Životné poistenie pre slobodné matky
Ahojte, nerozumiem sa do tejto témy, rada si necham poradit (ale len od naozaj niekoho kto tomu rozumie). Chcela by som poistit seba aj moje dieta. Som slobodna matka takze poistku pre oboch urcite chcem. Nechcem však ziadne investicne. Je aj taka moznost ? Najsympatickejsi mi je Allianz no na ich stranke stale pretlacaju investovanie.. o to zaujem nemam a nechcem to. Este otazka - plati sa to mesacne? Je potrebny aj nejaky vklad napr 1000€? Dakujem
Investičné určite nie ❌ Allianz má poistenie Šťastný život (vieš byť poistená aj ty aj dieťa na jednej zmluve), nie je potrebný žiaden vklad. Platby si vieš nastaviť 1x mesačne 1x za 3 mesiace, 2x ročne a raz ročne. Zameraj sa na veľké rizika: invalidita (hlavne z choroby) kritické choroby, trvalé následky úrazu. Poistenie smrti podľa fin. záväzkov ☺️
FK, Allianz
@kstranova Ja mám tiež už niekoľko rokov poistku Šťastný život cez Allianz a na jednej zmluve mám seba a dcéru.
Máme generali celá rodina životnú, hypo aj auto. Nikdy nebol problém s tým, keď museli niečo vyplácať (aj v prípade väčších súm) do 3 dni od podania žiadosti sme mali vždy peniaze 🙂. Inde by som ani nešla už
@kstranova Ja som tiež sama so synom... obaja sme poistení v Generali Životné poistenie La Vita... veľmi som spokojná... už som mala niekoľko plnení kôli chorobe čo mi spustil Covid a vždy všetko vyplatili, aj PN, aj nemocnicu, aj po operácii, dokonca po kúpeľoch, atď... Výborné poistenie...
@sweet20 tomu podľa mňa ozaj rozumie, aspoň mám taký pocit z jej príspevkov. A teda určite žiadne poistenie s investovaním. Je potrebná riziková životka, úrazy, kritické choroby, PN, hospitalizácia, trvalé následky. Ako pacient mám s tým skúsenosť, že som využila aj PN, hospitalizáciu aj jednorázové plnenie za kritickú chorobu. Platí sa mesačne, bez počiatočného vkladu.
@melanta dakujem.. @autorka urcite si nedavaj od nikoho robit s investovanim.. lebo to sa uz nerobi 22 rokov.... ako financnik musim mat prehlad o tom cloveku , lebo ako som pisala uz v x prispevkoch, nemozem dat niekoho do youplus ked fajci a pod.. neda sa to vo vseobecne povedat , kde je pre vas vhodne... taze asi tak v skratke
@sweet20 tomu podľa mňa ozaj rozumie, aspoň mám taký pocit z jej príspevkov. A teda určite žiadne poistenie s investovaním. Je potrebná riziková životka, úrazy, kritické choroby, PN, hospitalizácia, trvalé následky. Ako pacient mám s tým skúsenosť, že som využila aj PN, hospitalizáciu aj jednorázové plnenie za kritickú chorobu. Platí sa mesačne, bez počiatočného vkladu.
@melanta v prispevku pisem ze invseticne nechcem. Dakujem za odpoved
Investičné určite nie ❌ Allianz má poistenie Šťastný život (vieš byť poistená aj ty aj dieťa na jednej zmluve), nie je potrebný žiaden vklad. Platby si vieš nastaviť 1x mesačne 1x za 3 mesiace, 2x ročne a raz ročne. Zameraj sa na veľké rizika: invalidita (hlavne z choroby) kritické choroby, trvalé následky úrazu. Poistenie smrti podľa fin. záväzkov ☺️
FK, Allianz
@oliviakatka vdaka za odpoved. V prispevku je uvedene ze invseticne NEchcem