Zľava pri kúpe nového auta
Ahojte, plánujem kupovať nové auto, samozrejme plánovala som cenníkovú cenu, moc o autách neviem, ale na internete som čítala, že niektorí z tej cenníkovej dostali 5, 10 ale aj 15-20% zľavu a nie na predvádzacie. Je to pravda, že predajca vám môže dať takúto zľavu? Dakujem
Autorka@. Prepáč ale asi si nebola nikde. Každý predajca keď si seriózny zákazník Ti dá zľavu 🤔.
@macilaci bola, neboj sa, dokonca niektorí na stránke maju uvedenú vyššiu cenu ako si dáš do konfiguratora a maju tam uvedenú akoze zľavu a auto dostaneš za cenu cenníkovú keby si ho tak kúpila, každý predajca sa snazi predať za čo najvyššiu cenu a z vlastnej skúsenosti viem, že ti dajú cenníkovú cenu keď požiadaš o ponuku, alebo k tomu pneumatiky, nejakú drobnosť, alebo zľavu 300€ mi tam naviac dali, seriózny zákazník som, keďže nepotrebujem riešiť ani splátky
Prepáč bývam na východe, viem tu nič nie je. Ale!!!. Osobný kontakt ešte stále funguje. 😁Čo dáš do konfigurátora, vyhľadávača atď. Nie je nad osobný kontakt😉
A to som povedala? Som povedala že som si tak overovala cenu, v predajniach som bola a v niekoľkých, dokonca aj na testovacej jazde, takze asi tak, auto je totižto dobre vidieť pred kúpou a prosimta pošli mi kontakt na toho predajcu čo sa strašne teší ako mi da super zľavu 🙂 hneď ho budem kontaktovať
Čo na tom nechápeš? Okrem toho že si pozrieš cenu skladových aut a na ich stránkach, porovnať ich s cenníkovou cenou, môžeš ísť aj na predajňu, je na tom niečo nepochopiteľne pre teba?
Ja som z východu ako som už písala, a ty? Lebo východ nemá problém ísť ďalej ale západnár už má.
Ôk. Bola si v salóne. Aj si s niekym hovorila? Či sa len prešla po salóne?
Nie, len som došla, zobrala som si testovacie auto a som sa odviezla, s nikým som nehovorila
Nikto si ani nevšimol
Ale cenu nového auta si ešte nespomenula ani značku.
A čo že som to nespomenula?
V tejto dobe je to proste so zľavami na autá poslabšie. Netreba čakať čísla, aké boli pred 3-4 rokmi bežné...
🤦. Prepáč nebola si nikde. Či západ, stred či východ.
Už nie je Lock down. Ľudia sa môžu rozprávať.
Normálne. Z očí do očí 🫡.
Robím z autami. Viem o čom rozprávam.
Pekný večer 🙂
@macilaci nie si tak trosku drzá? Podľa čoho si myslíš že som nikde nebola? Zato že robíš S autami tak čo akoze? Osobne som bola na štyroch predajniach, aj som sa bavila s predajcami, pozerala som si dva podobne typy aut z dvoch značiek, hlavne materiály sedačiek a podobne a dokonca som bola aj na jednej testovacej jazde, myslím, že som dosť komunikatívny typ ak si ma moc neodhadla

Ale ak je tu nejaký predajca môže napísať, dohodneme sa :D