Prečo sa ľudia stále sťažujú na teplo?
Len by ma zaujumalo preco sa ludia v mojom okoli neustale stazuju na teplo. Nepoviem raz. Ale xkrat denne. Myslim hlavne mladych zdravych, ktori nemakaju fyzicky. Neustale a neustale sa predomnou stazuju a ja som ticho lebo ma to nezaujima. Aj mne je tepli. Ale je leto a dva mesiace sa vydrzat dá. Potom az take teplo nebude a naopak dlhe mesiace bude zima. Skor by som pochopila keby sa stazovali na zimu. Co im vlastne na toto odpovedat? Mam sa nejak pokusit zmenit pocasie? Este raz zdoraznujem myslim ludi ktori sa opakovane viackrat za den stazuju a uz su mi s tym otravní
@anonym_autor ale toto nie je teplo. Toto je horko, ktore do nasho pasma moc nepatri. Mozeme sa casom tesit, ked sa u nas premnozia tropicke hmyzy a ine spolocenske zvieracie triedy.
dnes sme s o tom bavili v aute … proti zime sa vieš brániť. ako sa vieš brániť proti teplu??
@anonym_autor na hlave mas dve usi, tak ich pouzivaj. Jednym dnu, druhym von. Nemusis na vsetko odpovedat, ale mozes povedat Aj mne je horuco a tym to skonci, nemusi ta to vytacat
@anonym_autor aj mne to ide na nervy.Zle spim, mám spotené vlasy, nič sa mi nechce,Takéto teplo je fajn akurát pri vode nie chodiť do práce a podávať vykon
@anonym_061472 Vy nemáte v práci klimatizáciu? 🙄
dnes sme s o tom bavili v aute … proti zime sa vieš brániť. ako sa vieš brániť proti teplu??
@biba_18 zvlecies sa z koze ako had ( presne aj ja stale tvrdim, ze proti zime sa chranit da)
Ak by prsalo, kazdy by sa zmienil o tom aky hrozny dazd. Ak by fucalo, kazdy by sa stazoval ako dnes otrasne fuci. Detto keby mrzlo. Ved to su normalne veci, ludia proste komentuju aktualny stav okolo seba 🤷
Neviem co je na tom cudne. Jasne, ak prichadzas do casteho kontaktu s ludmi alebo/a zaroven kontakt nemas rada a otravuje Ta to, chapem. Ale to je zivot.
@anonym_943996 neznášam takéto počasie. vyslovene nezášam…
@biba_18 ja sa uz tesim na jesen a zimu.
Ak by prsalo, kazdy by sa zmienil o tom aky hrozny dazd. Ak by fucalo, kazdy by sa stazoval ako dnes otrasne fuci. Detto keby mrzlo. Ved to su normalne veci, ludia proste komentuju aktualny stav okolo seba 🤷
Neviem co je na tom cudne. Jasne, ak prichadzas do casteho kontaktu s ludmi alebo/a zaroven kontakt nemas rada a otravuje Ta to, chapem. Ale to je zivot.
@anonym_b79287 Nekomentujem 28st, a pritom neznasam leto. Komentujem 38, lebo to uz mi pride cez.
@anonym_c7bdbb nie vsade je klimatizacia. Mne dokonca nejde ani v aute lebo tecie a nevedia najst kde.Takze este aj pocas jazdy autom je to hrozne.
@biba_18 ako sa vieš brániť proti zime? Keď napr si 8 hodín vonku (práca) čo urobíš? Ako sa zahriať? Mne skôr príde že v lete sa dá ľahko schladiť
Povedz im, ze uz si to pocula. Mne tiez taki lezu hore hrkom. Vecne to je zasomrane. Stavim sa, ze v zime somru na zimu 😀 Uplne na h...povahy.
Asi sa s tebou nemajú o čom lepšom baviť, tak vytiahnu počasie ako klasiku
Ja sa doma este aj paplonom zakryjem a tak spim po nocnej a spim rovnako,ci je teplo ci je zima.Ale verim,ze v bytoch to musi byt horuce peklo.
@anonym_autor asi si taká zábavná, že jediná téma s tebou je o počasí 😂
Ináč, ja milujem horúčavy. Ale v robote mám peklo. A tiež sa sťažujem, že mi je na zdochnutie 🫢
Mne doma teplo nie je, nepotim sa, jedine mi vadi rozpecene auto,ked do neho sadam. Inak mi je vonku super. Ja sa nestazujem
@biba_18 ako sa vieš brániť proti zime? Keď napr si 8 hodín vonku (práca) čo urobíš? Ako sa zahriať? Mne skôr príde že v lete sa dá ľahko schladiť
@anonym_b2ba84 ako sa da v lete lahko schladit? Porad, nech viem co mam zajtra robit
Pre mňa sú ľudia, ktorým príde toto normálne nenormálni.
A nie na zimu sa nesťažujem..ani na dážď a jeseň.
Ďalšia čo si nedovidí na koniec nosa
@anonym_autor pridu kolegyne rano do prace a prva vec boooze ako teplo. A ro rano nie je az take teplo a v nasej kancelarii je pomerne dobre lebo tu velmi nesvieti slnko. Ani ahoj ani ako sa mas ale hned staznost na teplo. A co sa tyka toho ze proti zime sa neda branit nesuhlasim. Ked som vonku a musim tam byt z nejakeho dovodu tak naozaj je velmi tazke sa zahriat a nenavidim to ale nestazujem sa lebo nikto este nevie zmenit pocasie
Preco sa stazujes na ludi, co sa stazuju na teplo. Ani mna to nezaujima. 🙂
@anonym_c7bdbb haha 😂 ukáž mi napr. školu, kde je v každej triede klimatizácia. Alebo rôzne práce, kde ľudia pracujú vonku. Alebo aj lekári bežne nemajú klímu v ambulanciách, ak sú vo väčšej budove, kde na to nemajú dosah. A ešte otoč okná na juh/západ a varíš sa vo vlastnej šťave.
@anonym_b2ba84 ako sa da v lete lahko schladit? Porad, nech viem co mam zajtra robit
@anonym_ad469e o tomto som chcela dnes založiť diskusiu😂😂😂nejaké tipy,triky,rady ako napr.nohy do lavora s vlažnou vodou,vlažný mätový čaj......lebo na mne nic nefunguje.
@anonym_autor pridu kolegyne rano do prace a prva vec boooze ako teplo. A ro rano nie je az take teplo a v nasej kancelarii je pomerne dobre lebo tu velmi nesvieti slnko. Ani ahoj ani ako sa mas ale hned staznost na teplo. A co sa tyka toho ze proti zime sa neda branit nesuhlasim. Ked som vonku a musim tam byt z nejakeho dovodu tak naozaj je velmi tazke sa zahriat a nenavidim to ale nestazujem sa lebo nikto este nevie zmenit pocasie
@anonym_autor nuž v zime vlnené vrstvy a čajík, to stačil bohate. V lete by som sa mohla aj vyzliecť z vlastnej kožky a nepomôže mi to.
Preco sa stazujes na ludi, co sa stazuju na teplo. Ani mna to nezaujima. 🙂
@anonym_3b6681 mozno co im na to odpovedat ked to od tych istych pocuvam 100x za den
Niekto sa sťažuje na teplo ,niekto na sťažujúce kolegyne sa na teplo...každý sa na niečo sťažuje

@anonym_autor aj mne to ide na nervy.Zle spim, mám spotené vlasy, nič sa mi nechce,Takéto teplo je fajn akurát pri vode nie chodiť do práce a podávať vykon