlastnym autom,ci spomenie,ze ma vlastne byvanie atd. Pretoze ak som sama,mam dve deti a mam sa co obracat,tak uprimne? nemam zaujem o dalsi hladny krk a ani sa nemienim stretavat v detskej izbe u jeho mamy/rodicov. To neznamena, ze musi mat plat 1500e,ale proste trochu zabezpeceny clovek a samostatny clovek tak,aby mi bol rovnocennym partnerom.
kedysi to bolo ine....no musim sama priznat,ze v dnesnej dobe je to dost vazne...ja osobne som sebestacna..nechcela by som chlapa,ktory by sa mi nevyrovnal...aspon priblizne..
@moncicatko bingo 🙂 myslim ze si to vystihla.
Ja myslim, ze je normalne, ak zena ocakava, ze muz bude zarabat dost na to, aby v pohode vyzili a netreli biedu z par eur, hlavne ak s nim planuje rodinu. To neznamena, ze je zlatokopka. Proste chce mat zabezpecenie pre seba a deti, ked ona bude na materskej/rodicovskej, je to uplne normalne... Mozno som svina, ale ja by som nesla do dlhodobejsieho vztahu pripadne do rodiny s muzom, kym by zarabal minimalku v hlavnom meste (jedine, ze by som sama bola ,,za vodou" a aj keby bol chlap nezamestnany tak asi by som na to az tak neprihliadala, ak by tam bola velka laska 🙂. Mozno ma niekto oznaci za zlatokopku :D ale toto fakt zena nepotrebuje k zivotu pri detoch. Dajme tomu, ze bude mat dve deti, 6 rokov doma a vyzite s minimalky plus rodicak. Teraz hovorim o BA. A to vsetko za normalnych podmienok, nedajboze nejake zdravotne problemy tak dovi dopo. Samozrejme, vsetko zavisi aj od toho, v ktorom regione zije a kolko je tam postacujuci prijem. lebo niekde tak, niekde tak. Ale zas netreba sa za kazdu cenu hrabat za prachmi a myslim ze 1500e v priemere je uplna uplna pohodicka. A nehadz vsetky zeny do jedneho vreca, ked si hladas matku svojich deti niekde po nociach v baroch tak asi to nie je zrovna vyhra... Aspon ja nepozam par, ktory by sa nasiel niekde v sobotu vecer v bare a vydrzalo im to dlhsiu dobu.. ale mozem sa mylit, nechcem niekoho urazit...
@mrkvicka060 Ved to je normalne, kazdy hlada zhruba rovnocenneho partnera. Takze je jasne, ze baba s VS nebude chciet robosa alebo sbs-kara a chlap s VS nebude chciet predavacku v galanterii alebo krcmarku. ( Aj ked niektorym chlapom vyhovuju hlupe zeny). Takze vobec nie si zlatokopka, je to normane. Rovny rovneho si hlada a ked je clovek uspesny,vzdelany a sikovny, tak je logicke, ze ma aj peniaze.
@mrkvicka060 tak my sme sa spoznali v sobotu v bare, sme spolu už 10 rokov.. 😀
@operaphantom tu by som ta opravila troska. ze niekto nema vs neznamena, ze je hlupy. a ked si nejaky uspesny VS vzdelany muz najde stredoskolacku, este neni vylucene, ze si ona neurobi neskor VS. vies, je kopec ludi, ktorym sa z roznych dovodov nepodarilo studovat hned po strednej skole, je kopec ludi, ktori maju VS a robia aj vo fabrike lebo nenasli zatial uplatnenie, ale nechceli byt na urade prace.. to ale neznamena, ze su nieco menej alebo ze sa to nemoze zmenit.
a je kopec robosov, ktori zarabaju kolkokrat lepsie ako VS vzdelani ludia.
kamarat je "robos" - byva na slovensku, denne si odskakuje za hranice a zarobi viac ako jeho manzelka v armade. dalsi par - muz s karierou a VS vzdelanim ma za partnerku predavacku. no a? moja teta bola ucnovkarka a robila vo fabrike. spravila si skoly a ma karieru taku, ze jej mnohi mozu zavidiet. moji rodicia detto. mamka studovana si vzala "sedlaka od krav" bez skol, ktore si spravil neskor a su spolu 43 rokov a nikdy som nevidela, ze by si vytykali ci v jednom rezime alebo v inom, ze ty ty si taky a ja taka, ty zarabas tolko a ja tolko. raz zarabal lepsie jeden, raz druhy. ale o tom to je, podrzat sa.
iste, iba z lasky sa clovek nenaje. ale odsudit cloveka, ze je hlupy len preto, ze je predavac alebo krcmar?
@mawka presne. A niekto moze mat VS a byt hlupy. Vsak vieme, ako sa, najma teraz, da vystudovat. 🙂
@fullhd necitala som celu diskusiu, ale mozno problem je v tom, ze hladat tu pravu v bare, nie je prave najstastnejsi sposob stretnut siroku vzorku zenskej populacie.
Mozno by si mal porozmyslat, ci problem nie je to, ze "letis" prave na tie typky, co lopotaju po baroch?
