icon

Životné poistenie pre 13-ročnú

Včera o 20:22

Dobrý večer,
Poradíte mi dobre životné poistenie pre 13 ročnú? Ďakujem

anonym_83b8df
Včera o 20:26

@anonym_autor je živiteľkou rodiny? spláca hypotéku? má nezaopatrené deti?

anonym_fb3f85
Včera o 20:30
@anonym_83b8df

@anonym_autor je živiteľkou rodiny? spláca hypotéku? má nezaopatrené deti?

@anonym_83b8df nikdy nevies, kedy sa zidu peniaze z tej poistky, ked sa stane nejaka necakana udalost, nemusi byt zivitelkou rodiny

anonym_2b0fe3
Včera o 20:48

@anonym_autor máme pre 4.r Allianz, máme tam úrazy a hospitalizáciu + ten základ, zatiaľ nebol problém, dostali sme plnenie do pár dní po nahlásení (1x úraz keď si rozbil ústa o posteľ, 1x keď bol hospitalizovaný týždeň z bronchitídou).

anonym_13cf54
Včera o 21:01
@anonym_fb3f85

@anonym_83b8df nikdy nevies, kedy sa zidu peniaze z tej poistky, ked sa stane nejaka necakana udalost, nemusi byt zivitelkou rodiny

@anonym_fb3f85 @anonym_2b0fe3 poistna matematika funguje tak, ze zakonite drviva vacsina ludi musi viac platit na poistnom ako im spat poistovna vyplati. Takze pre 99.99% ludi (strielam od boku, ale musi to byt vacsina), viac zaplatia poistne ako dostanu naspat.
Takze ak na individualnej baze ste (zatial) dostali viac ako zaplatili, tak je to len "chyba v systeme" a nefunguje to tak pre kazdeho. A su to defacto vyhodene peniaze.
Dieta sa ma poistit na trvale nasledky urazu a choroby. Zvysok je stavka na nestastie, ktoru vacsinou vyhra poistovna.
Je to ako keby mal niekto zivotny plan kupovat losy, lebo vyhra a z toho bude zit...

anonym_fb3f85
Včera o 21:12

viem, pracujem v poistovni, dokonca s chorym dietatom, ktorej sa tie peniaze z poistky aj celkom zisli ;)

anonym_a3d8c8
Včera o 21:14
@anonym_fb3f85

viem, pracujem v poistovni, dokonca s chorym dietatom, ktorej sa tie peniaze z poistky aj celkom zisli ;)

@anonym_fb3f85 takze pre deti isto urazove a na choroby kriticke ze?

anonym_fb3f85
Včera o 21:16

ano, presne tie by som odporucila

anonym_a3d8c8
Včera o 21:17
@anonym_fb3f85

ano, presne tie by som odporucila

@anonym_fb3f85 dakujem.

anonym_416737
Včera o 21:36
@anonym_fb3f85

@anonym_fb3f85 mýliš si životné a úrazové poistenie

anonym_a3d8c8
Včera o 21:37

moze poistit dieta voci smrti. preco nie. zial dnes umieraju coraz mladsi

anonym_73646d
Včera o 22:23
@anonym_13cf54

@anonym_fb3f85 @anonym_2b0fe3 poistna matematika funguje tak, ze zakonite drviva vacsina ludi musi viac platit na poistnom ako im spat poistovna vyplati. Takze pre 99.99% ludi (strielam od boku, ale musi to byt vacsina), viac zaplatia poistne ako dostanu naspat.
Takze ak na individualnej baze ste (zatial) dostali viac ako zaplatili, tak je to len "chyba v systeme" a nefunguje to tak pre kazdeho. A su to defacto vyhodene peniaze.
Dieta sa ma poistit na trvale nasledky urazu a choroby. Zvysok je stavka na nestastie, ktoru vacsinou vyhra poistovna.
Je to ako keby mal niekto zivotny plan kupovat losy, lebo vyhra a z toho bude zit...

@anonym_13cf54 radšej poistenie preplatím - mesačne to nie je taká tragédia, ako by som mala oplakávať samú seba, že mám zlu situáciu a nemala som ani poistenie napr hypo… poskladá sa mi na ňu niekto iný? Na to sa spoliehať predsa tiež nemôžme.

anonym_13cf54
Dnes o 00:49
@anonym_73646d

@anonym_13cf54 radšej poistenie preplatím - mesačne to nie je taká tragédia, ako by som mala oplakávať samú seba, že mám zlu situáciu a nemala som ani poistenie napr hypo… poskladá sa mi na ňu niekto iný? Na to sa spoliehať predsa tiež nemôžme.

@anonym_73646d ak ma dieta hypo, tak potom samozrejme...

anonym_c6ae83
Dnes o 04:57

poistuje sa clen rodiny, co zaraba najviac a je zivitel kvazi, v pripade invalidity, choroby, hospitalizacie aby sa dorovnala strata prijmu. U deti to az taky extra vyznam nema..ci dostanes par eur za zlomenu ruku ci nie tam taky rozdiel az nie je

anonym_a3d8c8
Dnes o 06:05
@anonym_73646d

@anonym_73646d presne, radsej sa inde uskromnim ale potom co sa udialo za posledne roky a ochoreli mi necakane mladi kamaradi na rakoviny a deti na okoli kade mozne choroby, tak zivot je ozaj nahoda takisto aj nestastie.

anonym_73646d
Dnes o 06:54
@anonym_13cf54

@anonym_73646d ak ma dieta hypo, tak potom samozrejme...

@anonym_13cf54 dieťa mať hypo nemusí ale môže ochorieť tak, že prídeš o príjem a nezaplatíš tú hypo.

amonet
Dnes o 07:07

urazy a kriticke choroby urcite aj u dietata, plus pozor, ak robi nejaky sport to treba v tomto veku uz hlasit. za mna metlife, uniqa a aj kooperativa ma super nastavene detske uraz

anonym_13cf54
Dnes o 07:38
@anonym_73646d

@anonym_13cf54 dieťa mať hypo nemusí ale môže ochorieť tak, že prídeš o príjem a nezaplatíš tú hypo.

@anonym_73646d a ako by teda ochorelo, ze to nebudu kriticke choroby / nasledky urazu (ktore tvrdim, ze mas mat poistene u dietata) a zaroven by si prisla o prijem, kebyze sa on staras? O kratkodoby vypadok prijmu sa ma postarat financna rezerva (zlomena noha apod). Lebo urcite ti nevyplati dlhodobo poistovna tolko, ze budes v pluse.

letfenixa
Dnes o 07:50

Allianz, aj na hospitalizáciu, a už, bohužiaľ, viackrát vyplacene.

anonym_a3d8c8
Dnes o 09:34
@letfenixa

Allianz, aj na hospitalizáciu, a už, bohužiaľ, viackrát vyplacene.

@letfenixa to je smutne, z mojho okolia mam vela vazne chorych deti, a ozaj tie zeny co ziju v ruzovej bubline, su neviem ci stastne zeny ale aspon sa nestretli s tymto nestastim a tak poistenie neriesia. zial ja riesim. pretoze ci uz srdce, rakovina, leukemia ci caste zlomeniny. z okolia susedske deti.