icon

Záleží vám na tom, koľko zarába váš partner?

fullhd
1. okt 2016

Zdravim vas,

chcem poprosit hlavne zeny o nazor a odpoved na moju otazku.
Dajme tomu ze ste slobodne,spoznate muza a vyzera to tak ze vam to klape.Zalezi vam na tom kolko zarobi?Ci ma auto?Zaujma ma aky plat by mal mat konkretny muz nato aby ste sa snim vobec bavili.Dajme tomu ze zarobi cez 1500 Eur netto na zivnost je to dostacujuci plat alebo aspon tych 2500 EUR?Ja sa bavim zo zenami v bare a stretavam dva tipy zien:
1 typ-chce aby muz zarobil co najviac ak nema vlastny byt ani onho nezakopne
2 typ-zena ktora chce muza ktory pije,fajci je vulgarny a drzy pritom nezarobi ani polovicu co ja...

dost by ma zaujmal nazor najme zien na tuto temu ak sa nejaka vyjadri tak budem rad

zelam pekny den....

maminuska
7. okt 2016

@emilia25 také 30 tničky takto zabezpečené ani mužov nehľadajú , hľadajú len niekoho na oplodnenie v priebehu 10 rokov a mnohé z nich sa dajú oplodniť aj v zahraničí .
Ano , a v tom s tebou súhlasím ...žena má byť ženou , tou nežnou , milou a polovičkou hodnotu ochrany a dať mužovi sa prejaviť ako mužovi .

stella333
7. okt 2016

@sam2 Podla mna ty mas este male dieta a tak preto mozno nechapes pohlad @maminuska , ale ono tie vacsie deti stoja oovela viac. A dokonca aj toho casu, ked zacnu napr. kruzky. Ja som tiez mala uplne iny pohlad po prvej materskej, ked som pracovala s jednym dietatom v skolke a uplne iny mam teraz ked su 2 deti skolaci a ich potreby rastu, podla mna je to ovela narocnejsie na cas a na financie. Ja som napr. musela v praci riadne ubrat, aby sme to pokryli casovo a manzel zas zaraba viac, aby sme to utiahli financne.

sam2
7. okt 2016

@stella333 ale ja ho chapem... neviem co s tym ma dieta ☺️Tu nejde o deti. Ide o to, ze si myslim ze nedat sancu niekomu kto zaraba mozno menej ako je nas limit je hlupost... lebo vsetko sa da zmenit, financna situacia je tak nestabilna vec ze az (ci uz do plusu alebo minusu)....

salfusco
7. okt 2016

@maminuska
@0silvia0

takže z tohto som pochopil,ak som to dobre pochopil,že život je pre ženy o financnom a materialnom zabezpečení,dietati a sexe.Ak toto maju,su spokojne...hmm,oki teda

maminuska
7. okt 2016

@salfusco nie zle si to pochopil ...žena potrebuje muža a muž ženu ...ak si žena spraví všetko to čo má robiť hlavne muž tak jej je nepotrebný . To znamená ak žena plní ulohu ženy a aj úlohu muža tak muž služi len ako oplodnovač.

stella333
7. okt 2016

@sam2 To bolo reakcia skor na to, ako sa zena ma spoliehat na seba, ono sa to vzdy neda. Kedysi som bola presne ta 30(sice som byt mala uz v 27) s vlastnym bytom, dobrym platom, dnes uprimne priznavam neutiahla by som nasu domacnost.

maria1989
7. okt 2016

@salfusco o sexe ani nie 😀

stella333
7. okt 2016

@salfusco A co chcu muzi financne zabezpecenie, sex a niektori aj reprezentativnu manzelku a deti, s kt. sa pochvalia.