Co tak kniznica? 😉
Ale inak ti poviem, ze su rozne typy zien/dievcat. Su take, co ak nezarabas poriadne prachy, tak sa s tebou ani bavit nebudu. A aj take, co maju ine hodnoty. Treba sa zamysliet nad tym, ake zeny sa ti pacia. Lebo ono ta slusna baba s hodnotovym rebrickom ako by si chcel, pravdepodobne nebude ta vystajlovana opalena dlhonechtova a fakebubsova caja co travi dni v nakupnom centre a noci po baroch.
pocuvaj, ty sa o com bavis so zenami v bare? :D :D ja neviem, ja ked isla do baru a dala sa do reci s chlapom, chcela som si riadne zatancovat, dostat dva drinky zdarma a tot vsjo. raz ku mne prisiel jeden a smrtelne vazne hrdo ze 'JA MAM PRACU' no som myslela ze sa pocuram, boban :D
jasne ze je dolezity muzov prijem. ale skor nez cislo je dolezite aky ma postoj k praci, tj. nie je lenivy, nie je hrdy na 500e lebo vsak aj na pivo mu vpohode staci, ma nejaku viziu do buducna...
@dkethe cash mal asi tak na nejake dve kavy a obcerstvenie. na karte, samozrejme mal peniaze, ale ani vybrat ani platit kartou. a teraz si zober, ze neupozornil ma na to a co keby ja som mala na karte nula nic a cash taky, ze by nepokryl pobyt. to by bol pruser jak brno. boli sme v cechach, tam je platba kartou v pohode, aj vybery. dokonca sa lepsie oplati - teda aspon mne vybrat v CR z bankomatu, kurz mi vychadza lepsie ako menit v zmenarni. a o platbe kartou ani nehovorim.
ale chapes, ide o princip, chlap ta pozve na romaticky pobyt s tym, ze sa nemusis o nic starat, vsetko je zorganizovane a vypali to takto. ehm. sak to bol aj prvy aj posledny taky pobyt 😀
@fullhd este som necitala diskusiu, ale mozem sa opytat, mna by zaujimalo, ako ta napadlo vobec a co riesis, tuto diskusiu otvorit a opytat sa na to v takej velmi vseobecnej rovine.....si za to platena?
@mawka niektori chlapi peniaze maju ale susia ich na ucte a ta mentalita te neplatim kartou v zahranici (och moj boze) a nekupujem byt na hypoteku lebo nie je moj alebo sa chvalim v bare kolko zarabam ... Zena si skor vyberie takeho co ma mozno menej ale vie ich pouzit minut uzit si a nie chvalit sa te kolko ja mam ale co z toho ked nepusti z ruky 😀
@mawka boooooze a to si nemala nahodou mojho tutmaka???? Tiez podobny zazitok 🙂
To je vlastne: zazitok na nezaplatenie 🙂
@lubkavargova1 jo, bol to tutmak. sa mi ozval 3/4 roka po rozchode. ze on chce byt kamarat. no to ma dojalo 😀 😀
ale aspon mam po nom kopec historiek z nataceni 😀 raz ich budem rozpravat svojej dcere. aby nebola sprosta ako ja a uz v zarodku aby vedela identifikovat tutmaka najvyssieho levelu 😀
@mawka vidis,ja mam hroznu "smolu" na ženy...vždy ked niektoru niekam pozvem,tak si bud platí svoju časť,alebo povie,že ona pozyva mna 😀 ale tak taketo pozvania mam "ošetrene ",že nabuduce zas platím ja ( či je to vylet,kava,kino..hocičo )...V mojom okolí su akosi finančne zabezpečene ženy a asi sa nechcu nechať pozyvať s platením..Ale nikdy sa mi este nestalo,že by som niektoru niekam pozval a čakal ,ci zacne ona platiť..Ta aktivita by vzdy mala vyjst od chlapa..Ale...žena by sa zas na to nemala spoliehať a očakavať to neustale ( to je zas moj nazor ) 😉
@salfusco urcite ano, su asi nejake "pravidla". je fajn, ked je muz gentleman, ale zase ho vyciciavat sa mi tiez nepaci. paci sa mi, ked muz je muz a raz ked niekam pozve, tak pozve a necaka, ze zena bude chciet polovicu zaplatit alebo cele a nedajboze este rata on drobne. ale zase ked sa uz stretnu neviem kolky krat, tak aj iniciativa od zeny v tomto smere nie je od veci. ale zase nie furt.
byt strasne nezavisla a vsade to davat najavo je take moderne dnes. ale lezie to na nervy. sama som si tym zacala liezt na nervy 😀 😀
@salfusco moj nazor je taky ze zena sa ponukne zaplatit iba v tom pripade ked vidi
/citi/intuitivne chape ze chlap platit nechce alebo ak od daneho muza nic nechce. Ja osobne som to takto citila, ak mi bol chlap nesympaticky a vedela som ze s tymto e e tak som zaplatila ja. Ina situacia je ked mas s niekym vztah a teda zena obcas plati tiez...
@momoqui lenze pozri ake je to divne, ked ta chlap niekam pozve a ty citis intuitivne, ze sa mu nechce platit. to je divne. teda od toho chlapa. ked je zgrlos alebo nechce pozvat zenu, tak nech nepozyva.
a ano, ak je rande a ty po 2 minutach vies, ze chces cim skor od dotycneho prec, tak hodis na stolik za kafe a dovidenia 😀 poznam.

@fullhd v bare?
zlato, to si tu potom najdes ine temy, na ake typy rozdeluju zeny muzov 🙂
Preco si hladas partnerku v bare? Potrebujes mat nieco v hlave, alebo potrebujes, aby mala nieco v hlave?