icon

Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?

fullhd
1. okt 2016

Zdravim vas,

chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...

dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad

zelam pekny den....

lubkavargova1
7. okt 2016

@mawka aspon tu kavej dopijem a tak ufujazdim 🙂

salfusco
7. okt 2016

@momoqui hej,prvykrat urcite..ale vravim,ked sa uz nejaku dobu poznate a už to je po niekolkykrat,vychadza iniciativa platit aj zo strany ženy..teda,mala by
a hovorim,s kamaratkami to mame takto bežne,že raz plati jeden,raz druhy..ale iniciativa platit vzdy ide odo mna

a co sa tyka vyletov,popr.dovolenky ( nemysli tym vylet na kopec a naspat ) ,tam zas pozvem kamosku,ked viem,že tam chcela ist,ale nemala s kym,ale platime si kazdy sam za seba ( letenka,ubytko )..Ciže ja som sice pozval,ale platenie je osve ( neratam do toho nejake drobnosti )

@mawka alebo sa zahras,že ti prisla sprava a musis rychlo niekam ist :P

lubkavargova1
7. okt 2016

@salfusco na to ja mam "kamoska na telefone". Staci prezvonit...a uz ide hovor ze "horim, abo umrel susedov kon" proste tragedia a musim okamzite domov 🙂 🙂 🙂

tamtamka26
7. okt 2016

ono to je aj v tom, aké baby si vyberáš. keď si vyberieš v bare nastajlovanú, vymachlenú, dokonalú cicu-micu s napumpovaným poprsím a perami, je na 1. pohľad jasné (alebo po prvej vete), čo ju na tebe najviac zaujíma (česť výnimkám). niekedy nie je zlé znížiť zo svojich nárokov, vybrať si slečnu s priemerným výzorom a nejakou tou vedomosťou v hlave a vyjadrovacími schopnosťami, ktorú možno skôr stretneš niekde v knižnici, či obyčajných potravinách, alebo na korčuliach, než v bare. stačí asi chodiť s dobre otvorenými očami po svete..... 🙂 🙂

mawka
7. okt 2016

@salfusco suhlasim. tak nejak si to predstavujem.

salfusco
7. okt 2016

@lubkavargova1 aj by som sa zo srandy spytal,ci sme spolu neboli vtedy na kave 😀 😀
ale tak take nieco sa stalo asi každemu,že nie vsetko vyjde podla predstav

stanulienkat
7. okt 2016

2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...

Prepac, ale taku zenu, co chce dobrovolne takehoto chlapa som este nevidela.

lubkavargova1
7. okt 2016

@salfusco netusim, ale na poslednom randevu mi kamosja volala ze "moja macka chce spachat samovrazdu zoskokom z okna" .... taze asi tak 🙂 🙂 🙂

catherinah
7. okt 2016

Skor mi záleží na tom, či vie s nimi zodpovedne hospodáriť.
Niekto vyžije pekne s 500 €, niekto ani s 5000 €.

babatkoo
7. okt 2016

Velmi zalezi od veku zeny. Zena po 30tke na ine naroky ako 18 rocna pipka. Ja som sa zoznamila s muzom ako 23 rocna. Sme spolu 11 rokov, vtedy mi bolo uuuplne jedno kolko zarobi, ze byva u rodicov... postupne sme si vsetko nadobudli spolocne samy. Aaale nebyt muzovho lepsieho platu nie sme tam kde dnes. Jeho peniaze som zacala vnimat az ked sme riesili spolocne byvanie.

momoqui
7. okt 2016

@mawka hej je to divne. Narazala som na to ze asi autor temy ma "stastie" na zeny ktore to s nim nemyslia vazne podla toho co pisal ze chcu platit aj na prvom rande.

sam2
7. okt 2016
maminuska
7. okt 2016

nuž chlap bez peňazí a bez potenciálu tie peniaze zarobiť znie ťažko neromanticky aspoň žene po 30 tke.
Ja keď som mala 20 a stretla som svojho prvého manžela , peniaze žiadne a potenciál tiež nie ..nuž bola som zamilovaná. Po rozvode a 30 tke už tam boli u mňa podstatne iné kritéria a jedným z nich bolo aj schopnosť zarobiť.
Ono to ide zo samého evolučného vývoja .... žena hľadá najschopnejšieho samca , tá normálna preto aby zabezpečila svoje potomstvo , tá vychcaná pre svoje pohodlie.