janussss
7. okt 2016

Aj keď sa to tu už dlhšie rieši... odpovedám na otázky.... určite ma nezaujímalo to, koľko zarobí... mal škodovku 😀 😀 starú 120 tku ...tá sa časom stala fakt šrot, a nemal žiadne auto,chodil za mnou na autobuse, bicykli atď... jedným časom nemal prácu, peniaze....nezasypával ma darčekmi... a aj tak sme stále spolu :-* Podľa mňa keď žena ľúbi naozaj, nemá čo riešiť také hlúposti.. dokonca aj teraz po 7mich rokoch ma , nezaujíma či zarobí 500 alebo 1500€.... aké ma auto neriešim vôbec... takže asi tak moj názorr... 😀

sam2
7. okt 2016

Viete, ja si myslim, ze vo vztahu je hlavne potrebna harmonia. Financny, citova, povahova. Aby fungovala chemia... to je podla mna zaruka stastneho vztahu... lebo toto je taka tema, ktora nema vitaza, kedze kazdy ma iny meter a ine priority
Lebo co sa financii tyka, co je pre druheho malo je pre ineho vela a naopak. Ak si partnery rozumeju, rozdelenie roly im vyhovuje, tak nie je o com.... ak im to nevyhovuje, nevidim dovod zotrvavat v takomto vztahu

maminuska
7. okt 2016

@salfusco ale zodpovedne ti môžem povedať že ak ja raz oplodním svojho muža a on porodí a prsia bude mat naliate mliekom , niekoľkokrát v noci vstane , plne prevezmem na to obdobie finančnú zodpovednosť ..to sľubujem 🙂

katarinapekna
7. okt 2016

@salfusco Múdry chlapecek....len ta poopravim ....bez sexu.😉

sam2
7. okt 2016

@stella333 no ja sa vzdy v prvom rade spolieham na seba 😁 A tie deti si same neurobime, takze tam uz samozrejme musi byt aj iniciativa otca deti... 😊

stella333
7. okt 2016

@sam2 Ale to sa aj ja spolieham na seba, ale sama by som nezila ten zivot co zijem teraz, vdaka tomu, ze sme na to dvaja.

sam2
7. okt 2016

@stella333 spolieham sa na seba aj ked nas priatel dokaze zabezpecit, lebo nikdy neviem co sa stane... a ak by sa stalo cokolvek moja a ani synova zivotna uroven sa nezmeni... muz a zena musia byt rovnocenni partneri podla mna 😊

salfusco
7. okt 2016

@maria1989
@katarinapekna

zena bez potreby sexu...hmm,ten je dobry,ale dnes som uz par vtipov cital 😀

emilia25
7. okt 2016

@maminuska moj muz bol pri 3 porodoch zo 4.aj pri tom jednom bol somnou cez telefon dokonca so mnou aj dychal a slo mu to lepsie ako mne.o vela chlpov na hrudi prisiel veru opora bola vzdy aj ked som kojila a prikrmovala umelym ja kojila a muz o 4 rano robil mlieko.kupanie napusti vanicku ja ukupkam malu on chalanov.treba proste aj do takychto aktivit muza zapajat len vela zien je hrdinkami a potom padaju na hubu su nervozne a chlap ked uz toho ma dost si najde vysmiatu milenku.preto ja som vzdy usmiata a ked sa neusmievam tak muz vie co povedat aby som sa opet musela smiat.

stella333
7. okt 2016

@sam2 Vsak ano rovnocenny mozu byt. Len mam pocit, ze zeny sa za kazdu cenu chcu vyrovnat muzom a len na to doplacaju, priklad je diskusia Práca, rodina, domácnosť, osobný život. Ja sa nebranim delbe prace a povinnostiam v rodine, ak to pomoze vsetkym. Ak zena nepracuje a vytvara zazemie detom a manzelovi, tak nevidim na tom nic zle, ked muz je ten co financne zabezpecuje rodinu. Samozrejme, ze okolnosti sa mozu zmenit a clovek ma mat vzdy zadne vratka. A este doplnim, ze uplne chapem aj vztahy, kde su naozaj rovnocenni partneri, teda delia si vsetko aj tu starostlivost o deti a domacnost a aj tu financnu stranku. Len mam pocit, ze vacsinou zeny tahaju za kratsi koniec a nie je vela muzov, co si berie na seba aj tu domacnost a deti.

