Ženy majú možnosť privyrobiť si, no stále sa sťažujú
Uz mi to nedalo. Vela zien tu pise ako si privyrobit alebo ako usetrit... keby naozaj chceli tak maju dost penazi... a to kazdy.... ponuka prac je nekonecna no baby najprv by ste museli chciet. Niekto tu pise ze uz nema ani na to najpodstatnejsie no ked mu napisete ako sa da zarobit tak vam povie ze on na to nieje... ako sorry keby som sa mala tak biedne ako niektore pisete tak berem hned prvu ponuku ktora mi pride pod ruku... nehovorim ze v dnesnej dobe je to lahke ale za vyskusanie nedam nic... mozno si teraz povie mnoho z vas ze jej je dobre ma penazi... no nemam zijeme z 800 eur a mame hypoteku a aj pozicku no nestazujem sa hladam a robim co mozem... no hlavne sa nestazujem a ked mi dakto ponukne nieco nepoviem ze na to niesom... ako fakt uz nechapem sme narod co sa vie iba stazovat a nic pre zlepsienie nevieme urobit... som s toho normalne vytocena kazdy sa iba stazuje a nik nic nerobi.... 😠 joj boze...
@moni73 ďakujem, žiadosť podaná a ak ma vezmú tak to bude úplne, že super
veď najväčší problém podľa mňa je, že systém je zle nastavený a tak žena namiesto toho aby sa plne mohla venovať deťom musí všemožne špekulovať kde zohnať aspoň pár peniažkov navyše. a ide to samozrejme na úkor tých jej detí. ja inak zastávam názor, že radšej nech dieťa nosí dookola len troje teplákov zo sekáča ako aby malo samé adidas veci, ale so svojimi rodičmi trávi max 1hodinu denne
Dobrý deň. Ponúkam možnosť privyrobenia na dohodu o pracovnej činnosti. Ide o prácu pre zdravotnú poisťovňu Dôvera. Do 30.9. sa dá požiadať o zmenu zdravotnej poisťovne. Za každú novú prihlášku máte odmenu 10-35€. Čím viacej prihlášok, tým vyššia odmena. Stačí obehnúť rodinu a známych a oboznámiť ich s výhodami. Propagačné materiály k dispozícii. Viac info do správy
10-35 sa odvija od čoho, kto vlastní doveru.....hm? 😀
výška odmeny za prihlášku záleží od množstva prihlášok, ktoré odovzdáte a od toho či to spravíte sama alebo len dohodíte ľudí čo chcú zmenu...
@mariapuskasova si vtipná😉) o čo išlo v celej téme? máme sa stať lenivé, či pracovité? pripadáš mi veľmi nahnevaná a to na všetky ženy tu na MK ale aj v Tvojom okolí. Veď čo hádžeš všetkých do jedného vreca?ak Ťa neštval niekto konkrétny tak mu to povedz rovno do očí!alebo Ti nejdú obchody tak ako by si chcela?Tak sa viacej posnaž!-zle sa to číta?Ak sa Ti darí, tak nech to tak aj ostane a venuj sa tomu čo Ťa baví.
@dai dam ti kontakt na MK ak chces
@mariapuskasova Ja som si cez matersku privyrabala predkladmi. Ano, kopec mamiciek sa stazuje a nic nerobi. s tym suhlasim. Na druhej strane - co ponukas? j Prepac, ale sracky ale nejaky pofiderny predaj, "financne poradenstvO"- musim sa smiat nad tym nazvom, multi level marketing, nejake klikacky na nete a podobne sracky - mam dost moralne zabrany take cosi robit, vzdy mi to prislo maximalne otravovanie ludi...este tak mozno predaj pre avon a oriflame....
Sikovne mamicky si radsej privyrobia vyrobou niecoho, pripadne maju vlastny online shop, pecu torty, maju brigady....Co som si precitala, tak praca, ktoru ponukas je pre mna jedna z tych vyssie uvedenych....takze nie - dakujem...nemienim niekomu vnucovat cistiace prostriedky a hladat dalsich ludi, ktori budu vnucovat cistiace prostriedky..sa nediv,ze to nechcu robit
a ani som necitala predchadzajucu diskusiu okrem 4-5 prispevkoc, ale toto, co som uviedla vyssie a co ty robis nie je seriozna praca, ale v mnohych pripadoch aj dobre o.....by....
obdivujem mamicky, ktore si vedia zarobit a priespiet do rodinneho rozpoctu aj pocas MD, ale toto teda nie.....
@libka1 absolutne s tebou suhlasim a ozaj by som radsej uptratovala ako robila toto - par takych vymyvani mozgov som sa uz zucastnila (nejako netusiac o co pojde, uz som poucena) tvz. financne poradenstvo a emway - islo o predaj a nasledne hladanie dalsich ludi na predaj, za co by boli provizie
Takze nie kazdy, kto odmieta tento druh prace je lenivy, jednoducho mu je tato "praca"proti srsti...