pslahorova
7. okt 2016

Nie, nezaujima, a nezaujimalo mato nikdy, a zenu ktoru to zaujima hned na 1 schodzke treba s usmevom poslat domov, taka nebude uprimna a spokojna nikdy. Ak hladas partnerku tak nie v bare za pultom alebo na diskoteke, co od takej vlastne ocakavas? Hit dnesnej doby je a ze budem otvorena: vyzerat ako plastikova barbina s dutou hlavou a chciet vsetko, peniaze, chlapa , spolocnost, drahe auto byt dom, topanky ,kabelky. Taku zenu hladas? Robi to pomaly kazda ktora vyzera a chova sa ako pipka...bohuzial take to zaujima . Zena ktora hlada partnera pre spolocny zivot sa to neopyta, ta lubi muza a nie jeho peniaze.
Moj manzel ked sme sa spoznali zarabal rovnako a nepytala som sa hej, pocuj kde byvas, kedy si vymenis auto za lepsie akolko zarabas? By ma kopol do riti a nemal teraz so mnou dve deti a pozemok s rodinnym dom.🙂

stella333
7. okt 2016

@babatkoo U nas tiez tak, zoznamili sme sa, ked sme mali 20 a bolo mi fuk, ci robi a kolko zarobi.
Ale zas priznavam, ze ako isli roky, tak asi keby nezacal k zivotu pristupovat zodpovedne (praca, byt, deti, atd) tak uz spolu nie sme. Po 30 uz asi zeny vyberaju hotovych muzov, teda takych co uz maju pracu a vedia co chcu a nejaku predstavu o buducnosti.

maminuska
7. okt 2016

@pslahorova a kedy to má ženu zaujímať ? Alebo jej to má byt úplne jedno ?

maminuska
7. okt 2016

@stella333 žena po 30 tke dozrieva a kus múdrie a muž má často čo ponúknuť.

pslahorova
7. okt 2016

@maminuska Priority v zivote si kazdy urcuje sam.

maminuska
7. okt 2016

@pslahorova žiadne priority, zodpovednosť voči deťom .
A neodpovedala si mi . Kedy to má ženu zaujímať ...až ked je tehotná ? Alebo nikdy ?
Takže ak si určím priority ....dieťa a spokojná rodina ,tak ta to musí zaujimat,

sam2
7. okt 2016

Mozno mimo temu: ale preco vsetky usudzujete ze zena, ktora sa chodi zabavat a na diskoteky musi byt zakonite pipka? To je proti logike....

a teraz k teme: nie nezaujima ma muzova penazenka a nikdy ma ani nezaujimala. Ja som osoba, ktora si vie na seba zarobit sama a to aj napriek tomu, ze keby ste ma videli, hned by ste ma hodili do skatulky s napisom bratislavska pipka :D :D :D :D
Nesud knihu podla obalu ;)

pslahorova
7. okt 2016

@maminuska Ja nevediem konverzaciu s Tebou a ani nemam zaujem , ja somsa vyjadrila k otazke ktoru sem napisal nejaky muz, ktoreho zaujima nazor zien na to co sa pyta. Rozumieme si? Ano ? Super, pekny den.

maminuska
7. okt 2016

@pslahorova nevieš odpovedať 🙂

0silvia0
7. okt 2016

@fullhd mňa osobne by odradil chlap, ktorý vidí život len cez peniaze a cez to, koľko zarobí, ako zarobí, či je to dosť či nie je to dosť. Jednoducho taký, ktorý vníma svet peniazmi. Určite lovíš v nesprávnych vodách, žena, ktorá sa na prvom rande pýta na výšku platu by mňa ak by som bola chlap okamžite odradila...