sam2
7. okt 2016

@stella333 samozrejme ze na deti treba dvoch-a to nie len na splodenie 😊
Ale co ak sa hlave a zivitelovi rodiny nieco nedajboze stane? Mnohe zeny ostanu na holickach... preto treba mysliet na buducnost a nespoliehat sa len na chlapov prijem

marcelatje
7. okt 2016

@salfusco max vyska materskej je +/- 800 eur. Netvrdim ze je to malo ale pre niekoho kto je zvyknuty zarabat ovela viac to stacit nemusi. Z rodicovskeho prispebku sa plnohodnotne vyzit neda. Zena by nemala byt nutena ist do prace len preto aby sa zarobkom vyrovnala muzovi. Ja pracujem lebo chcem, mozem si urcovat pracovny cas a mam na to dobre podmienky. Nie kazdy ma takuto moznost. Napriek tomu ze sama nie som rodena matka si myslim ze chlap nemoze nikdy pochopit ako sa citi zena ked z donutenia ide od malickeho babatka do prace aj ked je moznost s nim byt doma no muzovi by to mohlo vadit lebo nedajboze by ich mal on zivit 🙄
Ja sa o seba dokazem postarat no nemam rada muzov ktori na zeny robia v tomto smere natlak akoby pred pocatim o situcii neboli upovedomeni.
Rodina je v prvom rade o respekte, ucte a dovere nie o tom kto kolko zarobi.

maria1989
7. okt 2016

@salfusco myslela som to tak, že radšej tie peniaze a dieťa. Okrem toho, uváž, koľko žien napr. vôbec nemá orgazmus, alebo čo ja viem pri deťoch odpadáva od únavy, a je rada, že sa tejto povinnosti vyhne. A zas ak nejakej ide hlavne o sex, nepotrebuje toho muža mať doma.

stella333
7. okt 2016

@sam2 Nepoznam vo svojom okoli ani jednu zenu, kt. by dokazala utiahnut hypoteku aj domacnost sama.( jedine tak ked ich zabezpecili rodicia). Ked k takemu niecomu doslo, vacsinou museli isto do mensich bytov a pomoct rodina ( ci uz financne, ci uz so starostlivostou o deti, aby stihali pracovat.)

maminuska
7. okt 2016

@emilia25 si usmiata lebo máš dobrého muža ...chlapa . 🙂

emilia25
7. okt 2016

@sam2 ale zas tuto istu otazku si mozme polozit aj opacne co ak sa nieco stane zene a muz zostane na deti sam.uz nebude moct si dovolit taku pracu lebo bude mat na starosti deti a domacnost uplne.tu len pomoze aby bol clovek aspon trochu vklude co ak.tak sa poistit a oboch rodicov.nie len zivitela rodiny.

stella333
7. okt 2016

@emilia25 Presne tak.

maminuska
7. okt 2016

@stella333 ja ich poznám zopár , ale hypotéku si splatili ešte pred narodením dieťaťa ..to sú buď finančné riaditeľky alebo právničky, daňove poradkyne, auditorky... všetky maju iba deti , dve z nich nemajú ani otcov uvedených v rodnom liste .
Nepovažujem to však ja osobne za správne.

sam2
7. okt 2016

@stella333 vsak preto hovorim, ze treba mysliet na buducnost... a ja poznam:moja sestra, je sama bez muza (ma 19r dceru) a pred rokom dostavala dom 😉 A nasi ju teda nedotovali ani jej neprispievali.... takze viem, ze sa to da... ale presne preto, ze sa nespoliehala len na to, ze ju financne zabezpeci chlap.... nevravim, ze zena ma ist do prace od dietatka, babatka. To veru nie. Ale je tolko moznosti ako sa da prispiet do rodinnej kasy, bez toho aby tym utrpel vztah matka-dieta. Ja som mamou na plny uvazok, svojmu dietatu sa max venujem, ale taktiez som cele tri roky pracovala. Kde je vola, tam je cesta. Ano, musi byt pri tom sucinny aj druhy rodic-otec. Musi zene zabezpecit zazemie, musi ju podporovat.
Ja som napr.pracovat nemusela, ale chcela. Lebo stale mam v hlave, co ak...

sam2
7. okt 2016

@emilia25 ale to som uz pisala, ze je hlupost spoliehat sa len na jeden plat v rodine....takze ano, plati to aj opacne

missdiva
7. okt 2016

@stella333 Ja takych zien poznam celkom dost...

katarinapekna
7. okt 2016

@maminuska vieš prečo nemajú tieto deti otcov v rod.liste? Lebo mamičky majú za to slušne každy mesiac zaplatené. ("za mlčanie a nevynucovanie lásky ")