Mne to pripada cele, ze jedna skupina diskusie nema uspech, tak sa cez kritiku zacina dalsia. Ano, ak ide o realny privyrobok tak dam krk na to, ze mamicky by nevahali. Ale sorry, taketo predaje a klikacky kde nezarobite ani na slanu vodu nie je vyrbok. Ja osobne sa dost usmievam na tom, ked citam ze sa odusuju cez klikacky. Mozno to vydrzi tak max 6 mesiacov, maily preplnene, ale ked si zoberiete ze realne dostavate centiky, tak toto privyrobok nie je.
My co zarabame, je realne privyrobeie do 200 Eur alebo aj viac. Toto uz ano pomoze do rozpoctu v rodine. Uznavam aj to, ze existuju mamicky, ktore nechcu (ved tam je chlap naj sa stara on), ale rozumna zena zoberie doslova hocico. Pratanie poobede/noc, dokladanie tovaru, call centrum, roznos casopisov/letakov/dotazniky cez toto sa da zarobit ako tak. Ostatne je ako sa vyjadrila mircalla s...y, nie realna praca. Bohuzial doba je taka, ze ludia potrebuju realnu pracu, realnu mzdu a nie pekne recicky 😠 lebo kazdy mesiac chodia realne seky na zaplatenie
@lubkavargova1 ja sa priznavam, ze som klikala chvilu ako trafena....uplne vazne....nebolo to ani 20 euro za pol roka....
akurat zaspamovany cely email
co sa tyka predaja keby tie vyrobky, co sa ponukaju boli take uzasne, stacil by predaj, nebolo by treba hladat za provizie dalsich predajcov....
@mircalla nejaky cas frcal herbalife a to bol tiez riadny vymyvac mozgu. Aj teraz je to, ale uz idu na to inak smradi!
Presne, stacil by predaj.
@mircalla nie je to presne to iste ako avon a orifleme ale že úplne to isté taký istý postup a ja som nemyslela že majú robiť to čo ja ponukam ale prečo byť stále negatývny a sťažovať sa a popritom tie ženy nič nerobia
Teda kto by mal o normálnu vec zarobiť si niečo na vyše dajte vedieť potrebujem dačo do domu ak viete štrikovať dajte vedieť je to normálna vec dúfam
@darina24 nie prosto som sa rozčúlila už neriešim :D môj pohár trpezlivosti sa vylial a zapĺna sa odznova 😝
@rastino77 ... kto vlastni doveru?
@lucinkaboz presne tí istí čo aj 1/5 slovenska °😉
@mariapuskasova , prepáč ale je smutne ak si zena na materskej musi zhánat prácu, aj dve,napisat ze zeny sa len stažuju a nič nerobia:.. neviem ja by som nemohla pracovat na zavadzani a klamaní, radsej budeme jest cely tyžden cestoviny, obrazne povedané, to su prisilne slová povedat zeny nič nerobia, to čo robis je aká práca...zarabas nad tymi pod tebou
v 80 rokoch bola moja mama doma s nami, boli sme obycajna rodina a prežili sme, nazývalo sa to -domáca a nikto jej nič nevyčital,starala sa o tri deti..... fungovalo tak vela rodin
@mariapuskasova ako vieš ,ze to zeny nerobia?
@rastino77 konkrétne?
@lucinkaboz je to pre vás podstatná informácia? Je všeobecne známou vecou že je to PENTA
@lucinkaboz lenze kedysi bol iny zivot, lahsi. Aj moj amamina bola doma a mala status zena v domacnosti. A vtedy sa to nebralo ako hanba. Teraz? Je to skor urazka. Vtedy moj tatino zarobil cca do 2000 Kcs, ale najomne za 4 izbovy velky byt bol 260 Kcs a za ostatne vedeli nakupit a aj odlozit nam na vkladne knizky a aj bokom na horsie casy. Teraz? ja zarobim do 400 eur, najomne 320 Eur a za ostatne - oci pre plac a aj preto zeny hladaju dalsie prace. 😖
Absolutne suhlasim s prispevkom a neda mi neprispiet. Nebyvam ani v BA ani vo velkom meste na objasnenie. Nikdy som bez prace nebola preto nerozumiem ludom co povedia ze neni praca. Asi preto ze ja som taka akcna zenska a neviem sediet doma na riti. Dokonca aj pocas rodicaku! A nie preto ze som potrebovala peniaze, o to mate silnejsiu motivaciu! Ale preto ze mne doma hrabalo a to doslova. Zvyknuta som mat pracovny stres a nie sediet doma. Manzel od rana do vecera v praci, ja sama s malym babom a vynasla som sa aby som sa nenudil, peniaze pre mna boli len bonus. Pocas RD som zacala robit realit. maklerku aj poistovacku. Upozornujem ze nikomu som neklopala na dvere, nevnucovala ani nic podobne a podradne! Ked som sla na obhliadku syn siel so mnou cize ani strazenie mi nebolo treba. V dvoch rokoch som ho dala do skolky a ja sla opat spat do mojej prace. Pracovala som rok aj brala rodicak. Teraz som otehotnela, termin v auguste a kedze mam rizikove tehu musim sa krotit 😀 po porode sa vynajdem opat ! Nedokazem sediet na riti . Ale to je skor o povahe a chceni. Ziadne vyhovorky apod....

@moni73 rada by som vedela čo tie jej 2 deti z toho okrem materiálnych vymožeností mali, že mamu videli akurát pred spánkom 😒