katarinka289
7. okt 2016

Nemozem napisat, co by som ziadala, alebo na com by mi zalezalo, keby som s mm zacala chodit po 30tke. Mala som 23...on mal 26, byval u rodicov a zarabal 500€ (v r.2003/
Zobrali sme sa v r.2006, byvali 5 rokov u nasich a postavili dom, kde byvame teraz. Dnes zaraba 2000€.... Cize keby som to brala z hladiska penazi a nechcela by som ho vtedy, kvoli ty prioritam zien z I.skupiny...prisla by som o vela 😀 😀 😀

maminuska
7. okt 2016

@0silvia0 dobre ale kedy je ta správna doba začať vnímať aj tie neromantické veci , zadĺženosť partnera, jeho schopnosti , jeho potenciál , viem že určite nie na prvom rande ..ale nejaký tam bod tam je.

maminuska
7. okt 2016

Ono to znie veľmi neromanticky, ale nedostatok peňazí v rodine zapríčinil mnohé krízy , rozvody , nezhody , hádky ...ak žena po zaplatení hypotéky nemá pomaly čo dať deťom jesť, tak tam romantika ide bokom .

philipha22
7. okt 2016

paaaana...to co je zase za tema????? nevesaj hlavu... hlad si svoje... zarabaj prachy.... zenu si zacni zhanat ked budes mat 35 a viac... budes mat co to odzite...a co to za sebou..... Aj tak cele nechapem.... stazujes sa...alebo chvalis??? Toto je debata pre kamosa co ti je na blizku a nie tema na MK kde chces pocut nazor od zenskych....

salfusco
7. okt 2016

ako spoznal moj brat svoju manželku🙂

On barman,pracujuci v Sydney,ona studentka VS,ktora si s kamaratkou vysla do baru.Chilanka studujuca v Sydney...on slobodny rozlietany po svete,nemal prakticky nič,pretože to,co zarobil investoval do cestovania a ked sa v Sydney usadil a zacal pracovat,tak si popri praci barmana platil školu Wing chung...Spoznali sa,aj ked jej spociatku nebol sympaticky ( taky rozlietany " blaznivy " slobodomyselny chalan...tak som ho poznal ja.Ked som k nim prisiel na navstevu do Sydney,tak som ho nespoznaval,ako sa zmenil..Mozno vo vnutri stale ostal duchom,ako byval,ale videl som,že zmyslanim a hodnotami sa zmenil..Zobrali sa a je tam stale laska..ma možno stastie,pretoze ona bola zabezpecena ( velmi dobra financna situacia rodicov ),a ked sa prestahovali do Chile,pretoze na SVK brat vlastne nic nemal a ani ho to sem netaha,zacali spolu podnikať,v com sa im tiez velmi darí. ( Kapital mali,kedze svagrinu rodicia velmi podporuju a mojho brata ako jej manžela tiež..ono je tam asi ina mentalita ako tu,co som mal moznost ich osobne poznať )..takže,čo z toho vyplyva? Nie kazda žena,co sa ocitne v bare je "pipinka" a nie kazda pozera na peniaze a da sa najst spravna žena aj tam.Ale mozno tu na SVK to je inak

0silvia0
7. okt 2016

@maminuska tak neviem ti presne odpovedať, ako je to časovo, ale najskôr treba partnera spoznávať povahovo a popri tom samozrejme pri spoznávaní automaticky vybehnú na svetlo aj tie pracovné návyky, schopnosť postarať sa o rodinu, schopnosť zarobiť atď. Tak keď partnera spoznávam a zistím, že je to lenivec neschopný sa postarať ani sám o seba, nemá ani na svoje bežné výdavky, tak hádam každej normálnej žene zasvieti kontrolka... keď vidím, že chlap je snaživý, pracovitý, čestný, tak by mi nevadilo, ak by zarábal aj menej, keďže je veľký predpoklad, že keď si založí rodinu, bude schopný sa o rodinu postarať a zarábať viac...

maminuska
7. okt 2016

@0silvia0 no to je presne ono ...prvé rande určite nie... ale ak sa to prehupne do vážnejšieho vzťahu , tak je logické že ma musí zaujímať potenciál partnera.... a jedným z nich je aj schopnosť zarobiť a udržať peniaze , zvlášť ak tá žena chce deti .
Ono inak sa žije s mužom bez detí aj ked zarobí 500 EUR v roku 2016 a inak s jedným a dvoma deťmi , kedy je potrebné platiť hypotéku , nájomné , žena ma materskej ... skutočne len veľmi mladé a neskúsené ženy alebo ťažké romantičky nezaujíma táto časť vzťahu .